ידיים עם אצבעות גמישות ומוט מיתנתק-מה עושים?

mic511

New member
ידיים עם אצבעות גמישות ומוט מיתנתק-מה עושים?

הי כולם אחת הטכניקות הנחמדות שיצאו לי בובות האחרונות היא הטכניקה ליצצירת ידיים עם אצבעות גמישות ומוטות מיתנתקים.
מארח ואי אפשר להעלות כמה צילומים אז המדריך יעלה בכמה הודעות... איתכם הסליחה

הפעם צילמתי כל שלב ושלב חחחח... אז ככה.

1. חותכים את צורת הידיים מספוג, זוג לימין וזוג לשמאל. התבנית תלויה בצורת הבובה והגודל. אם יש צורך אני אשמח להעלות את התבנית שלי רק תבקשו

mic511

New member
2. שלב שני - כף היד

חותכים את צורת כף היד ללא האצבעותכמו התבנית בתמונה

mic511

New member
3. - חיתוך קאפה וחירור

חותחים קאפה בעובי 10 מ"מ לערך, לפי התבנית שיצרנו. מניחים את הקאפה החתוכה על הספוג, ויוצרים חור בקצף של הקאפה, בדיוק איכן שאנו רוצים
ליתקוע את המקל. כמו בתמונה. לאחר שיש חור ראשונית צריך לכוףף את ראש הברזל לצורה עגולה (מצטער דווקא לזה חסרה לי תמונה
) ובעדינות עם המוט המכופף,
מתחילם להגדיל את החור ודוחפים פנימה בזהירות עד שהחלק המכופף ניכנס פנימה. זה מה שייתן את האחיזה במוט אחרי שנדביק את שתי חלקי היד. שימו לב שלא ליקרוע
את הנייר של הקאפה

mic511

New member
4. - אצבעות

חותכים חותכים חות ברזל בהתאם לגודל האצבעות ותוקעים בחלק העליון של הקאפה

mic511

New member
5. מדביקים

מרחים דבק חם או דבק מגע משני צידי הקאפה כדי לקבע אותה. אני אוהב להוסיף דבק חם לחיבורים של האצבעות לייתר ביטחון. וגם על האצבעות בכמה נקודות.
לאחר מיכן מוחים דבק מגע מסביב לספוג וסוגרים

mic511

New member
ככה זה ניראה סגור

החור כאן הוא ליפני הרחבה. אבל הרעיון ברור....

mic511

New member
לסיום - כן גדלתי בארץ

אני עובר על הפוסטים, ורואה כל כך הרבה שגיעות כתיב שבא ליבכות. אז כןןן גדלתי בארץ, רק לא עברתי על הפוסטים לפני ששלחתי אותם חחח..

הרגת אותי

כן גדלתי בארץ - גדווווווללללל
זה בסדר, תרגיש נוח, זה קורה לכולנו!!!
אתה יודע כמה פעמים אני כתבתי בשגיאות?! (אגב, שמת לב שיצאה לך עוד אחת על הדרך
) - אין ספור פעמים!
שגיאות כתיב מביכות, טעויות בתאריכים כשהחלפתי במספרים ומילים חסרות...רק עכשיו כתבתי לשחרזדה: דנה במקום סדנה...
וכן, גם אני נולדתי בארץ וב99% מהמקרים חושב שאני טוב בשפה תקנית ועשירה ובאיות.
לפעמים השעה או היום שעובר\עבר עלינו ולפעמים מתוך התלהבות לכתוב ולפרסם את ההודעה, לא שמים לב שהפכנו אותיות, שהקלדנו לא נכונות או שחסרות אותיות.
עכשיו אחרי שהבנת שאתה ממש לא לבד, אז עשה טובה ואל תבכה!!!
שלא תבכה אף פעם ובטח לא בגלל זה.
אפילו תחייך במקום ככה
או לפחות ככה

כי אתה אולי שוגה לפעמים, כמו כולם, אבל אתה איש מקסים שתמיד כ"כ שמח לשתף אותנו בעבודות ובדברים שגילת במהלכן ולעזור לאחרים שצריכים
וזה ידידי היקר, חשוב יותר מכל טעות כתיב

תודה ששיתפת אותנו גם בטכניקות הללו

למעלה