``ידידים``---

Kick Him Out

New member
``ידידים``---

מה זה המושג המגוחך והמטופש הזה? כאילו, אם אתם לא מספיק חשובים ומיוחדים בשביל להיות אהובים ויחידים אצל הידיד/ה שלכם, אז מה בעצם יש לכם לחפש ביחד? למה לבזבז את הזמן ב``יזיזות`` במקום לחפש קשר רציני ואהבה אמיתית?! אני בחיים לא אבין את זה

קודם כל,

סחתיין שהתעלית מעל עצמך והכנסת הודעה מבלי שהחבר שלך יהיה מוזכר בה באופן ישיר. שנית,את טועה ובגדול. זה שיש לי כבר חברה לא אומר שאני לא מדבר יותר עם בנות. יש מושג כזה שנקרא ידידות! או במקרה שלא מתאימים לקשר רציני אבל לקשר ידידותי ובלתי מחייב בהחלט כן. אני באופן אישי מעדיף כמה שפחות ידידות אבל זה בגלל שאני חושב שזה כאב ראש לא קטן.

אני דווקא מאד מבין..

זה כל אלו שאפחד לא מסתכל עליהם והם לא רואים באופק איזה שהוא כיוון לחבר / ה בשנה הקרובה... מה יעשו?? בשביל זה יש יזיזים.. הם לא מסתכלים עליך.. אתה לא צריך לעשות בשבילם כלום.. אתה רק מסתובב כמו טווס נפוח ומספר לכולם על רבבות המכרים שלך...

0פי7

New member
אתה מדבר שטויות!!

ידידים זה בישביל לדבר בישביל לפרוק את הלב בישביל עזרה בזמן צרה ובישביל להעביר את השיעמום ליפעמים

חלאס.

אל תקשקשי.. בשביל לפרוק את הלב יש חברים, חברים טובים. גם בשביל "עזרה בזמן צרה" (מקווה שלא בכית כשכתבת את זה).. ובקשר להעברת השעמום.. נראה לי שאת מצליחה בזה סבבה כאן בפורום.

המורה

המושלם שלי אמר: ``אתה בדיחה בחייך והומור שחור במותך..``-אני רק חוזרת על דבריו.. אין! אני פשוט תלמידה מצטיינת!

חח.. ידיד זה להעביר את הזמן וזה

הדדי! נאור ציון אומר באחד המערכונים שלו.. שזה הרגשה טובה בשביל בחורה לקרוא לחבר שלה ידיד זה עושה אותה גדולה

לא! אך אמרת שהלואי והחיים שלך יהיו

דומים למערכון. אז אמרתי לך שלא תמיד זה כדאי. מהסיבה שאמרתי למעלה

למעלה