ידידי ורעי, הפור נפל. הסוף אכן הגיע

shuky1

New member
ידידי ורעי, הפור נפל. הסוף אכן הגיע

לאחר 6 שנים באינטימיות ואהבה עם פאלם, עברתי ל HP2790. זה לא היה קל ועברתי התלבטויות, אבל בחנתי והחלטתי. כרגע זה נראה צעד טוב שעשיתי. העברית של PDAC והסינכרון עובד יפה וללא בעיות. משום מה שם ב MS הכל נראה יותר פשוט וידידותי למשתמש. יש לי עוד הרבה מה ללמוד. אני עוד לא חקרתי את אפשרות האלחוט ו ה WI-FI וזאת בעצם אחת הסיבות להחלטה לרכוש את המכשיר הזה. אני עדיין קורא ומציץ הפורום פאלם וחברים מידי יום, אך יותר בביתי החדש הפורום "שלהם". דרך אגב, את הזייר 72 החלטתי לא למכור בשל מחירו הנמוך שמציעים עבורו. ברצוני לתת אותו לתלמיד תיכון נצרך מרקע שונה משלי (אתיופי למשל) ואשמח באם יש למישהו רעיון. אני מקווה שניסחתי את רצוני בצורה ברורה ולא מעליבה. סוף.

2cookie

New member
יפה מצידך. אני מציע לא לעשות

את זה באופן פרטי אלא דרך עמותה כלשהי, כדאי שיתנו למישהו שבאמת יעשה שימוש במכשיר כזה וישמור עליו.

yoovee

New member
בוש והיכלם! ../images/Emo46.gif

סתם!
כל הכבוד על הכוונה הברוכה
(אפילו אם הרקע הוא מעבר לצד האפל
) קוקי צודק בכך שכדאי שזה יגיע למישהו שבאמת יעשה שימוש במכשיר כזה וישמור עליו, אבל אני חושש לצערי שדווקא אם זה יגיע לעמותה כלשהי, יקרה לזה מה שקורה למרבית הכספים שמגיעים לעמותות למיניהן - זה ייתקע בהנהלה
סתם רעיון ספונטני שאני יכול לחשוב עליו הוא תליית מודעה בבית-ספר מסויים למשל, או בשכונה באיזור לא בהכרח מבוסס, שתזמין את ה"זוכה" הפוטנציאלי לכתוב לך מדוע הוא עשוי לרצות מכשיר שכזה - כך תגיע גם לילדים/נערים שאין להם אולי גישה שוטפת לאינטרנט מצד אחד, אבל יש בהם מספיק סקרנות לנסות ולהבין את עולם מחשבי הכף היד. מי שיעשה את הצעד הזה לקראתך (יביע התעניינות מיוזמתו, יחקור קצת בנושא, ישאל) יהא "ראוי" לדעתי למתנה שכזו (מבחינת פוטנציאל השימוש גרידא כמובן, אני לא מייחס חלילה שום כוונה אליטסטית אחרת). כיוון אחר (משום שאני אכן מתקשה לחשוב מהיכן יוכלו הפאלמיסטים הפוטנציאלים לשאוב מספיק מידע על מחשבי כף יד בכדי לרצות כאלו) שאתה יכול לנסות יצריך ממך השקעה קטנה אם אתה באמת מוכן להיכנס לזה - צא למתנ"ס קרוב (למשל), ותאם מפגש/הרצאה עם קהל פוטנציאלי, שם תסביר להם על המכשיר ויכולותיו (מעין "תצוגת תכלית") - תדאג לטעון עליו מראש תוכנות שימושיות, שכן לא לכולם המשאבים לעשות זאת בעצמם - למשל, אני הייתי שם תוכנות לימודיות בנוסף ל-PIM הרגילים (ניהול שיעורי בית, מילונים וכד') ואפילו משחקים חינוכיים כמו שחמט מול המחשב (יש חינמי - OpenChess שאפילו תרגמתי לעברית בגירסת הבטא האחרונה שלו
), אסטרטגיה וכו'. בשלב הראשון תלמד את המשתמש לעתיד כיצד לשחזר גיבוי מכרטיס (אם אתה כולל כזה) וכיצד לטעון את הסוללה. אם רלוונטי, למד אותו/אותה כיצד לסנכרן מול מחשב, ואולי אף תציע לו "תמיכה" שוטפת בצעדיו הראשונים. זה קל לי מאוד להמשיך ולהציע לך הצעות כאלו, אבל החוכמה היא להוציא אותן לפועל - אני מוריד את הכובע בפניך על היוזמה: יישר כח וכן ירבו כמוך

2cookie

New member
לאור מה שאתה אומר

באמת קשה למצוא מישהו שיענה על הקריטריונים. בנוסף קיים הסיכון שמי שיקבל את המכשיר פשוט ימכור אותו.

libal

New member
קודם כל תבורך

עובדת במשרד שלי היא בעמותה לעזרה לנוער בעדה האתיופית. אם תרצה אשאל אותה בנושא .

למעלה