ידיעה עצובה למעריצי תיקים

aerynsun

New member
ידיעה עצובה למעריצי תיקים

AXN החליטה לשים את כל העונות של סטארגייט (10 עונות) לכן אין סיכוי שימשיכו את העונות של תיקים. כל כך קיוויתי איפשהו... איזה בעסה!

אוח :\

יש לי את כל העונות אבל עדיין מצער לקרוא את זה, למרות שדי ידעתי שאין מצב שימשיכו את העונות של תיקים בAXN. חבל, אני בטוח שיש מלא אנשים שרוצים לראות את הסדרה ואין להם דרך להשיג את העונות...

aerynsun

New member
אני אישית ציפיתי לראות

המשכיות לעונות 1-3 שהם הקרינו אצלהם בערוץ זה הקשר, לפחות לגבי. די הייתי בטוחה אי שם שהם רק לקחו הפסקה מסיבות שלהם והם ימישכו את עונה רביעית והלאה מתישהו התבדתי. עכשיו שהם יקרינו 10 עונות של סטארגייט ירד לי כל הצפיה שהם יקרינו את ההמשך בכלל .

אבל עדיין

מה הקשר? הם לא משדרים רק סדרה אחת הם יכולים לשדר הרי את שתי הסדרות יחד. וזה בכלל לא תלוי ב AXN אלא בטלעד שלא מוכרת את הזכויות.

aerynsun

New member
לא מכירה את כל ההליכים הפנימים...

משום מה עלה לי בראש שאם הם לוקחים סידרה ארוכה שכזו , לא ישדרו את המשך תיקים. עכשיו שאני חושבת על זה..באמת אין קשר. אבל אצלי איכשהו זה היה הגיוני. יש סטארגייט=אין תיקים הכל אופן, יש קשר אין קשר אין תיקים בערוץ הזה
כל הזמן היתה לי הרגשה שאוטוטו הם יחזירו את עונה רביעית או שוב יקרינו עונות 1-3 ועכשיו שהביאו סידרה גדולה שכזו כל הציפיה ירדה. טוב, נו בקטנה. מי שהבין אותי סבבה מי שלא...לא.

Gilliana

New member
אין שום קשר לסטארגייט

תיקים פשוט יקרה לקמצנים האלו מדי ולכן הם לא רכשו את שאר העונות - הרי היה לנו כבר שיג ושיח ארוך ומייגע איתם בנדון.

FeLL67

New member
המ זה בהכרח אומר שאין סיכוי לתיקים?

בכל מקרה זאת ידיעה עצובה בכל מקרהXD

Julia307

New member
לי יש בכלל yes הלוואי שיביאו את "תיקים"

אולי הלווין ירימו את הכפפה? הממ אגב מישהו יודע מה עם הסרט? זה מתקדם? מתי מתחילים הצילומים?

Gilliana

New member
המידע האחרון שיש לי בנושא...

וזאת ממש מאתמול - הוא כי כריס קארטר אמר שהחתים את ג'יליאן לדיויד לסרט. הוא אמר זאת במסגרת ראיון לטי.וי. גייד האמריקני, בו נשאל האם לדעתו ייעשה סרט קולנוע לסדרת הטלויזיה "הסופרנוס" (אגב, לדעתו של כריס, הסופרנוס איננה מתאימה למסך הכסף). אני מצרפת קישור לכתבה בה הופיעו הדברים.

למעלה