ידיד שלי, אני והסקס שבנינו

ידיד שלי, אני והסקס שבנינו

יש כזה דבר? באמת אפשר לקיים יחסי מין בלי להתאהב? בלי שיהיו רגשות? בלי שמישהו יתאכזב? ואיך מתגוננים מהכאב שאולי יבוא? אני ישמח לשמוע קצת מאלה שמנהלים או ניהלו כאלה קשרים.

magenta73

New member
הוא ידיד שלך?

אני לא מאמינה שאפשר כך לקיים יחסי מין בלי שיכנס שם רגש. מילא היית אוספת משהו מהרחוב... :) ניהלתי קשר שאפילו לא היה בו סקס, רק נשיקות ורמיזות מידי פעם והיה מאוד קשה להפריד בין האהבה לאותו אדם, כידיד, לבין הרצון למשהו יותר... כן, גם ככה כיף לנו יחד, אנחנו מסתדרים מצויין, אוהבים להיות זה בחברת זה, יש מתח מיני... אז למה לא לקחת את זה קדימה?.. ... אין ממש סיבה...

יש כמה תשובות ....

1. במערכת זוגית שכזו ( יזיזות בלעז ) לפעמים יש מי שמעוניין ביותר מסתם ז*** השאלה באיזה צד את בוחרת להיות ...אם את רוצה יותר הדרך ללב שבור היא ממש קצרה אבל אם הוא רוצה יותר השבירה תהיה אצלו - אין פתרונות קסם . 2. לעיתים יש הסכמה של שני הצדדים כיוון שהמציאות לא מאפשרת זאת ( כגון אצל זוגות שהם נשואים אבל לא זה לזה אם את יודעת מה הכוונה ) שהקשר הוא מיני נטו ואין סיכוי בעולם שהוא יתפתח מעבר - וזה מצב מסובך כי יכולים להתאהב .. אבל בכל מקרה זה יגמר מתי שהוא וצריך להתכונן לזה מראש. 3."מתגוננים מפני כאב"? אני לא מכירה הגנה - רק משפט אחד "חכם לא נכנס למצבים שמהם יתכן והוא לא יוכל לצאת"

נימשון

New member
זה לא פשוט

ואין הרבה אנשים שמסוגלים לקיים קשר כזה אבל כשכן מוצאים מישהו איתו ניתן לקיים קשר כזה אז זה כיף אמיתי. מין לא חייב להיות חלק מאהבה אם כי הוא תוספת נהדרת כשיש אחת כזאת. אני חושבת שאפשר לנהל כזה קשר רק במידה ואת יודעת והוא יודע למה לא יהיה יותר מזה לעולם ולמרות שלפעמים מאוד אוהבים את האדם, מסתדרים איתו ויש אחלה סקס עדיין אפשר להבין שכזוג פשוט לא תתאימו.

אפשרי מה אם המושג תשוקה ../images/Emo204.gif

מי אמר שצריך רגשות כן צריך קליק. יש אנשים שזה לפעמים צורך ולא רוצים ומונעים מעצמם להיסחף לאהבה מסיבותהם. שאין רגשות אין אכזבה . מתגוננים על ידי כך שלא נכנסים למיטה אם לא בטוחים בסוג הקשר הרצוי. המעט שהיה לי היה ברובו בלי רגשות ואהבה- תשוקה נטו. .

shaniza

New member
לדעתי

זה אפשרי אם זה חד פעמי ברגע שזה נהיה קשר מתמשך כזה... אחד הצדדים בטוח יפתח רגש כלשהו איך מתגוננים? אם תמצאי את הדרך תגלי לי (אני עומדת להכיר את הבת זוג שלו... אין לי מושג איך אני אתמודד עם המצב...)

הייתי רוצה להגיד שכן....

אבל - זה נורא תלוי. אני יודע ומכיר את האנשים שפעילות האגן שלהם מנותקת לגמרי מפעילות הלב או המוח. לצערי או לשמחתי (עדיין לא החלטתי) אני לא מאלה... אז לדעתי קיים דבר כזה - שנובע מתשוקה נטו - אבל יהיה קשה לשני הצדדים - שאולי כרגע מעידים שמדובר על סקס בלבד - להתמודד אם העובדה שאחד הפרטנרים מקיים יחסי מין עם אדם נוסף, לדעתי תהיה קנאה מסויימת. מה שקצת שולל את התיאוריה שקשר מהסוג הזה יכול להתקיים....

lahofesh nolda

New member
בהחלט יש

להתאהב.. זה מין חלום שכזה..ואילו משיכה בין שני אנשים.. אינה בהכרח התאהבות....משיכה הבנה חמימות.. בהחלט מובילה לא פעם להכנה נכונה למשחקי אהבה.שיכולים להיות נהדרים.. רק שתיהיה יכולת לתקשורת.. לפני ואחרי.. ואז מרגישים נפלא. בלי שום תקשורת ובלי שום רגש.. רק בגלל שצד אחד רוצה.. לא מומלץ... זה ירגיש אחרכך נורא.

asian girl

New member
אז ככה.........

תראי.. בהחלט אפשר להזדיין בלי להתאהב. רגשות אחרים אגב יהיו ללא ספק: חיבה, משיכה או סקרנות.. אבל.. להזדיין עם ידידים לדעתי זה לא חכם. זה יהרוס את הידידות ללא ספק. או שבואי נגיד זו תהיה ידידות אחרת, כשכבר לא תוכלו להסתכל אחד על השני בעיניים, סתם לצחוק על הדברים הקטנים ומה שיותר חשוב: לספר את מה שבלב.. קשה לי להבין מה גורם לידידים לעשות סקס. ברור שזה עניין של משיכה אבל... לא ברור לי למה לעשות את זה אם יש סיכוי ששניהם יצטערו על זה אחר כך. לפני הרבה שנים איבדתי ככה ידיד מאוד יקר. היינו קרובים מגיל הילדות עד שיום אחד כשכבר היינו גדולים והחלטנו שאפשר להיות יותר קרובים... לא שהיה סקס רע, פשוט נעלמה הידידות, הפתיחות, והכיף שהיה בידידות נעלם. עכשיו אני בטוחה: אם אז הייתי יודעת את זה - מעולם לא הייתי מסכימה להחליף ידידות לסקס. אסייתית שקעה בזיכרונות

נימשון

New member
לא מסכימה איתך

במקרה שלי סקס לא הורס את הקשר החברי אלא מוסיף לו עוד חלק וגם אם יגמר הסקס כי מישהו מאיתנו ימצא לו זוגיות או סתם כי נחליט ככה אני עדיין רואה את עצמי נשארת חברה טובה של אדם שהוא הרבה יותר מרק סקס עבורי. אני חושבת שזה מאוד מאוד משתנה בין אנשים כי כבר היו לי קשרים כאלה שברגע שנכנס המגע נהרסה החברות אבל גם ראיתי ואני עדיין רואה שאפשר גם אחרת.

למעלה