ידיעה משעשעת שקראתי בעיתון

d@r121

New member
ידיעה משעשעת שקראתי בעיתון

את האמת היא לא כל כך מצחיקה אבל אם מתעמקים בה מגחכים בכל אופן התוכן שלה היה שיש מריבה קטנה על כמה אנטנות יש בארץ חלק אומרים 2,170 חלק 3,300 והשאלה שלי היא אם יש כל כך הרבה אנטנות אז למה לעזאזל אין קליטה בארץ?? צריכים לשבת בחלון כדי לקבל קצת קליטה ועל זה צריך לריב ד
ר

avibr2

New member
מצבך טוב, דור

בשבילי על מנת לדבר בסלולארי אני צריך להוציא את הטלפון מהחלון ולעמוד על רגל אחת. :)

oleg_kh

New member
לאמיגו הקליטה הכי טובה...

אם נכנסים לתוך בית בדימונה, הקליטה צונחת לאפס.. שכלול או מה?

MaD-d0g

New member
יש לי קליטה !!!

התקינו באיזור שלי אנטנה לפני בערך חודש !! ואני יכול לדבר בזמן שאני עובד על המחשב, יושב ורואה טלוויזיה או סתם מסתובב בבית !!! עד עכשיו כמעט נפלתי מהחלון, הודעות הגיעו באיחור ושיחות לא תמיד הגיעו ! איזה כיף זה!! עכשיו אני מרגיש מה ששאר החברים שלי מרגישים!

Raistlin

New member
הבנתי למה בונים אנטנות !!!

כדי שנוכל לטפס עליהו בשביל קצת קליטה

phingy

New member
אני נתקלתי רק ב3 מקומות שאין קליטה../images/Emo56.gif

במקרה שאין בכלל בכלל בכלל קליטה נתקלתי רק במקומות הבאים והם: 1) איזור בי"ס גרץ בת"א (מי שיודע איפה זה) 2) חלק משכונת בן-גוריון בחולון 3) מדבר סדום... אני בפלאפון

איליה.

New member
בחיפה יש שני מקומות שאין בהם קליטה

לאורנג´. אחד זה בניין טאוב בטכניון. והשני זה בתוך הכרמלית. וזהו.

sronis

New member
../images/Emo6.gif אפשר להוסיף גם את חוות המחשבים

של הנדסת חשמל...
רוני

Raistlin

New member
אתה בטח צוחק

בבן גוריון אין קליטה ?!? לא יכול להיות... בכל חולון אין קליטה !!!

אדניי

New member
מה? על מה אתם מדברים?

אולי זה בגלל שאני גר בראשון, אבל לא ניתקלתי בחיים במצב של אין קליטה, לא בנוקיה הישן שלי ולא בSK, אפילו במעליות יש שניי קווים!

Chewbacca

New member
המספר השני כנראה קצת יותר קרוב

למרות שלמיטב ידיעתי יש אפילו יותר...נגיד בערך 4000 (וזה כולל אנטנות שמתקינים בתוך קניונים או מבני משרדים). לגבי למה אין קליטה, כדי שלחברה סלולרית תהיה קליטה מלאה בתוך מבנים באיזור עירוני צריך אנטנה ברדיוס של בין 300-500 מטר ממך (תלוי בעוצמת השידור של האנטנה ובתוואי השטח). ולכן בכל מקום בו אין אנטנה בטווח של 500 מטר ממך או שיש אנטנה אבל היא לא מכוונת לכיוון הכללי שלך יש ירידה בקליטה. דבר נוסף שאולי ירגיז פה אנשים, אין רשת סלולרית בארץ שיש לה כיסוי מלא, לכל רשת בכל עיר יש נקודות שבהן אין קליטה אבל בסה"כ הכיסוי של ארבעת הרשתות הוא די זהה.

למעלה