"ידיד".

Sh3kel

New member
"ידיד".

מה בדיוק הקטע של רוב הבנות שמחפשות בחור רגיש, מבין ומפנק, אבל יוצאות עם חברים שמתנהגים אליהן כמו כלבים, מנצלים אותן ובסופו של דבר לא עושים כלום מלבד אולי פעם ב להתקשר לשאול מה המצב, אבל מוקפות בידידים שהם מלח הארץ, שתמיד שם בעיתות משבר וזורקים הכל כדי לבוא לעזור כשיש צרה? במשך 19 שנות חיי יצא לי להיקתל לא פעם ולא פעמיים בסיטואציה שבו אני יושב מול ידידה טובה שלי שמתלוננת על יחסיה העכורים עם החבר. מדובר במישהי שנראית לא רע בכלל, להיפך. מה שכן, היא בעלת ביטחון עצמי נמוך קצת. יום אחד לפני המגן באזרחות היה מצב שהיא הייתה ממש לחוצה ממנו, ואני עשיתי את מירב המאמצים כדי לבוא אליה לעזור לה להתכונן. חשבתי שאם אני אשב אצלה בבית ואעזור לה, היא תפסיק להתלונן על כמה אין לה מישהו שאכפת לה וכמה היא צריכה מישהו שיהיה שם בשבילה, שיעזור לה ושייתמוך. הנחתי, מתוך היגיון פשוט, שאם אתה מספק את מה שהיא מבקשת, אתה בעצם ממלא את הצרכים שיש לה ויש מצב להמשיך לזוגיות. מיותר לציין שהיא קיטלגה אותי בתור ידיד ו"לא הייתה בכלל מעוניינת בקשר" - איתי, הכוונה. היא כמובן טרחה להודיע לי כשהיא פגשה מישהו, שהתייחס אליה כמו כלב ואפילו נטש אותה לפני נשף הסיום של כיתה י"ב, אבל מה זה משנה, העיקר הם היו חברים. מאוחר יותר יצא לי להיתקל בסיטוציאה דומה עם מישהי אחרת שהייתי מנהל איתה שיחות נפש ארוכות אל תוך הלילה מתוך הבנה ששיחות כאלה מנהלים רק זוגות, לא ידידים. מסתבר שחבר שלה לא אהב את הקונצפט, וכהיא החליטה לנטוש אותו ולנסות להסתדר לבד, לא הלך לה, ובמקום לנסות להישען על עצמה או אפילו על מישהו חדש, היא חזרה לזוגיות לא בריאה עם ילד לא בוגר בנפשו ובגילו. איכשהו כל הנושא הזה גלש לרדיו האזורי, והגיע למצב שהחבר שלה איים על חיי דרך הICQ אחרי שבשורת תקריות לא נעימות הסתבר שהוא בחור שעובד איתי. מובן שהיה פה הרבה מעבר למה שאני מציין בשורות אלה, אבל הקשר הזה פגע בי בצורה רעה מאד. בנות, יש לי רק בקשה פשוטה אחת: תפסיקו לזיין את השכל. בשם כל ה"ידידים" ה"חמודים" שהיו לכן, בשם כל הגברים שישבו במיטה שלכן עם כאב ביצים נוראי מכיוון שאתן מתארות את החבר האידאלי שלכן ומתארות בעצם אותנו, שאנחנו מולכן, אני מתחנן ומבקש שתפסיקו לזיין את השכל. על אף כל ההכחשות, כל השלילה וכל ההתנגדות שלכן, אתן רוצות חתיכת מאצ'ו ניאנדרתלי שיאכל בשר שלוש ארוחות ביום, יירכב על אופנוע כבד וייסע תמיד, אפילו כשהוא מתניע, מעל למהירות המותרת, ובנוסף לכל זה שייעשן סיגריות מסרטנות דווקא ויקלל אתכן ויזרוק זין. אתן מחפשות חתיכת בן זונה שיתנהג אליכן כמו זבל, כדי שתוכלו לבוא אלינו לבכות כמה רע לכן איתו. נמאס לי אישית מכל הגישה הזאת, שאתן באות בטענות של כמה רע לכן עם האידיוטים האלה לבחורים טובים, שהם מבחינתכן טאבו בכל הקשור לקשר. תעשו טובה למין האנושי, ליתר דיוק לכ-50% ממנו, ותחליטו. כשתהיה לכן רשימה מוסדרת של דברים, כשתדעו בדיוק מה אתן מחפשות, או לפחות כשתתטרחו להפסיק לשקר על מה אתן רוצות, תודיעו לנו. עד אז, תחסכו מאיתנו את כל כאבי הביצים והצביעות שבמשחק שלכן. אתן נהנות מהידידות שלנו, אבל חלקנו הגדול לא. חלקנו הגדול מרגיש מקופח, מנוצל ובמקרים רבים אף מרגיש שמתעללים בו עם סיפורים מחדרי המיטות.

