ידיעה משמחת - הודעה ממשה

sab sab

New member
ידיעה משמחת - הודעה ממשה

אהלן חבר'ה, אני חייב לשתף אותכם במעט אופטימיות (ואולי אפילו הרבה אופטימיות..) 1. בשיחה שהתקיימה אתמול מול בכיר מאוד במשרד האוצר, עולה כי לגבי הילד הראשון ישנה כבר התחייבות של האוצר לסדגת מהעניין. הובטח לי שאקבל השבוע התחייבות זו מטעם לשכת האוצר, בכתב!!! 2. הנושא היותר חשוב שרציתי לשתף אותכם: בכתבה מרכזית שפורסמה אתמול בעיתון גלובס (מאת צביא לביא) תחת הכותרת "יוגב (הממונה על התקציבים במשרד האוצר) פותח במגעים לקבל את תמיכת אנשי הקואליציה בוועדת הכספים" פורסמו בין היתר הדברים הבאים: "הממונה על התקציבים באוצר,אורי יוגב, פתח במגעים עם נציגים מהקואליציה בוועדת הכספים, אשר עלולים על פי נסיונו מחוק התוכנית הכלכלית- להקשות על האוצר בהעברת חלקים מחוק ההסדרים והתקציב. מטרתו להגיע איתם להסכמות ופשרות, שיסירו מראש את המכשולים המסתמנים מקריאה ראשונה של הצעות החוק. יו"ר הוועדה, ח"כ הירשזון (ליכוד) כבר הודיע שחוקי התקציב וההסדרים לא יעברו את הוועדה ללא שינויים. בשיחה ראשונה עם ח"כ אלי אפללו (ליכוד) - אולי האגוז הקשה ביותר לפיצוח שניצב בדרכו של יוגב - שניצב בדרכו של יוגב - נדרש האוצר קודם כל לנקות את השולחן מספיחי התוכנית הכלכלית שטרם הוסדרו... לגבי תקציב 2004 דורש אפללו תיקונים משמעותיים חוק לעידוד השקעות הון.הוא דורש גם למחוק את כל הגזירות המוצעות בחוק ביטוח בראיות, בעיקר את הגבלת מימון טיפולי ההפרייה החוץ גופית לזוגות חשוכי ילדים, רק עבור הילד הראשון... המו"מ עם אפללו וח"כים אחרים יימשך לקראת הדיון בוועדת הכספים הצפוי להתחיל בעוד כ- 10 ימים, לאחר הקריאה הראשונה הצפויה בסוף השבוע הבא" לידיעתכם: המטה החל להיפגש כבר עם חברי כנסת, נציגי הקואליציה ואחרים, החברים בוועדת הכספים, וכן ניפגשנו לפני כשבועיים עם חה"כ אפללו. ראו את התוצאות המדברות בעד עצמן... תהיו יותר מגאים כי העשייה מתבצעת במלא התנופה והכח, ועוד ידנו נטויה להמשך המאבק. אנחנו נעביר בתחילת השבוע חומרים נוספים לחברי הכנסת בוועדת הכספים ונילחם בשביל כל ניפגעי הגזירות הנ"ל, ללא יוצא מהכלל. אנחנו אולי לא מקצועיים ולא מנוסים בתחום הפוליטי, אך עם המסרים הנכונים והקשרים הנדרשים, וכמובן עם הרבה חריצות ומטיבציה והשקעה, אנחנו עוד נכופף את האוצר ונכריע את המאבק הזה באופן שעוד שנים רבות אחר כך נוכל - - כל מי שנטל חלק פעיל בפעילות חשובה זו, וגם מי שתמך בנו, כך או אחרת - להתגאות בפעילות חשובה ומוצלחת זו. שבת שלום משה היועץ המשפטי "הזכות להורות"

קינמוני

New member
כל הכבוד!!! ואכן מקווה שנצליח לבטל

את הגזירות האכזריות הללו, כולל לילד השני. (אגב, עד שאני לא רואה התחייבות כתובה, אני עדיין לא מרשה לעצמי לשמוח. יותר מידי פעמים כבר שמחתי מהר מידי והתאכזבתי...)

neta2

New member
גמני חוששת לשמוח עדיין. קינה , שוב

לא ענית לי בבית

חן123

New member
אכן ידיעה משמחת

זה כמובן לא אומר שנפסיק להלחם, אבל מותר, ואף צריך, להנות מההשגים הקטנים בדרך.

נחה5

New member
תגובה

יישר כח אני מקווה שכל מה שהובטח אכן יתקיים.

venus13

New member
../images/Emo41.gifלא רוצה לקלקל את השמחה - אבל

האינפורמציה שאני קיבלתי היא שההסדר המסתמן הוא אחת משתי אופציות: הילד הראשון וללא הגבלה ו - 0 טיפולים לילד שני ואילך או: הילד הראשון : 7 טיפולים והילד השני 7 ונוס

גנדלפית

New member
ומי שלא הצליחה ללדת ילד ראשון....

ומה עם אותן נשים(אני למשל),שלא הצליחו להרות וללדת עד הטיפול השביעי מה אעשה עם 7 טיפולים לילד שני כשילד ראשון לא יהיה לי?

venus13

New member
אכן, 2 האופציות לא מספקות ../images/Emo4.gif

לכן, צריך להמשיך עם המלחמה בכל הקיצוץ - כמיכלול אך אז -את הבחירה במה לקצץ - יעשה האוצר באופן חד צדדי ונוס

נועה 35

New member
ולמי שיש כבר ילד ראשון מהריון טבעי?

האם מישהי כזאת תזכה ל-14 טיפולים?

אולה *

New member
ומה עם נשים כמוני -שאימצו ילד ראשון

לכמה טיפולים אנחנו זכאיות? האם ילד הבא - נחשב לראשון במחינת הטיפולים?

s h r o n i t

New member
ב- ynet פירסמו עכשיו.

יושב ראש הכנסת ראובן ריבלין סיכם אחר הצהריים עם מנכ"ל משרד ראש הממשלה, אביגדור יצחקי, כי כמה חוקים שהממשלה התכוונה להביא להצבעה במליאה במסגרת "חוק ההסדרים", לא יובאו. סוכם כי חוק העלאת גיל הפרישה ל-67 וחוק הקטנת מימון המפלגות יוצאו מחוק ההסדרים ויובאו לאישור הכנסת בנפרד. עוד הוחלט כי חוק הגבלת טיפולי ההפריה לנשים לא יובא כלל להצבעה

למעלה