ידידים, ידידות ומה שבניהם?

ידידים, ידידות ומה שבניהם?

ככה, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה, אז נעים מאד. זה הולך להיות ארוך מעט אז תהיו סבלניים :) קוראים לי דניאל(בדוי), ואני משרת ביחידה קרבית בצה"ל מזה שנה וארבע. יש לי ידידה ממש טובה, שאנחנו בקשר כבר במשך שנה... קשר ידידותי בלבד.... במשך כל הזמן הזה עד לפני בערך חודש וחצי, חשבתי תמיד שהיא רוצה אותי... תמיד הייתה מצלצלת אליי הרבה(לפעמים מציקה), תמיד רוצה להיפגש אצלי או אצלה, ללכת לכל מיני מקומות וכו'.... אהבתי להיות איתה ולדבר איתה אבל תמיד כשהייתי עם חברים שלי והיא הייתה נמצאת שם, תמיד הייתה לי מעין סלידה ממנה, כי בעיני החברים שלי היא לא משהו בכלל(לא מבחינת המראה) אלא מבחינת ההתנהגות שלה.... אני חייל שמשרת ביחידה קרבית, וחוזר פעם בשלושה שבועות הבייתה בערך... ותמיד אני שומע על חברים שלי ליחידה שחוזרים לחברות שלהם הבייתה ואיתם מבלים בסוף השבוע... וגם חברים שלי מהשכונה שלחלק מהם יש חברות גם הם מספרים לי על כך... הבנתי שאולי אני רוצה קשר עם מישהי אבל בוא נגיד שאני לא נראה הכי טוב שבעולם וקשה לי להתחיל סתם עם בנות.. ואם כבר אני מתחיל עם מישהי אז היא לא רוצה... בכל מקרה, אמרתי לעצמי שאויל כדאי שאני אגיד לאותה ידידה שאני רוצה מעבר איתה ושאני אוהב אותה, כי זה כנראה מה שהרגשתי אליה. היא שמעה את זה, ופשוט לא ידעה מה לומר, ואחרי יומיים או שלושה שהיא התחמקה מתשובה, היא אמרה לי שהיא רואה אותי בתור ידיד וכו'.... כשהיא אמרה את זה, החלטתי שאני לא יכול יותר להיות ידיד שלה כי היא דחתה אותי ואז ניתקתי איתה קשר למשך 3 שבועות בערך... ואחרי 3 שבועות צלצלתי אליה ודיברתי איתה כאילו כלום לא קרה. מאז ניפגשנו והיינו כרגיל אפשר לומר.... עכשיו רציתי לשאול, כיצד אני גורם לה לרצות אותי? איך אני מראה לי שאנחנו כן מתאימים כי היא טוענת ש:" היא לא רואה אותנו ביחד".... חשבתי אולי לעשות לה מחווה רומנטית או משהו כזה.... מה אתם מציעים לי לעשות?!?

זמשוש

New member
דניאל

א. יכול להיות שהבהלת אותה פתאום עם הוידוי. ב. יכול להיות שאיך שאמרת לה את זה נראה לה קצת הזוי (אם אחד הידידים שלי היה בא ואומר לי שהוא כנראה אוהב אותי והוא רוצה שנהיה חברים כדי שיהיה לו עם מי להיות בסופ"ש, הייתי מרימה גבה ולא יודעת אם הוא רציני). ג. אם היא רואה בך רק כידיד ואתה רוצה יותר, אבל תישאר ידיד שלה בעוד אתה ממשיך לקוות שאולי מתישהו היא כן תרצה אותך... אתה רק תיפגע בסופו של דבר.

אז את בעצם אומרת לי...

שכדאי לי לנתק את היחסי ידידות שלנו?! אבל אני נהנה לבלות איתה... תראי, עכשיו במיוחד אני בבית בגימלים כי יש לי שבר בכתף ויכול להיות מצב כזה שיורידו לי פרופיל ואני אהיה ג'ובניק שעושה יומיות ואז מה?! חברים שלי כולם לוחמים ואין לי פה כמעט חברים בבית במהלך השבוע? אז עם מי אני אסתובב... את מבינה? היא ידידה שלי שמעבירה לי את הזמן בימים כאלה שאין פה אף אחד מהחברים שלי.... וחוץ מזה, אני נורא נהנה להיות בחברתה בלי שום קשר לרגשות האהבה שלי כלפיה....

אח שלו...

