ידידי היקרים!

WickeDevil

New member
ידידי היקרים! ../images/Emo60.gif

זה אמור להיות ב-
אבל בגלל שאני רוצה יחס לזה אז אני פתחתי הודעה חדשה, אז ככה אנשים יקרים צריך להכין מצעד! זמר השנה- מועמדים: רובי וויליאמס אמינם נלי אנריקה אגליסיאס ג´סטין טימברלייק ניק קרטר רונאן קיטנינג בחרו זמר אחד....

Hadar Mariano

New member
אני אלך על רובי ../images/Emo6.gif

כמו תמיד
דרך אגב, רציתי לומר לך שאני לא שונאת אותך או משהו. פשוט משעמם לי בלופט.

PorkchoP

New member
מממ...../images/Emo187.gif

עד לא מזמן הייתי אומר אמינם.. אבל גיליתי שרובי וויליאמס שר שיר אחד שאני מת עליו מפיפא 2000 אז הוא יהיה הבחירה שלי..

TCgirl

New member
היי!!!!!! חוצפה!!! ../images/Emo187.gif

זה האייקון המאומץ שלי...

PorkchoP

New member
הוא לא בלעדי לך../images/Emo187.gif

אני משתמש באייקונים האלה מאז שהם הופיעו לראשונה בפורום.. אין לך זכויות רשמיות מטעם תפוז על האייקון הזה. אמנם אני חדש פה בפורום דה קולינג. אבל אני כבר הרבה זמן בפורום מכושפות. זה כמו שאני אגיד לך אם תצטרפי לפורום לא להשתמש באייקון כי הוא שלי. אבל הוא גם שלך, ושל עוד הרבה אחרים בפורום שונים. אז את לא יכולה ממש להגיד לי לא להשתמש באייקונים כל עוד לא קיבלת צו מיוחד ובלעדיות מוסמכת מטעם תפוז. עד אז, האמוטיקונים יכולים לשמש את כולם והם שלי ושלך בדיוק באותה מידה.
ההודעה לא נכתבה בטון עצבני או משהו בסגנון אלא בטון רגוע ומסביר. שלא יהיו אי הבנות חס וחלילה. אני לא רוצה שישנאו אותי כבר|סדגש מהיום הראשון. אני רגיל שעובר לפחות שבוע

WickeDevil

New member
ידידי יהונתן.... ../images/Emo60.gif

האייקון הזה הוא שלה פה! בדיוק כמו שאם מישהו ייקח לי את שבי אני אכעס.. תעשה טובה בפורום הזה תשים אייקון אחר תודה דרור

ט ל i ש

New member
שלום יוניייי../images/Emo105.gif../images/Emo24.gif

אני טללללללל ודרך אגב אני מסכימה עם דרור שהשם יהונתן שם פצצההההההההההההההה

טוב גם אני רוצה לאמץ אייקון..

זה יהיה הסימן שלי... אבל איזה??? 1.
2.
3.
-דווקא נחמד... 4.
5.
6.
SO? מה אתם מציעים???

Charmed 4ever.

New member
אני חולה על ../images/Emo54.gif../images/Emo136.gif

מו-מו... אבל אם תשתמשי בה אני אתבלבל... אני לא אסביר למה אני מתכוונת... אניוואי... את יכולה לבחור כל אחד אחר אבל לא מו-מו בבקשה...

WickeDevil

New member
רובי וויליאמס זמר השנה של ../images/Emo60.gif

הפורום זמרות השנה- מועמדות בריטני ספירס אבריל קקה לאבין קיילי מינוג כריסטינה אגילרה שאקירה הבחירה בידכם!

Charmed 4ever.

New member
איפה פינק?! ../images/Emo54.gif../images/Emo136.gif

אם אין פינק אני מוכרחה לבחור את אבריל...

למעלה