ידיד שלי שלך לי משהו תקראו ותהנו

lir42

New member
ידיד שלי שלך לי משהו תקראו ותהנו

למדתי שלא תמיד מספיק שאחרים סולחים לך לפעמים אתה צריך לסלוח לעצמך למדתי שלא משנה כמה הלב שלך שבור העולם לא נעצר בגלל הצער שלך למדתי שהרקע שלנו והנסיבות אולי השפיעו על מי שאנחנו כרגע אבל אנחנו אחראים למי שאנחנו נהייה למדתי שאם חברים שלי רבים בינהם אני חייב לבחור צד גם אם אני לא רוצה למדתי שגם אם שני אנשים רבים בינהם זה לא אומר שהם לא אוהבים אחד את השני וזה שהם לא רבים לא אומר שהם אוהבים למדתי שלפעמים עליך לחשוב על טובת הכלל לפני שאתה חושב על טובתך האישית למדתי שאנחנו לא צריכים להחליף חברים אם אנחנו מבינים שחברים מישתנים למדתי שאתה לא צריך להשתוקק לגלות סודות כי הם עלולים לשנות את חייך לנצח למדתי ששני אנשים יכולים להביט באותו דבר בדיוק וליראות שני דברים שונים לחלוטין למדתי שלא משנה כמה אתה מנסה להגן על ילדייך בסופו של דבר הם יפגעו ואתה תיפגע תוך כדיי ניסיון להגן עליהם למדתי שיש הרבה דרכים להתאהב ולהישאר מאוהב. למדתי שלא משנים המסיבות אלו שאמיתיים עם עצמם מגיעים רחוק בחיים למדתי שכתיבה כמו גם דיבור יכולים להקל על מועקה נפשית למדתי שתעודות על הקיר לא הופכות אותך לאדם טוב למדתי שהאנשים היקרים לך ביותר בחיים נילקחים ממך מוקדם מדיי למדתי שלמרות שלמילה אהבה יש משמעויות רבות היא מאבדת מערכה אם מישתמשים בה יותר מידי למדתי שקשה למתוח את הקו שמבדיל בין להיות נחמד ולא לפגוע ברגשות של מישהו לבין לעמוד על העקרונות שלך

למעלה