ידיעה על האלבום החדש:)

ידיעה על האלבום החדש:)

ידיעה די מבאסת אבל בכל מקרה, ממה ששמעתי אתמול ברדיו האלבום יצא באוגוס. ולא לא רבותי, לא תוכלו לרכוש אותו בחנות הדיסקים הקרובה לביתכם, אלא רק באמזון שהיא המורשת היחידית למכור את האלבום דרך האינטרנט. מבאס:\!!!!!!!!! הכינו את כרטיסי האשראי שלכם:)

FunkyMonk

New member
לצערי, אם באמת יהיה כך,

אצטרך להוריד את האלבום ולא לקנותו. אני מאד מקווה שזו טעות..

אכן הצדק איתך, אך

לרוב האנשים שאין להם, יש הורים /חברים להם יש כרטיס אשראי בין לאומי. אז מתחשבנים ועושים את ההזמנה...

FunkyMonk

New member
ההורים לא מוכנים,

אין להם רצון להתעסק עם זה - ובכלל, אני לא מתכוון לשלם 150 שקל על דיסק רק בגלל שהתחשק להם להפיץ אותו דרך אמאזון בלבד.

150 שקלים?

איך עשית את החישוב. אני קונה באמאזון כל הזמן והדיסק הכי יקר שיצא לי לקנות עלה 22 דולר + משלוח 5 דולר סך הכל 116 ש"ח. וזה לדיסק יקר. דיסקים רגילים עולים בין 9 ל- 13 דולר + משלוח יוצא בין 60 ל- 77 ש"ח שזה זול יותר מכל חנות בארץ. חוץ מזה, אני כבר אומר לך, אם באמת יופץ האלבום רק דרך האינטרנט, נעשה איזה קומבינה של קנייה מרוכזת ואולי אפילו זה ישכנע אנשים לעשות סוף סוף מפגש פורום. מי שבאמת רוצה את האלבום המקורי יקבל אותו...

V e g

New member
לא נראה לי סביר

להקה בסדר גודל של רדיוהד לא תוציא אלבום רק דרך האינטרנט, יתרה מזאת אלבומים בד"כ לא מגיעים דרך האינטרנט לפני שהם אמורים להיות בחנויות. נדמה לי שכל אחד בפורום הזה יודע קצת יותר על רדיוהד ממגישים ברדיו, בהנחה שזה מה שהיה...

למעלה