ידיעה בלעדית : מאיר ניצן זרק את חבר מועצת....

amickyaa

New member
ידיעה בלעדית : מאיר ניצן זרק את חבר מועצת....

מאת: מיקי אלון צילום: מיקי אלון לפני כמה שעות,היום אחר הצהריים הודיעו לי כי ראש העיר מאיר ניצן זרק והוציא את רז קינסטליך מהקואלציה שלו, ומה שהוא אמר בתגובה לצעד החריג שנקט: "רז לא שווה בשבילי יותר ממאה חמישים קולות..." זהו,כרגע לצעירים,לסטודנטים ,תנועות הנוער אין יצוג הולם במועצת העיר. חבר מועצת העיר רז קינסטליך מחוץ לקואלציה............. מאיר ניצן שולט ביד רמה, מי שדורש מתחפף............. מה דעתכם ?????????? רויטל מה דעתך ????????? תגובה של רז אביא לכם מחר ! מיקי

cobainos

New member
ומה אדון קינסטליך עשה בדיוק בשבילנו?

לא הרגשתי שום שינוי.

מסכים איתך ......

אם כבר יש ייצוג לקבוצת הגיל הגדולה שלנו שנותנת אותותיה בעיר הזאת אז שהייצוג ישפיע ויעשה דברים ויזיז ויכריע ולו במעט

amickyaa

New member
נעם לפחות היה לך למי לפנות

היום נראה אותך, כל הזקנים שם חסרי עניין לחלוטין
כל אחד וענייניו,לפחות עם רז אפשר לשוחח........

space1

New member
והנה עוד כמה ידיעות על ניצוש...

(לטובת מי שלא יצא לו לקרוא זמן מקומי השבוע:) ניצן אמר בישיבה ש"מרכז ראשון נראה כמו עזה"... המממ... מי היה ראש העיר ברבע מאה האחרונה? למי נפנה אצבע מאשימה? אבל אולי גולת הכותרת זה ההחלטה של ניצן שלא להביא תעשיות היי-טק לראשון (כמו ברחובות והרצליה). הסיבה לדבריו, היא שחברות ההי-טק מעסיקות כ-40 עובדים בלבד, בעוד שגדולים כמו איקאה יעסיקו אלפי אנשים. (חבל רק שבאיקאה משלמים 17 ש"ח לשעה, בעוד שבהיי-טק לפחות עומדים בממוצע השכר הארצי ואף מעליו).

כמה הבהרות..

קודם כל אני לא בעד ניצן אבל אני חייב לומר שהוא קידם את העיר הזאת בהמון פרמטרים ועשה אותה לאחת הערים המובילות והנחשקות בארץ....... זה שהוא אומר משפט כזה על מרכז ראשון כשהוא מכהן ברבע מאה האחרונה כראש עיר זאת ירייה ברגל, אפילו רולטה רוסית כלפי ראשו הוא.. מצד שני לבנות מקום תעסוקה כמו איקאה שימשוך מבקרים ויפתח מסחר ותעשיה בעיר גם ביחסי הגומלין בערים סביב זה רעיון מוצלח ולדעתי יצליח וגם יצור מקומות תעסוקה רבים.. בקשר לשכר המינ' זאת לא בעיה של מאיר ניצן ואת צריכה לפנות למשרדי הממשלה.. האוצר, התעסוקה וכו' .. ולנסות מה שרבים ניסו ולהעלות את שכר המינ'..... אני בטוח שאם זה היה תלוי בניצן הוא לא היה מתנגד..הכל תלוי בקופת המדינה.

למעלה