ידידי היקרים

ידידי היקרים../images/Emo24.gif

קראתי את מה שכתבתם לכאן או לכאן. הפורום שלכם מורכב מאנשים מעניינים ןחןשבים ולכן הוא אהוב עלי מכל הפורומים בהם אני מבקרת. המכנה המשותף שלי אתכם הוא האקסיות. השונה הוא שעדיין לא בניתי מערכת מורכבת. במהלך תקופת גירושי חוויתי עליות ומורדות והגעתי לשיווי משקל ביחסי האקס אשתו והילדים שביננו. אני מרגישה שהתהליך הזה היה אמיתי אמיץ ונכון ועובדה שהוא עובד היום. חוויית התהליך היא לא קלה ולכן הרגישות הגבוהה לגבי מה אומרת האישה שאיתו שזה רובכן. אולי צריך להציע שמישהו יקח על עצמו לפתוח פורום של אקסים ואקסיות. הרבה דמעות וכאב יהיו בפורום ההוא. אתם יקרים לי כי מצאתי כאן גם אנשים ברמה שמדברת אלי.רולן את בודאי מבינה שאני מעריכה את ניהולך וכאמור ראיתי סוגי ניהול בפורומים אחרים. ורק בעיה קשה אחת.השפה וההגדרות במו ילדים חולרות ואקסיות מכשפות-לא עושה לי טוב.זאת לא רק בעיה של סמנטיקה.....

אסתי

לכל אחד יש דברים שמפריעים לו,האם קשה לך להתעלם? אין פורום מושלם ואין אנשים מושלמים ולא תמיד השפה מתאימה לכולם . כאן בפורום המיוחד שלנו החלטנו כבר בהתחלה שזה המקום להוציא ולשחרר את כל הרגשות והתחושות שיש לכל אחד ובכל שפה,ובזה אנו שונים מפורומים אחרים חברתיים ותכנים. בחוץ בעולם "הרגיל" אם ננסה להסביר לחברה שחורגים הם אמנם ילדים אך לא פעם רעים קשים או מגעילים ,יביטו בנו בעיניים זרות מנוכרות וביקורתיות.מי יכול להבין טוב יותר את ההרגשה שלנו אם לא אנחנו " בקיהלתינו"..... אני מציעה לך ולכולם ,אם ישנם תגובות לא נעימות אשר גורמות לאי נוחות תמיד ישנה האופציה לדלג עליהם או להתנגד מבלי לשפוט. זאת דעתי הצנועה.

noamic

New member
בעצם כולנו אקסים !

גם אם המשכנו הלאה לפרק ב', נשארנו בתפקיד האקס. כך שאינך שונה מאיתנו כלל. וכל מה שתקף לגבייך כ X , רלוונטי לגבינו בדיוק באותה מידה !! והיותנו אקס היא חלק נכבד ממורכבותינו כיום.

עלמה 3

New member
אסתי, אני מאד שמחה שאת פה ../images/Emo70.gif

אני מעולם לא אמרתי על האקסיות שהם מכשפות... אני מכירה אקסית אחת מכשפה , זאת שבמשפחה שלי... שנית מאד שמחה , נפלא ונהדר שהיחסים אצלכם הצליחו ועלו על דרך המלך, ויפה שזה עובד... ואני מאמינה שלבעיית הסמנטיקה תמצאי פתרון.. מועיל עבורך. שבת שלום, עלמה

rolan

New member
אסתי יקרה ../images/Emo24.gif

אני מבינה ללבך, מאוד!!! אני גם מבינה, מאוד, ללבם של חבריי כאן!!! החוויה שאת עברת, בתהליך הגירושין ומה שבא אחריו, היתה חוויה שבסופה נותרת עם תחושה טובה וכפי שאמרת: "אני מרגישה שהתהליך הזה היה אמיתי אמיץ ונכון ועובדה שהוא עובד היום". יש כאן אנשים שהחוויה שלהם שונה משלך כרחוק מזרח ממערב, אולי אף יותר (יש כזה?...). אני בטוחה שאם ניתן היה לבחור, היו בוחרים לעשות את התהליך טוב, נכון, בונה ומה לא.... ולו רק למען הילדים ולמען יחסים טובים בכלל. אם תצליחי להבין את מה שעברו ולו רק בגלל שלמדת להכיר אותם, מכאן, דרך הכתיבה שלהם בפורום, אני בטוחה שתצליחי לקרוא את דבריהם בקלות יתרה ולו רק בשל הסיפורים שלהם על הקשיים והדרך הפתלתלה שעברו. דבר נוסף וחשוב לא פחות - מעולם לא נאמרו כאן דברים בהכללה, כל אחד כותב מרחשי לבו ובוודאי לא קבע שכל האקסיות וכל ילדיהם - חולירות ומכשפות... הרי לא איש וגם לא אישה יאמרו על עצמם דבר שכזה, אלא רק, על מי שפגע בהם וגם זה נעשה כאן בעת הכתיבה זאת מתוך ידיעה שכאן מותר לומר את כל מה שמרגישים בלי שאיש ישפוט או ייעלב... לפעמים אנחנו זקוקים למן "שק אגרוף" בו אנחנו חובטים ומוציאים את כעסנו מבלי לפגוע במשהו באופן ישיר. אני שמחה שחזרת אלינו, כדי לומר את שעל לבך, שנתת לנו את האפשרות להסביר שוב ושלאחר קריאת הדברים, תנסי אולי להבין את האנשים שכותבים לך ולכל השאר מכאן. אני מקווה שהייתי ברורה ומובנת. אני גם מקווה שתשארי איתנו ותנסי לקבל את הקשיים כמו שהם, בלי לשפוט ולהיות חברה לכל האנשים שכאן שזקוקים - לך, לי ולכל אחד ואחד שכותב כאן. שבת שלום

למעלה