ידיות לשידות...

sigaliot

New member
ידיות לשידות...

שלשום שידרגתי את השידות שליד המיטה שלי , צבעתי בטכניקת קרקל את המגירות וזה אומר להחליף את הידיות שכעת לא ממש מתאימות. ניסיתי ליצור ידיות מדאס , כלומר , להדביק דאס על ראש של בורג , לעצב אותו לצורה שאני רוצה , לתת להתייבש ולהבריג לחור שבשידה. לא ממש הלך לי והצורות שיצאו לי מהדאס ממש מפגרות ולא יציבות (הבורג מסתובב חופשי בתוך הדאס וכך תהיה לי אח"כ בעיה להבריג אותו). בקיצור , אני צריכה רעינות ליצירת ידיות לפני שאני נכנעת והולכת לקנות.... יש דברים כאלה יפים שניתן לקנות שאני אומרת לעצמי , למה להתאמץ ולהזיע וליצור משהו שבסוף יראה פשוט אם אני יכולה לקנות שתי ידיות מהממות בסכום סמלי? רעיונות יתקבלו בברכה!

sigaliot

New member
ועוד דבר...

עכשיו יש לי דאס פתוח ומעובד רך כמו חמאה ואין לי מה לעשות איתו...לפני שהוא יתייבש לי באוויר....[URL='http://'] רעיון...מישהו?[/URL]

sigaliot

New member
על מה להשחיל את החרוזים?

מעולם לא הכנתי חרוזים מדאס כי אני לא מחובבות המוביילים למיניהם. אז פשוט לגלגל בידיים עיגולים ולהשחיל על קיסמים? איך אמצא שימוש בחרוזים לאחר מכן? וואו....ברגע זה עלה לי רעיון! אני יכולה לקחת חבל גס , לעשות לו קשר בקצה אחד ולהשחיל לחור של הידית שבשידה , להשחיל שלושה חרוזים ולקשור בקצה השני , והנה יש לי ידית!

popo11

New member
את רואה? יתרונות סיעור המוחות !

נשמע לי כמו ידיות מקסימות. חובה עליך לצלם אותן !

av_i_va

New member
גנבת לי את הרעיון../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

עד שהגעתי... "עלית" על זה בעצמך. אבל לשם המחשה, אצרף בכל זאת תמונה

michal_sil

New member
רעיון: ידיות מצוירות

אצלי בחדר האמבטיה יש ידיות שציירתי בעצמי. קניתי חבילה של 12 ידיות עץ ללא גימור באיקאה (עשרה שקלים). ציירתי דוגמאות של פרחים ,לבבות וכו´ באקריל וריססתי בלכה -ספריי. מחזיק מעמד מצויין.

max63

New member
אפוקסי

סיג, תכיני שוב ידיות מדאס אבל תשאירי חור בגודל ראש הבורג. לאחר שיבש לגמרי (וגם צבוע?), מלאי החור כמחציתו בדבק אפוקסי והכניסי את הבורג. למחרת תהיה לך ידית עם בורג יציב וקבוע.

למעלה