ידיעה מרעישה!

nati 911

New member
ידיעה מרעישה!

ג'ניפר גארנר ובן אפלק הם זוג יאאאאאאאאא איזה זוג יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!

rifkin1

New member
בווווווווווווווווללללללללללשיטטטטטט

אלו סתם שמועות מטומטמות, רייטינג ושאר עיתנים בארץ לוקחים כל מני ידיעות ושמועות מצוהובונים (בעלי מוניטין גרוע) ומפרסמים אותם. לבן אפלאק יש חברה בשם אנזה והיא מבוסטון ולא מפורסמת. בן וג'ניפר הם בסך הכל חבים טובים והיא פשוט ביקשה ממנו לבוא ולעשות כמאו בשביל אלקטרה זה הכל. וחוץ מזה ג'ניפר ומייקל גרים ביחד ולאחרונה הם נצפו ב - LA עושים קניות של רהיטים או מה זה לא יהיה לבית החדש.

joyalfa

New member
דבר שאתה צריך ללמוד:

אל תאמין לכל מה שרשום העיתונים.

joyalfa

New member
שלום לך ריפקין באמת

איפה את נעלמת אני מנסה להתקשר כל היום. רק התכתבויות מה את מנסה להרחיק אותי לאט לאט?

gilmorefreak

New member
הם לא זוג יפה../images/Emo70.gif

מייקל ורטן וג'ניפר הם זוג יפה
מתכחשת לשמועות..שכבר שמענו..לא מאמינה

joyalfa

New member
רק חבל

שהם כבר לא זוג. הדוברים של ג'ניפר אמרו שהם נפרדו רשמית סורי להודיע לכם את זה. אבל זה עיניין סגור. ורק נקווה שאליאס לא תהרס בגלל זה. ושהם יהיו שחקנים מקצועיים וימשיכו להיות חברים טובים.

הם נפרדו??

ג'ניפר ומייקל (שמשחק את ווהן)? יופי. אני לא אהבתי אותו בתור חבר שלה בסדרה. לא היית לי ממש בעיה איתו במציאות אבל שיהיה.

joyalfa

New member
אתה היחידי

למרות שלי זה גם לא מפריע אבל יכול להיות שלתוכנית זה יפריע.

varty

New member
הדוברים של ג'ניפר לא אמרו

הם מתכחשים והדוברים של מייקל טענו שזה לא נכון. הם עדיין יחד היי לכולם :) אם מישהו זוכר אותי...חחחחחחחחחח

varty

New member
../images/Emo124.gifסדר בבלגן! הם ביחד!!! תקראו

אני בפורום של מייקל וג'ניפר פאלס ושם מנהלת הפורום יש לה ידיעות ממקורות מהיימנים שהם ביחד. כמעט כל הפורומים של זהות בדיוה מבקשים מאנשים לא להכנס לפניקה (כי אנשים שם נכנסים לפניקה....חחחחחח) והכל שמועות. ג'ניפר בהחלט לא יוצאת עם בן אפלק והיא ומייקל ביחד וגרים ביחד רק לא רוצים לשתף פעולה עם המדיה ולהצהיר על מע' היחסים שלהם וזה כולל תגובה לשחצנות של העתונים שכתבו שהם נפרדו. המגאזין US כתב שקמרון דיאז וקמברלין (סליחה עם התבלבלתי עם השמות)נפרדו(הם אפילו היו על ה"קוור" של העיתון, כמו שג'ין ואפלק על הקאוור עכשיו) והתברר שזה לא נכון. סך הכל מה שהמגאזין רצה זה ראיון עם קאמרון וקאמברלין כי הם התחמקו מהמדיה ממש כמו ורטן וגרנר. אחרי הכותרת בעיתון קמרון נכנעה ונתנה להם ראיון שהם עדיין ביחד והכל בסדר. מה שמייקל וג'ניפר עושים עכשיו לדעתי זה פשוט לא להכנע לרצונות המעוותים של העיתון. זהו. אם אתם רוצים ציטוטים מהפורומים על כך שבאמת הכל בסדר. תגידו לי ואני אשים כאן. אז תחייכו ואני שמחה שמייקל ישאר באליאס כי בלעדיו ...אני לא אראה את הסידרה. יאללה ביי

inbal145

New member
ורטי../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

כמה שנים היית בחו"ל
וולקאם באק
התגעגעתי
לא שכחתי אותך

varty

New member
../images/Emo6.gif

תודה ענבל , לא שכחתי אותך
הייתי רק שבוע....אבל שחזרתי הראש שלי היה במקום אחר ואחר כך התקלקל המחשב ואחר כך...פשוט לא יצא. וגם שכחתי את כל הפרקים, כאילו מה קורה בכל פרק אז לא היה לי על מה לדבר... בכל אופן . הייתי בפורום של מייקל וג'ניפר פאלס וראיתי שם את דנה...אז נזכרתי והנה אני פה.

inbal145

New member
טוב שנזכרת../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

inbal145

New member
מלח מים מלח מים../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

לא לא לא
אנשים תעדכנו אותי בעניין הזה ומהרררררר
מה זה השמועות הבעעעעעעעעעעעעעע האלה

rifkin1

New member
אז ככה

לפני יום הייתי בטוחה שזה כן נכון אבל מסתבר שזה לא נכון. הדוברים של מייקל ושל ג'ניפר מתעקשים שהם עדיין ביחד. ומייקל הזה, הוא כזה מלך. לפני שבועיים הצהובון US WEEKLLY פרסם בשער גדול שג'סטין טמברלייק בוגד בקמרון דיאז. קמרון הגאונה נפלה בפח ונתנה לצהובון US ראיון שלם על כך שהשמועות לא נכונות. מה שקרה (ולא להיבהל) שUS היו בטוחים שאותו טריק יעבוד גם על ג'ניפר ומייקל והשבוע הם שמו בשער את בן אפלאאאאקקקק וג'ניפר גארנר ואמרו שהם עכשיו זוג ושהיא נפרדה ממייקל. US היו בטחים שאו מייקל או ג'ניפר יתנו להם ראיון ויבהירו לעולם כמה זה לא נכון ושם מאושרים. אבל כשמייקל נשאל ע"י US אם השמועות נכונות אז תגובתו היתה: "I'm not going to comment if Jennifer Garner and I are still together. That's not something I want to talk about."

rifkin1

New member
נחשו מה? עכשיו בן אפלאק יוצא עם

נטלי פורטמן....ולפני שבוע דיווחו שהוא נצפה מתנשק עם איזו בת של שחקן מפורסם. עכשיו, שתרים את היד מי שלא יצאה עדיין עם בן אפלאאק. נו באמת... בן וג'ניפר סך הכל חברים טובים והוא בא לבקר או לעשות קמאו בשביל אלקטרה זה הכל. תחשבו על זה בהיגון: עם ג'ניפר ובן באמת היו מנהלים רומן אז אתם חושבים שהם היו מסתובבים להם יד ביד ומתנשקים בכל רחבי קנדה ועל הסט של אלקטרה כשהם יודעים שיש סיכוי ענק שהם יתפסו ע"י הפפראצ'י?? ממש לא נראה לי...

Moreiro

New member
*מרימה יד* ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אבל ראיתי את רודריגו בתחתונים, אם זה מפצה

למעלה