ידידים - חברים או משהו באמצע

ידידים - חברים או משהו באמצע ../images/Emo4.gif

הם הכירו במועדון. הוא ניגש אליה, מן הסתם היא מצאה חן בעיניו. דיברו קצת, צחקו, החליפו טלפונים. למחרת הוא התקשר, דיברו עוד קצת. ככה כל יום במשך שבוע, עד שהחליטו לצאת לפגישה. אחרי עוד כמה ימים שבהם כל יום הוא מתקשר אליה, שוב יצאו. ככה עבר לו חודש. הזמין אותה אליו הביתה, היה ניסיון למגע מיני אבל לא הגיעו רחוק כל כך. הוא עצר את העניינים, היא רצתה להמשיך. לא ממש הבינה מה הבעיה. המשיכו להיפגש, בחודש השני היו ממש צמודים, נפגשים כמה פעמים בשבוע. בסופי שבוע יממה ויותר ביחד. יצאו גם לסופשבוע ביחד וגם שם לא היה "אקשן". אחרי אותו סופשבוע הוא התוודה בפניה שלמרות שמאוד נהנה בחברתה הוא מרגיש שלא נמשך אליה. בכל זאת המשיכו להיפגש, יוצאים כל כמה ימים, נפגשים בסופי שבוע. מדברים כל יום בטלפון. טוב להם ביחד, נהנים מאוד זה מחברתה וזו מחברתו אבל משהו בכל זאת חסר. הנשיקות חסרות תשוקה, כמו שני ילדים בחטיבה. הוא מרגיש שבלעדיה יווצר ריק בחייו שהתמלא לראשונה מזה זמן, היא מצאה את האחד שממש מתעניין בה כאדם. הוא יודע שלאורך זמן לא יוכל להמשיך בלי סקס וגם היא על סף שבירה. מה הם יכולים לעשות? אחרי כמה חודשים ביחד, האם לוותר ולהתנתק או לנסות להמשיך ולראות אם העניינים יתפתחו בהמשך? החברים והחברות מייעצים להם להתנתק ולפנות כל אחד לדרכו. הם יודעים שאם זה יימשך כך בסופו של דבר זאת תהיה הברירה היחידה. אבל נכון לעכשיו בסך הכל טוב להם ביחד ולא רוצים להיפרד.

magenta73

New member
אין עשן בלי אש

ואין מערכת יחסים זוגית בלי סקס. חבל על ההתקרבות הנפשית הזאת.... מילא היו ידידים וחשים ככה אחד כלפי השני, אבל מדובר ביותר... משחקים באבאמא בלי לקפוץ למים... משחקים בנדמה לי...

אז כנראה

שהיא צריכה ליזום מגע מיני שיכול לשנות את פני הדברים,שתנסה את זה אולי הוא ייפתח רגשית ויודה באהבתו

זה גם מה שהיא חושבת

אבל מפחדת שאולי זה ירתיע אותו. החיים לקחו אותם לכיוונים שונים ויצא שלמרות שהם בני אותו גיל, היא יותר מנוסה ממנו ויותר פתוחה ממנו מינית.

ד נ י ת3

New member
אני מאמינה בלהגיד את האמת.

לשים אותה "על השולחן". המשחקים האלה והתהיות האלה לא טובות. כן לנסות ליזום. אם הוא ירתע - הוא בין כה וכה לא רצה אותה מלכתחילה. תחשבי על זה. (ואי אפשר לקיים מערכת יחסים בלי סקס, אם הוא רוצה ידידות - שתלך משם, חבל על הזמן שלה)

ד נ י ת3

New member
חחחחח

ואני תמיד אומרת - החיים פשוטים, זה אנחנו שמסבכים אותם..

shaniza

New member
לא הבנתי..

רשמת מקודם שהיא ניסתה ליזום והוא דחה אותה בטענה שלא נמשך אליה... שהנשיקות חסרות תשוקה... מה השתנה אצלו פתאום?

למעלה