ידיים בהצלבה,טוסיק מרחק של סנטימטר מהכיסא

gin11

New member
ידיים בהצלבה,טוסיק מרחק של סנטימטר מהכיסא ../images/Emo4.gif

:עומס גבוה -דיווש איטי . האם מישהו שמע על ה"חייה" הזו ? האם יש דבר כזה ?!??!?!?!?! ( זה אותו פריז של פעם ?) בכיוון שלאחרונה יש כאן התעוררות מה בעניינים הקשורים באמת לחדר ... חשבתי לספר/לשתף. פנה אליי מתאמן שלי , שהתארח בסופ"ש באימון ספינינג במקום רחוק ואחר . אמר - " את חייבת לשלב את התרגיל הזה באימון שלך " ברור לכם שהרמתי גבה , ואחרי זה את הגבה השנייה , ואחרי זה חייכתי , ושוב חייכתי - וצחקתי . באותה נשימה דיווח גם על דיווש במצב שלוש של 7 דקות ( המאמן הצהיר שזו דרכו) אשמח לשמוע מה דעתכם , בעיקר על תרגיל מס' אחד , שאפילו נסיתי להבין את מצב הידיים והסתבך לי בהבנה -D. .

gin11

New member
אגב- חשוב לי לתת לו תשובות ...

מקצועיות וברורות " למה לא אלמד את התרגיל " ! לזה כוונתי ...

טלטלונה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עקפת את המנענעי כתפיים שלי!! חחחחחחחחחחחחחח

gin11

New member
אוסף של דברים הזויים ...

אני חושבת שזה יכול להיות שרשור הכי מדליק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאולי המתאמן התכוון להצלבה הזאת

נסיתי לעשות את ההצלבה אבל כניראה זה מצליח רק עם....כלב.

gin11

New member
../images/Emo140.gifמדליק!!!!!!!!!!!!!

חזרתי עכשיו מהאימון. הוא הדגים לי . הידיים במצב אחד מוצלבות . כאילו מה הרעיון האם זה מוסיף לקושי ? המצב הוא באמת אותו פריז מהולל . והגב - הדגשה יתרה על גב ישר . !!! "תקפידי" אמר לי . הזווית של הגב - 30 מעלות בלחץ . זו הפוזה ! "מדהים"

sheferd

New member
גם לי הייתה שיאנית..

מתאמנת בלתי נשכחת, שנלחמה איתי על הזכות לדווש רגל אחת על הפדל, ורגל שנייה מונחת לתפארת על הכידון יתרה מכך, היא התעקשה שכך נהגו לרכב בלוס אנגלס ורק אנחנו "הילידים" נותרנו מאחור מול הקידמה... נשמע הזוי? אמיתי,אשכרה אמיתי

Tami661

New member
כשקראתי את הנושא של ההודעה שלך... לפני

שנכנסתי לתוכן, הדבר הראשון שעלה לי לראש הוא: "מה קרה לה ליפי הזו??? עד כדי כך משתעממת שהתחילה לבלות במסיבות סאדו-מאזו???"
דעתי על תרגיל מספר 1: ידיים בהצלבה - גם לא בטיחותי וגם... מה לעזאזל זה אמור לתת? על איזה שריר זה אמור בדיוק לעבוד ולמה להשתמש בו בספינינג? טוסיק מרחק של סנטימטר מהכיסא - ... המממ... אלא אם סנטימטר זה על משקל "חניה של נשים" (בדיחה שובינסטית-פמינסטית על למה נשים נצמדות מידי לרכב שלפניהן? כי הגברים הראו להן 5 ס"מ ואמרו שזה 20...)

gin11

New member
אהבתי בעיקר את הסיום של ההודעה שלך../images/Emo24.gif

בקיצ- כל החיים מלאי הפתעות ואין גבול כנראה, ליצירתיות של המדריכים. וחוץ מזה -

gin11

New member
איך בגן עדן ????????

ובכן ... היית צריך לראות את ההדגמה . מה אגיד ומה אומר ... חשבתי שפספסתי משהו בלימודי ההכשרה .

למעלה