ידיד שלא מטלפן

נועה011

New member
ידיד שלא מטלפן

אני יודעת שהתשובה היא בגוף השאלה - אם הוא לא מתקשר הוא כנראה לא רוצה, א ב ל מדובר בבחור ביישן, וכשאני מדברת איתו הוא הכי סבבה בעולם וכיף מאוד לדבר איתו ולהיפגש איתו.
היינו פעם באותה מסגרת ואחרי שסיימנו אותה, אנחנו מדברים ונפגשים לעיתים יותר רחוקות.
החברות היא ידידותית נטו, לא מעבר. אבל אני יודעת בוודאות שכיף לו להיפגש איתי.

הבעיה היא שהבחור מאוד ביישן בקטע של בחורות. הוא תמיד עונה לי כשאני מתקשרת ואנחנו גם נפגשים לעיתים רחוקות, אבל במקרים שאני מתקשרת לתאם והוא לא יכול נניח לקבוע למחרת ואני אומרת לו שידבר איתי במהלך השבוע, הוא פשוט לא מתקשר. אם אני אתקשר אליו שוב אחרי יומיים, הוא יענה לי וידבר איתי כרגיל, כאילו כלום.
לא נעים לי להתקשר פעמיים-שלוש ובסוף שאנחנו לא נפגשים, חשבתי אולי לסמס לו וליצור שיחה בסמס, ככה הוא ירגיש יותר נוח.
אני מאוד אוהבת אותו כידיד ומאוד רוצה לשמור איתו על קשר. בגלל זה חבל לי לוותר עליו.

מה הקטע - לא רוצה או ביישן?

נועה011

New member
לשאול מה? למה הוא לא מתקשר?

אני לא יכולה לשאול אותו, זה סתם ילחיץ אותו. הוא עלול גם לטעות ולחשוב שאני מעוניינת בו כיותר מידיד וזה לא המצב.

1. הבחור ביישן. בלי קשר אלי. ככה הוא.
2. אני יודעת שהוא גם עסוק. הוא עובד הרבה שעות במקום שיש הרבה לחץ ומסיים לעבוד מאוחר. אבל אני יודעת שתכלס זה לא סיבה, כי גם אני עובדת מלא שעות ובמקום לחוץ ועדיין משתדלת להיות בקשר עם אנשים ולהיפגש כמה שאני יכולה.

כן. לשאול אותו למה הוא לא מתקשר.

ולהגיד לו בערך מה שכתבת פה.

שאת מאוד אוהבת אותו כידיד (כדי שלא יהיו אי הבנות) וחבל לך שהוא לא יוזם גם. ושאם הוא לא מעוניין בקשר ידידותי אז שיגיד לך.

אני תמיד מעדיף כנות. אבל אולי זה רק אני.

BloodyRose

New member
למה "לוותר עליו"?

אם הוא זורם ומשתף פעולה בשיחה כשאת מתקשרת, והכל הולך טוב כשאתם נפגשים, למה את חושבת שהוא "לא רוצה" ושאת צריכה "לוותר עליו"?

גם אני מסוג האנשים שלא בהכרח ירים טלפון ויקבע תכניות (ואם כן, אז רק מעכשיו לעכשיו, לא מסוגלת לתכנן ליותר משעה קדימה), אבל כן משתפת פעולה כשמישהו אחר יוזם. למה? ככה יצא (ובבקשה אל תתחילו מחדש את השרשור של "את חרא של חברה ולא אכפת לך מאף אחד", מיצינו את זה בפעם הקודמת).
אם את חושבת שהוא ירגיש יותר בנח עם שיחה בהודעות - תנסי. גם הפייסבוק יכול לבוא לעזרתך במקרים האלה.

כייף לו להיפגש איתך, הוא לא מנפנף אותך בשיחה, אז למה את חושבת שהוא לא רוצה לשמור איתך על קשר? כי הוא לא יוזם בעצמו? לא כולם אוהבים להרים את הטלפון וליזום שיחה.

Relaborat

New member
+1, זה לאו דווקא אומר משהו

יש אנשים שפשוט שוכחים דברים. אני גם כזה למשל. לא שם לב שעובר זמן וכו' וכו'.
הכי טוב לשאול אותו למה הוא לא חזר אלייך, אם זה מציק לך.

קונדסבא

New member
+2

נתחיל בזה שהוא כנראה לא רואה בך מעבר לידידה אז אין לך ממה לחשוש. את יכולה לזרוק לו שהוא יכול גם מידי פעם להרים טלפון, אבל אני לא מאמין שזה יעזור...יש אנשים שזה פשוט באופי שלהם ואין יותר מידי מה לעשות בנידון, את צריכה להיות זאת שמתחזקת את הקשר וכשזה לא יתאים לך יותר יש סיכוי טוב שהקשר יתנתק.

togi12

New member
פשוט מאוד

לא ברור לו היחסים ביניכם. די שקוף שהוא מבולבל ויתכן מאוד שהוא רוצה אותך אבל הוא ביישן אז הוא מעדיף לא להתמודד עם זה בכלל.

choco2602

New member
לא בהכרח..

אני אישית ככה עם רוב האנשים. גם חברות, גם ידידים.. אף אחד לא חושב שאני רוצה אותו בגלל זה (וגם לא צריך לחשוב ככה)

נועה011

New member
קודם כל, הרגעתם אותי

כנראה שזה אופי והוא ביישן ופשוט ככה הוא, ברור לי שזה לא אישי.

לגבי לשאול למה הוא לא מתקשר, זה אפשרי אם זה יצא כדרך אגב ורק פנים מול פנים.

שאלה נוספת - זה לא מעליב שאומרים למישהו שהוא רק ידיד? (לא אמרתי לו לגבי זה כלום)
פעם חבר מהלימודים (שהיתה לו חברה באותה תקופה) ניסה להתחיל איתי ואמרתי לו שמבחינתי הוא ידיד מאוד טוב ולא יותר מזה, והוא אמר לי שכשאומרים לבחור שהוא רק ידיד זה מעליב. הדגש שלו היה שלא צריך לומר את זה בכלל...

Purple Mushroom

New member
כנראה ביישן ולא יוזם.

תמשיכי לנסות. ובאמת אולי לדבר איתו על הנושא הזה. בהצלחה :)

למעלה