cold fire1

New member
תראה, את החלק הראשון של ההודעה

הבנתי ואני מבין מאיפה הוא בא והוא הגיוני פלוס+ אבל את העצבים והתסכול שאתה שופך פה זה דווקא נשמע כאילו יש לך פוטנציאל דיי רציני בתור אנס, ואני לא צוחק.. אולי אם תקבע פגישה עם פסיכולוג זה יכול לעזור, זה יכול להוריד הרבה דברים מהלב..

pain is MY love

New member
למה אתה סתם?!

כל בת מחפשת משהו אחר נכון, אני מודה כמעט כל בת מחפשת את המניאק שיפגע בה. אין מה לעשות זה בטבע שלנו. אבל מה זה קשור לידידים?!?!?!??!!? הידיד הוא לא תמיד כמו בסרטים האמריקאים "הבחור הטוב שמאוהב בידידה שלא שמה עליו!" גם לבנים מניאקים יש ידידיות שבוכות להם על מר גורלן! לשם זה נועדו ידידים! אז אם אתה לא מסוגל לנהל מערכת יחסים ידידותית בלבד עם בת שאתה ישר חושק בה אז אל תעשה את זה! לי למשל יש הפרדה ברורה בין ידיד לבן זוג והידיד שלי לא נראה סובל מזה יותר מדיי כי הוא חי את החיים שלו ולא עסוק בלהתעצבן עליי ועל הבחורים שאני יוצאת איתם!

5743789

New member
סליחה,אתה לא מדבר על נשים

אתה מדבר על נשים טיפשות לא להכליל בבקשה.

אני מצליחה להבין את המקום

שאתה בא ממנו, אבל אני לא מסכימה איתו בן זוגי מעולם לא התייחס ולא יתייחס אלי כמו לזבל אנחנו שווים לא רוצה שיתנהג כמו אדם קדמון אני רוצה אותו רגיש ומתחשב, ולא צייד חד גבה גם לי יש ידידים וגם להם אני בוכה אבל לא על חזיר שוביניסטי שדורך עלי כי אם הוא היה כזה, לא היה מתמזל מזלו להיות איתי בכלל. בנות שאוהבות בנים שמתייחסים אליהם כמו חרא, בד"כ גם חלשות אופי. "אבל איני.. איני כזאת!"

s h i r k u s h

New member
נא לא להכליל!

כל אחת מעדיפה טיפוס שונה. אני לדוגמא מחפשת בחור רגיש עם ראש על הכתפיים, אבל לא מישהו רכוכי אלא מישהו שיודע לעמוד על שלו כשצריך, ממש לא מחפשת מורד ולוחם וכו'.

