ידיעה חמה מהתנור - קרב אליפות ב149 !!

blackcoldtiger

New member
קרבות האליפות בUFC נהיו מעפנים

יש לי תחושה שב-UFC יותר מעוניינים לראות את האלופים שלהם מכסחים את היריבים שלהם מאשר להראות קרב תחרותי על התואר.
אפשר היה לסדר את זה עם קרבות סופר-פייט כמו ג'ונס נגד סילבה וכו' אבל ב-UFC לא מעוניים וחבל.

הכי ניגעלתי מהUFC כשהם נתנו את החסות שלהם לג'ונס כשנילחם נגד אבנס, זה אומר בברור מה הם חשבו על הסיכויים של אבנס לנצח

elvis18

New member
הם מוציאים ליין בגדים של הUFC....

שבו הלוחמים יעלו איתו לזירות ,ויותר ויותר לוחמים עולים ויעלו עם בגדי UFC כמו של ג'ונס ...

לא קשור לאבנס או ג'ונס ... כנראה לאוונס יש חוזה על החולצות עם מקום אחר וג'ונס זה התאפשר לו ללבוש את זה.. והואלא מחוייב חוזית לאחרות בעניין הלבוש,לי לא הייתה שום בעיה עם זה.

Siberian Khatru

New member
יש בעייתיות עם סופר פייטים

קודם כל כי באופן הגדרתם הם מכריחים לוחם להילחם בקטגוריית משקל שהיא לא הקטגוריה הטבעית שלו, ובכך לשים אותו בעמדת נחיתות מלכתחילה.

אבל הבעיה הקשה יותר היא שלא משנה מה התוצאה, אתה בעצם מבטל קטגוריית משקל שלמה עם הקרב הזה - לא משנה מי מפסיד, הוא יבטל את הלגיטמציה של עצמו ושל המחלקה שהוא נמצא בה. זה קצת פחות משמעותי אם הבחור הקטן יותר יפסיד, אבל אם הגדול יותר יפסיד - איך תוכל להתייחס בעתיד לכל קרב שלו או לאנשים שהתמודדו מולו?

נניח, אתה רואה כמה זלזול יש בג'ונס על שהוא מנצח אנשים בקטגוריית המשקל שלו בזכות ייתרון הריץ' - זה הולך לקרות בכל פעם שקורה סופר פייט כזה, ויקרה גם אם נניח בנדו ינצח את אלדו או אם סילבה יביס את GSP. אנשים יתקשו לקבל את הניצחון כלגיטימי.

זה יהיה רלוונטי יותר אם האלופים פשוט יעלו מחלקה, יוותרו על האליפות שיש להם ויתחילו להתמודד מול החבר'ה שם באופן קבוע. ג'ונס ב-HW, סילבה ב-LHW וכו', בלי קשר לסופר פייט כזה או אחר, אבל זה גם כנראה יצור פחות אגדות ספורטיביות שכולם רוצים לראות (למשל, אם ג'ונס יפסיד קרב או שניים ב-HW).

yair_bar

New member
מנהל
נאלץ להסכים בצער רב

גם לא ממש מעניין אותי מי יהיה האלוף וכדומה.
מאז האיחוד כל המשקלים קהלים האלה נראים לי לא קשורים באמת ל UFC

elvis18

New member
מה לא טוב במשקלים האלה ?

הם לא אטרקטיביים מספיק לעין ?

yair_bar

New member
מנהל
עזוב. אל תכנס לזה

פשוט קח את זה כמו שזה. אני לא נהנה לראות את הקרבות האלו.ה אני לא עוקב אחרי הלוחמים האלה וכו'.

פשוט לא מעניין אותי. אולי יש כאלה שכן מעניין אותם, אבל תסכים איתי שזו כבר הבעיה שלהם

udi102

New member
אני יגיד לך מה הבעיה מLW ומטה

כל המשקלים האלה הם בעצם אותו משקל ,כמה ק"ג לפה או לשם ,אני חושב שצריך LW ומתחת לזה רק משקל אחד של עד 65 קילו . מתחת לזה לא צריך ,לא צריך יותר מדי חגורות כמו באגרוף ,אנחנו רוצים לראות קרבות טובים כמה שיותר ולא שטויות .

בקשר לחיתוך משקל אני חושב שצריך לעשות שקילה ב10 בבוקר ביום הקרב ,זה יפתור המון בעיות ,לא צריך לעשות מזה כזאת הצגה ,מספיקה מסיבת עיתונאים יום לפני ויום אחרי האירוע .

yair_bar

New member
מנהל
אשכרה. לפני או אחרי ג'חנון של שבת

בטח בעידן של החיתוכים וההתייבשויות.
הם כולם נראים קטנים כאלה, עם פיסלך לייק מקלות של ארטיקים. תגיד לו, פלדרמהוס

fatnoam

Active member
ועוד משהו

הרבה פעמים במשקלים הקלים אנשים מפוצצים אחד לשני את הפנים, בעיטות לראש וכלום. מרוב טכניקה, הם שכחו את הכוח. זה יפה לנקד קרבות, אבל אני רוצה לראות קרבות שנגמרים בזירה ולא אצל השופטים, ומה לעשות שבמשקלים הקלים אין מספיק עוצמה מאחוריי המכות (למעט ממש מקרים בודדים)?

ועוד משהו שאותי מרגיז, משקלים קלים כולם שם ננסים, ודי מוזר לי שאלוף העולם במכות מגיע לי לביצה.

blackcoldtiger

New member
הקרבות בFLW נראים כמו קרבות בגן חובה

בין שתי ילדים קטנים שמפוצצים אחד את השני מכות שעות עד שמשהו מפריד.

אני רואה UFC כדי לראות מי הלוחם הכי בן-זונה בעולם שאף אחד לא רוצה להתעסק איתו, כדי לנצח משהו משהמשקלים הנמוכים מספיק שמשהו ששוקל 100 קילו יישב על לוחם כזה וזה יהיה ניצחון בהכנעה

למעלה