ידיעה בלעדית (כנראה)

מוצארט

New member
ידיעה בלעדית (כנראה)

מ-שבת של כדורגל אופיר חיים חוזר לישראל! או למכבי ת"א, או להפועל ב"ש, והוא כנראה יגיע לקבוצה שתציע לו את התנאים היותר טובים. זה כנראה כבר ברור לנו לגמרי, שמזינו הוא יקבל רק ...

RED OR DEAD BS

New member
אני לא כל כך בטוח

תראה ז'ינו הודיע שהוא מתכוון להעלות את השכר שלו בעבר ב20%, בן דיין הודיע בל הנגב שהוא מוכן לוותר על חלק משכרו כדי שאופיר יגיע, ז'ינו יודע שאם הוא מביא את אופיר חיים הוא מעלה בכמות רצינית את כמות הקהל מהלך שבסופו של דבר הוא ירוויח ממנו אז ז'ינו חייב לעשות הכל על מנת להחזיר את אופיר הבייתה

מוצארט

New member
להזכירכם ידידי

מכבי ת"א קיבלה השנה סכום כסף אדיר על העפלתה לליגת האלופות. למכבי ת"א ממש לא חסר כסף, וכל הצעה של זינו, תקבל תשובה כפולה ממכבי.

RED OR DEAD BS

New member
יש גבול..

ז'ינו ישתף בעלי עסקים על מנת להביא את אופיר, הוא לא ירשה לעצמו לוותר עליו, מכבי לא תשקיע הרבה על שחקן בגיל קצת גבוה האמת (לשחקני כדורגל), אני מאמין שהם יחכו לינואר ויקנו זר אפריקאי חלוץ (כמובן צעיר)

מוצארט

New member
כן בטח, רק זינו....

לכן הוא שיחרר את אסי בגלל הפרש של 20 אלף דולר? נו באמת, תהיה ריאלי.

RED OR DEAD BS

New member
ז'ינו יודע שהוא עשה טעות

הוא גם יודע שמהמהלך הזה הוא רק ירוויח, יש גבול לטמטום (כן, כן גם לז'ינו יש)

מוצארט

New member
אם היית רואה את המשחק היום

היית מבינה למה. אדו הוא חלוץ של ליגה א', ואבמבה של ליגה ג'. הם צריכים חלוץ, ובמיידי.

X יו יו S

New member
חח איך ידעת שלא ראיתי:)

אוף אז הם בטוח יקחו לנו אותו

RED OR DEAD BS

New member
זה לא חדש שמכבי חייבים חלוץ

ממחזור שני דיברו על זה אבל הם לא ישקיעו עליו הרבה, נראה לי הם יחכו לזר צעיר בחלון ההעברות

מוצארט

New member
וזה גם לא חדש

שבדיוק הבוקר אני קורא ב-ONE שמכבי עושים מאמצים להביא את אופיר חיים לקבוצה. הכסף מדבר. הוא ולא אחר.

הכי מצחיק אותי במכבי ת"א..

שיש להם שחקן כמו אלעד....לאזאזל..שיושב על הספסל. אני לא מכיר מישהו (בקבוצה שאני הכי שונא בארץ) שיכול להגיד שבונפלד לא מספיק טוב (וזה מה שהם עושים). אולי אנחנו לא חזקים השנה כמו מכבי(וגם הם לא משהו,וזה רק מראה למה אני צריך להיות מודאג) אבל אלעד היה אצלנו שחקן שאמור להיות העתיד של הקבוצה, ואם קבוצה כמו מכבי ככה מתייחסת אז הם לקחו אותו רק בגלל ששמעו שבגרמניה עקבו אחריו ובעוד כמה מדינות.

דרך אגב,דדי בן דיין....

השחקן הכי הכי הכי שנוא עלי בקבוצה........ אם שהוא הגיע חשבתי שהוא שחקן טוב, אז ככל שהעונה עוברת אני לא מבין מה הוא עושה בהרכב של אלי כהן. שלא לדבר על הליצן השני,קראבליו,שפשוט עשה צחוק מעצם עמידתו במגרש (ושלא יפרש זאת בגלל האוהדים,כי מהתחלה הוא הגיע כי זה האופציה הריאלית האחרונה שהייתה לו,לצערנו) או בגלל מיקומו הלא טוב שתופקד בתקופת גוטמן. בכל אופן,ליצן אחד עף (קראבליו),עכשיו חייבים להעיף גם את השני... אני לא מבין,אף אחד לא שמע על שחקני נוער ונערים א'(לא,אני לא מתבדח,אפשר לנסות להעלות לבוגרים מישהו שהוא נחשב לכישרון שלפחות ישולב באימוני הבוגרת).

zuli4

New member
גם אני בעד../images/Emo11.gif

לעלות שחקנים מהבוגרים.. אני אומרת לכם זוהר חוגג זה הכוכב
הבאאאאא וחוץ מזה שיש שחקנים בנוער שיכולים לעשות בצפר לליצנים מהבוגרים..

לז'ולי ערב טוב..

חחחח...אני לא חושב שהגענו לימים שקבוצות נוער ינצחו בוגרים אבל בהחלט מסכים שזוהר חוגג חייב לקבל דקות...מה זה דקות,הוא פשוט צריך להתחיל לשחק כדורגל נטו ולא 10 דק' פה ושם בתפקידים שבקאטר לא המציאו. דרך אגב יש לך שם של שחקן מפאריס סן ז'רמן.

למעלה