לדעתי יש פה משהו אחר-

לא רק שהטעם משתנה מבחורה לבחורה, אלא יש פה עניין של תן וקח, אולי ההגדרה לא מדוייקת אבל אני אסביר. כשמישהו יבקש ממך (נניח אמא שלך, שהיא דמות די מעצבנת בד"כ בשנים מסויימות לחיים שלך, של רובינו בכל אופן), כל הזמן, בבקשה לא פוסקת, שתעזור לו, שתעשה משהו, שתדבר, שתאכל, שתעשה כל דבר בשבילו לא משנה מה, ויציק לך, אתה תאבד את החשק לעשות את מה שהוא ירצה, ספק אם בכלל היה אי פעם, אבל לצורך העניין, החזרה הבלתי פוסקת על הבקשה מורידה מהערך שלה, זה נהיה נדנוד. ואני לא משווה חס וחלילה אני מנסה להעביר הרגשה. כשבן אדם ירוץ אלייך כל פעם כדי לעזור לך גם בלי שתבקש, ואם הוא תמיד יהיה שם, הוא ירגיש שאתה שם בכל מקרה, אתה לא צריך איזה יחס מיוחד כדי שתהיה שם. בעקרון אני מדברת על פרוייקט, נשים אוהבות דרמה, ברגע שהן מרגישות שבן אדם לא שם לב אליהן, הן יעשו הכל כדי שישים לב. גם כדי להרגיע את האגו הנשי, וגם כדי שיוכלו ללטף את עצמן, לטפוח לעצמן על השכם אם יצליחו. ואם הן לא מצליחות, הן פונות נאמר, אליך. ל"ידיד". תן להן לרצות את העזרה שלך. תאמר לה "לא, אני לא יכול עכשיו". אני לא יכולה להגיד שזה בדיוק מה שצריך, לא כולן אותו דבר, אבל יש נשים שהויכוח לכדי שכנוע יעזור להן. זה לא "קשה להשגה" כמו האתגר הזה שנשים אוהבות. ויש נשים שמעדיפות קשר ללא משחקים. נו. בסדר :) לומדים ועוברים הלאה. בהצלחה.

AnkSunAmun

New member
והנה לך סיטואציה הפוכה לגמרי!

הידיד הכי טוב שלי .. הבנאדם שהכי מצחיק אותי בעולם .. שאני אוהבת אותו כול כך הרבה... מוכנה ומוזמנה לחכות לו כשהוא סוגר יותר מ21 יום בצבא.. ושהוא זוחל אי שם בין שיחים וקוצים.. וכשאני שומעת ממנו פעם בחודש.. נותן לי דלק לחכות לעוד חודש .. כמו מטומטמת.. למה? כי אני מאוהבת בו ואני רוצה אותו וזה הדדי והוא עקשן והוא אומר שלא מתאים לו כי יש צבא, ואין זמן ואין חיים ולא רוצה לבזבז לי את הזמן שאני מחכה.. ואם אני עושה את זה מרצון כי אני במקרה אוהבת אותו...אז מה? להמ הוא לא מסכים, למה הוא לא נותן דרור לרגשות שלו ? מי האידיוט בסיפור הזה?!

fishey

New member
סבלנות...

ניראה לי כי הוא מפחד שהוא לא יוכל להגדיש לך את כל מה שהוא חושב שמגיע לך בגלל שהוא לא נימצא בבית כמעט ...או שהוא מפחד שבגלל שהוא לא נימצא בבית ובגלל זה הקשר לא ממש יצליח ואז הוא יפספס את ההזדמנות שלו איתך ... קצת אפטימיות קוסמית והכל יהיה טוב

קצת אופטימיות קוסמית

קצת עברית נכונה, לכו תדעו, אולי גם זה יעזור. (להגדיש? סטגדיש? ק'?!) בכל מקרה, יש משהו שבמה שאת אומרת, אבל לא הכללתי. כל אחד ואחת וטעמם, ויש צדק במה שהבחור החביב הזה אומר, אני חושבת שאם תהיי בסיטואציה של קשר איתו, יגזל לך המון זמן של 'להיות איתו' ע"י הצבא, זה מסתכל בסה"כ. אלא אם את באמת מסוגלת להסתפק בפעם בחודש נגיד.. כל הכבוד לך. אני מאחלת לך רק בהצלחה עם זה :)

למעלה