ידיים בחלום

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
ידיים בחלום

רשמתי זאת גם בפורום חלומות אבל גם מכיון שלא עונים לי שם וגם מכיון שבפורום זה אמרו לי לעשות זאת אז: אני הסתכלתי על הידיים שלי והם היו כאלה BABY HANDS בערך ובחלום ניסיתי לחשוב מה זה אומר אז מישהו יודע? אני שואל כי פעם מישהי אמרה לי בחלום שלי להסתכל על הידיים שלי או על כפות הידיים ועכשיו סוף סוף חלמתי שאני עושה זאת והכפות ידיים שלי היו מאד דומות לשל תינוק מאשר שלי

Variety

New member
תגובה

היי IC4, אני לא יכול לפרש לך את החלום מהסיבה המןבנת ביותר, זה החלום שלך שקשור לחיים שלך. אבל אם זה היה החלום שלי, הייתי חושב שאולי אני רואה משהו צעיר בתוכי, משהו תינוקי, טהור. אני הייתי מנסה לקחת את החלום הזה, ולראותו כתבנית, על החיים שלי. אולי זו עצה שבה אני צריך לראות משהו מנק´ מבט שונה. איפה היית בחלום? מה המקום? מי היה לידך? כל הפרטים האלה חשובים לנסות להבין את החלום. חלומות פז, Variety-

gayatri

New member
פעם כשהייתי קטנה...

ועכשיו לצערי כבר לא הייתי רואה לפעמים בחלום ידיים כאלה בודדות מהגוף עם ככפות לבנות כמו של קוסם מתחת לאיזה שולחן או כסא וככה הייתי יודעת שאני חולמת... מוזר לא?... גאיה

דנה^^

New member
מגניב

היה איזה משהו שאמרו בחלום להסתכל על הידיים, נראה לי כדי שהוא לא ייגמר מהר או משהו אבל לא זוכרת בדיוק.

wisdom16

New member
כל כך נכון!../images/Emo13.gif

אז בעצם מה שזה אומר זה שהתפיסה שלך היא בינתיים חדשה, צעירה, כל העניין הזה הוא חדש לך. אין זה אומר שתפיסתך מקובעת וצרה אלא שאתה מתחיל ויש לך עוד המון שלבים בדרך. ואם מישהו רוצה להוסיף או לתקן הוא מוזמן... בהצלחה
יפעת

IC4

New member
וואלהה !?!? אם ../images/Emo45.gif אני ממש שמח!../images/Emo98.gif

LucidDreamer

New member
חלום ראשון שאתה מסתכל על הידיים ?

כי אם כן אז אולי כדאי שתנסה בפעמים האחרות להסתכל על הידיים זה יכול להיות עוגן מצויין בשבילך אין לי פירוש לחלום הזה אל תנשא לפרש כל חלום שיש לך כי תאמין לי לא תגיע לשום מקום היו לי מלא חלומות מוזרים, שניסיתי לפרש אותם וסתם שברתי תראש תן לזה זמן אולי אתה תמשיך את החלום הזה וזה יהיה מן חלום בהמשכים ואז אתה כבר תבין את החלום (נישמע קצת טפשי אבל גם לי היה חלום שהיה מוזר וקצת הבנתי אותו לאחר המשכים שלו)

LucidDreamer

New member
המשך להודעה שלי

התכוונתי לזה שאם תבחין בזה שזה יקרה לך שוב ושוב אז אתה תדע שאתה יכול להשתמש בזה בתור עוגן ובפעם הבאה אתה תוכל להרוויח מזה חלום צלול צ´או באו

IC4

New member
אוקיי אז עכשיו :

להסתכל על הידיים שלי הרבה במהלך היום כדי שאני אעשה זאת גם בחלום או בדיוק ההפך ? כי אז אם בחלום אני אראה את הידיים שלי אני אחשוב שזה כמו כל יום רגיל ולא חלום ולא מיוחד

Napoliya

New member
אז זהו ש:

שבכל פעם שאתה רואה את הידיים שלך\מסתכל בכוונה, תעשה בדיקת מציאות. למשל תכתוב איזה מילה על כף היד, תרקא אותה, תפנה את הראש ותקרא אותה שוב ותראה עם היא שונה איכשהו. או שתשאל את עצמך: "אני חולם? מה הדבר האחרון שעשיתי? זה הגיוני?" וכו..
רוב הסיכויים שבחלום תבין שאתה חולם כבר על השאלה הראשונה.

LucidDreamer

New member
IC4

התכוונתי שבחלום אם אתה תסתכל על הידיים ותראה ידיים של תינוק (כמו שאמרת שקרה לך) אז זה יהיה סימן טוב לזאת חלום

למעלה