תנסה סודוקו, ספרים, תשחצים (בעיקר של ידיעות...) אתה רוצה להיות איתה כדי שלא יהיה לך חלילה משעמם ? אתה רציני ? "מעבירה לי את הזמן" ? א - תתעורר ב- תחלים ג- גם אם תהיה ג'ובניק - סביר שתהייה עם עוד שניים שלושה ג'ובניקים באותו בסיס (מסתבר שזה לא כל כך נדיר....) אז תדאג לעצמך לחברים חדשים - צא, תכיר, תבלה ולא תצטרך שעשוע בצורת בחורה שרוצה אותך בתור ידיד. כמו שאתה לא היית רוצה להיות מישהו שרק מעביר את הזמן למישהי - כנראה שגם היא לא תרצה - אל תעשה לה את זה.

הבנת/ם אותי כנראה לא נכון....

אני לא רוצה קשר איתה רק "כדי שתעביר לי ת'זמן" באמת אני אוהב אותה..... פשוט לראות את החברים שלי עם חברות שלהם גרם לי לחשוב שגם אני רוצה קשר כזה... זה לא שזאת הסיבה שאני רוצה להיות איתה! ועזוב, את נושא הצבא תשאיר בצד כי אתה לא מבין אותי.... זה קשה לעזוב את היחידה שלך בגלל פציעה מפגרת... זה נושא שקשה לפתוח אותו פה.... הם האחים שלי החברים הכי טובים שלי שאני פשוט לא רואה ת'צמי מצליח לחיות בלעדיהם.... וזה פשוט קשה לי....

אוקיי...

בתור אחד שהיה בצבא שנתיים יותר מדיי - אני יכול להגיד שאני בהחלט מבין. בתור אחד שהיה באזרחות כמה שנים טובות - אני יכול להגיד שבכל מקום אתה יכול למצוא חבורה חדשה אל אנשים שתוכל להתחבר אליהם. ולגבי האהבה שלך ? - אני לא ממש בטוח שזאת אהבה, אני חושב שזאת פנטזיה מסויימת שאתה רוצה. כשתהייה מאוהב במישהי - אתה תדע לחלוטין שזה זה. וחוץ מזה - היא לא רוצה, אז תכבד את זה.

tombraider

New member
רק בגלל שלחברים שלך יש חברות

זה לא מחייב שגם לך תהיה. אין פה חוקים. ולפי הדברים שלך אתה לא רוצה להיות בודד וזה מובן. ומפה אני גם לא בטוחה בנוגע לאהבה שלך אליה. כי לפי המילים שלך, אתה נהנה להיות איתה, היא מעבירה לך את הזמן, ואתה מרגיש שאתה רוצה גם חברה כי לחברים שלך יש חברות ואתה מרגיש יוצא דופן ובודד..וזה לא עובד ככה חומד. קח את הזמן, אל תשווה את עצמך לחברים שלך, זה לא נכון לעשות! אתה יורה לעצמך ברגל. תהיה באיזי. ותקרא את המסר שכתבתי לך. אני מקווה שעזרתי.

זמשוש

New member
ושוב אתה מראה שאתה רוצה אותה

מהסיבות הלא נכונות. מאוד יכול להיות שאתה אוהב אותה, אבל עד כה זה לא נראה לי אהבה למערכת יחסים זוגית. מה גם שזה כנראה לא הדדי, אחרת היא היתה יוצרת קשר במהלך 3 השבועות בהם ניתקת איתה את הקשר. אני לא אומרת שאי אפשר להישאר בקשר ידידותי עם מישהו שלא רוצה אותך כמו שאתה אותו, אני רק אומרת שאתה צריך לקחת בחשבון שתיפגע בסוף.

tombraider

New member
בייבי...היא לא חיית מחמד

ואתה לא יכול לצפות ממנה למלא לך את ה"חלונות" הריקים שלך בגלל שאין לך משהו טוב יותר לעשות. זה רק יפגע בך ויפגע גם בה.

Vdrums

New member
מחזק את טענתי שאין

ידידות בין גברים לנשים, אתה רוצה ולא משנה מה והיא לא. זה יכול להוביל לשני מקרים: א. גם היא תרצה והקשר שלכם יתקדם מעבר לידידות. ב. היא לא מעוניינת והקשר יהפוף לקר, ידעך וזהו. אי אפשר לקיים ידידות שצד אחד רוצה יותר. אם היא אמרה לך שהיא לא רואה אתכם ביחד חבל לך על הזמן.

הלו הלו! ../images/Emo124.gif

סליחה שאני מתפרצת ככה (ועוד דנדשה פה...הלכו הנימוסים לעזאזל), אבל! מנסיון אישי קיימת ידידות בין גברים לנשים! . למה אתה ממית ככה את הקשרים היפים והאפלטונים הנוצרים כך בין אנשים משני המינים?! לי יש שני ידידים כבר 7 שנים. על בסיס שבועי. ושום אחד מהתרחישים שתיארת לא קרה.

למעלה