ידיעה חמה בקשר לשרית - תקראווווו...

Music4Life

New member
ידיעה חמה בקשר לשרית - תקראווווו...

שרית שלנו תהיה בערוץ 10 ביום שישי הקרוב בתוכנית "אולפן שישי". תודה לניקול שמסרה לי את הידיעה הזאת. עוד פרטים אין לי כרגע.

orlyg2

New member
לא קבועה בפורום....

אחותי מתה על שרית חדד, ואני עוקבת אחרי הפורום בשבילה.... אז ככה - היתה פרסומת בערוץ 10 על הכתבה ביום שישי - נסעו לצלם אותה ברומניה בעשיית הקליפ החדש. צריך להיות מעניין.... <דוד שלי הוא הצלם שנסע איתם>

חח וואלה כיף לדוד שלך

חן חמי

New member
ביום שישי שרית באולפן שישי

בערוץ 10 מדברים על החיים שלה ועל החבר קובי! יש! חחחחח חולה על האישה הזאתתתת

Music4Life

New member
על קובי? חחח

איזה כיף... תודה אבל יש כבר הודעה ממני על כך!! מה את מעתיקה?!

חן חמי

New member
מי שם לב בכלל?

חחחחח לא רשמת את זה בכותרת אני אמורה לנחש? חחחחחחחחחחחחח וכן על קובי שמעי 4 שנים לא הולכות ברגל.. זה לא צחוק.. זוג חמודים שרית וקובי.. :)

say21

New member
אתם אומרים זוג חמודים...?!?!

לא ראיתם אותו בכלל אז איך אתם יודעים אני משתגע מזה!!!

Music4Life

New member
כן, אומרים שהוא חתיך! ../images/Emo99.gif

נחכה ונראה מי זה הקובי הזה כבר!!!! אווו

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifחח נראה לך שאחרי 4 שנים-

שלאף אחד אין מושג מי זה הקובי הזה, וכולם מנסים לברר עליו- שרית תציג אותו בפני כולם בתוכנית בטלוויזיה
ועוד בתור הבן זוג שלה (החבר שלה כבר במשך 4 שנים...) חחח
סתם, מאיפה לי?!! חחחח.. אולי... *
*

Music4Life

New member
מה את משחקת אותה יודעת- כל? ../images/Emo13.gif

מאיפה לך..מאיפה לי... חוצמזה, אמרו לי שבפרסומת לתוכנית שהיא תשתתפף בה ביום שישי הראו את שרית מחובקת עם מישהו...SO WHO KNOWS... זה הזמן לחשוף הכל! (רמז רמז..)

אם שמתם לב מה הראו בפירסומת..

אז ראו את שרית מדברת עם איזה בחור לא מוכר על ספה, אולי זה קובי? כי אם זה הוא הוא חתיךךךךך

יו ניבה בידיוק!

היא דיברה שם עם מישהו, או היתה מחובקת,לא זוכרת... אולי זה הוא

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח צודקת,

דבר ראשון, אני לא יודעת הכל! :) למזלי! חחח... דבר שני, יכול להיות שבאמת היא תחשוף משהו על החיים הפרטיים שלה- על החבר שלה, וכו'.. נראה כבר..
למרות שהחיים האישיים שלה לא כ"כ מעניינים אותי- אני אוהבת אותה בתור זמרת, מדהימה! והחבר שלה וכל זה.. - זה לא מעניין אותי במיוחד!

Music4Life

New member
אני יודעת ששרית מעניינת אותך ב...

צורה יותר שיטחית, ז"א רק המוסיקה שלה, וזה אחלה...באמת, ככה זה צריך להיות לדעתי. לא להתעניין בחיים הפרטיים שלה, אבל אצלי..אני מתאהבת עמוק מידי ואז החיים הפרטיים מאד מעניינים אותי. ככה זה...... אני בטוחה שזה נחמד בשבילך גם לראות את התוכנית בין אם את מתענינת בה יותר עמוק או פחות, זה יהיה נחמד לראות אותה ולשמוע מה שיש לה להגיד. אני כבר לא יכולה לחכות!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כן אני מבינה אותך!

זה כמו שג'ניפר (ועוד...) מעניינת אותי- ולא רק המוזיקה שלה! אני מתעניינת גם בחיים שלה! כי אני ממש מעריצה אותה, ואוהבת אותה!
ורוצה לדעת עלייה כמה שיותר פרטים, גם אם הם קשורים לחיים האישיים שלה, למרות שכל העולם מתערב לה בהם!
עם שרית זה אחרת... המוזיקה שלה מעניינת, היא בחורה מעניינת! אבל אני לא רוצה יותר מדיי להכנס לחיים האישיים שלה, ולא רוצה לדעת יותר ממה שאנשים צריכים לדעת עלייה! ואני בטוחה שהיא לא רוצה שכל העולם יידע עלייה, אז אני בספק אם היא תספר על החבר שלה יותר מדיי בטלוויזיה! טוב, נראה..

ראיתי

כפרה עלייה הרגתי אותי עם הכובע הזה חחחחח... יום שישי ב-9? אה לא ב-8 חח..

למעלה