ח י י ל ב ו ד ד
New member
ידידים, ידידות ומה שבניהם?
ככה, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה, אז נעים מאד. זה הולך להיות ארוך מעט אז תהיו סבלניים
קוראים לי דניאל(בדוי), ואני משרת ביחידה קרבית בצה"ל מזה שנה וארבע. יש לי ידידה ממש טובה, שאנחנו בקשר כבר במשך שנה... קשר ידידותי בלבד.... במשך כל הזמן הזה עד לפני בערך חודש וחצי, חשבתי תמיד שהיא רוצה אותי... תמיד הייתה מצלצלת אליי הרבה(לפעמים מציקה), תמיד רוצה להיפגש אצלי או אצלה, ללכת לכל מיני מקומות וכו'.... אהבתי להיות איתה ולדבר איתה אבל תמיד כשהייתי עם חברים שלי והיא הייתה נמצאת שם, תמיד הייתה לי מעין סלידה ממנה, כי בעיני החברים שלי היא לא משהו בכלל(לא מבחינת המראה) אלא מבחינת ההתנהגות שלה.... אני חייל שמשרת ביחידה קרבית, וחוזר פעם בשלושה שבועות הבייתה בערך... ותמיד אני שומע על חברים שלי ליחידה שחוזרים לחברות שלהם הבייתה ואיתם מבלים בסוף השבוע... וגם חברים שלי מהשכונה שלחלק מהם יש חברות גם הם מספרים לי על כך... הבנתי שאולי אני רוצה קשר עם מישהי אבל בוא נגיד שאני לא נראה הכי טוב שבעולם וקשה לי להתחיל סתם עם בנות.. ואם כבר אני מתחיל עם מישהי אז היא לא רוצה... בכל מקרה, אמרתי לעצמי שאויל כדאי שאני אגיד לאותה ידידה שאני רוצה מעבר איתה ושאני אוהב אותה, כי זה כנראה מה שהרגשתי אליה. היא שמעה את זה, ופשוט לא ידעה מה לומר, ואחרי יומיים או שלושה שהיא התחמקה מתשובה, היא אמרה לי שהיא רואה אותי בתור ידיד וכו'.... כשהיא אמרה את זה, החלטתי שאני לא יכול יותר להיות ידיד שלה כי היא דחתה אותי ואז ניתקתי איתה קשר למשך 3 שבועות בערך... ואחרי 3 שבועות צלצלתי אליה ודיברתי איתה כאילו כלום לא קרה. מאז ניפגשנו והיינו כרגיל אפשר לומר.... עכשיו רציתי לשאול, כיצד אני גורם לה לרצות אותי? איך אני מראה לי שאנחנו כן מתאימים כי היא טוענת ש:" היא לא רואה אותנו ביחד".... חשבתי אולי לעשות לה מחווה רומנטית או משהו כזה.... מה אתם מציעים לי לעשות?!?
ככה, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה, אז נעים מאד. זה הולך להיות ארוך מעט אז תהיו סבלניים