ידיעה שפורסמה היום בעיתון

ידיעה שפורסמה היום בעיתון ../images/Emo28.gif

חושפת פעולה פיראטית של חיילי גדוד מסויים בגולני, שפשטו מיוזמתם הפרטית על מוצב של חיזבאללה כדי לגנוב להם שני דגלים שלהם. אז אולי זה סתם צירוף מקרים - אולי זה בכלל סימפטום מסוג אחר החוזר על עצמו בשיטתיות. פעם, מזמן, עוד לפני למעלה משנתיים, היה עזרא נוהג להוסיף בכל כותרת הודעה שלו אייקון בצורת כדור כחול. היתה לכך גם סיבה מסויימת, כי רוב הכותרות הכילו בדר-כלל שני נושאים, והכדור הכחול היה משהו שהפריד בין שני המשפטים השונים של הכותרת. לימים נמחק הכדור הזה מרשימת האייקונים של IOL, והוא הוחלף בכוכב כחול. הכדור הכחול של עזרא הוחלף, איפוא, לכוכב כחול. ואז - לאחר שעזרא נעדר מהפורום רק ליומיים-שלושה, אולי מעט יותר, הוא הופתע לגלות שגברת מסויימת בפורום אימצה לעצמה את הדגל הזה, שהפך כמו לסמל-מסחרי של עזרא, והחלה לשתול אותו גם בכל כותרת. הכוכב הכחול הזה הפך כאן בינתיים לכוכב אדום, אבל היא עדיין ממשיכה מפעם-לפעם לעשות בו שימוש. כמובן, שעזרא עצמו מיהר אז להיפטר מהסמל הזה, רק כדי שחלילה לא ייווצר איזה זיהוי בינו לבין מי שאימצה את הסמל שלו במצח נחושה, עד כי היום סבורים כאן האנשים שזה הסמל המיססחרי שלה, חה חה. אז נכון, שהאינטרנט הוא פתוח לכל, ונכון שהאייקונים שייכים לכולם, וקל מאוד להציג את העניין הזה כסתם קטנוניות - אבל בכל זאת, יש איזשהו מודל התנהלות בכל פורום, היודע "לקדש" סמל מסויים שמשתתף זה או אחר בוחר לעצמו מתוך 150 סמלים אחרים. זהו מסוג החוקים הבלתי כתובים שגולשי אינטרנט ראויים יודעים לכבד. לכן, כשזה קורה עכשיו פעם שנייה - בדיוק באותו אופן - הנה עזרא רק נעדר יומיים - וכבר נכנסת מישהי ומאמצת לעצמה - בכותרת - את מה שזמן ניכר מציין את כותרות ההודעות של עזרא - ככל הזכור, איש מעולם לא עשה שימוש קודם באייקון הקסם הזה - ואם כן - אז רק באופן חד פעמי - נו, אז כשזה אכן קורה שוב - מותר בהחלט להניח שכבר מדובר בתופעה עם היבטים עמוקים יותר מכפי שזה נראה על פניו. המנכ"לית כנראה כבר מזמן לא העריכה נכון את מה שקורה פה. אלה היו שלושים שניות על חיילי גולני שפשטו ללבנון מיוזמתם הפרטית כדי לגנוב שני דגלים. ולגריני ול amore - עזרא מבטיח את התשובות לאיגרות שלהם בהקדם. יום טוב לכל מעזרא.

לעזרא

אז עזרא יקר! - מתכוונת לכך! ראשית אם חלילה אלי התכוונת על הסמל של הקסם, אז באמת הרגשתי שהמצב כמו קסם לגבי וחלילה לא מתכוונת לאמץ לעצמי אותו. מקווה שהשינוי שחל לי השבוע יהיה בחיי עמוק ובסיסי ולא כקסם הבא ופג חליפות. שנית קראתי את האיגרות שכתבת, כל כמה שלא תמיד אנחנו מסכימים על הדרך, שוב חוזרת ואומרת שיש מה ללמוד ממך ואני מאד מעריכה את הידע הרב ואת הנכונות לשתף אנשים בו. שלישית, בענין חיילי גולני, כשקראתי את הכתבה הרגשתי זעם עצום. אני יכולה להבין את הצורך שלהם להוכיח שגם הם יכולים ודי לה לפעם אחת. אבל גם על הפעם הזו יש בי כעס עצום. מה היה קורה לו חלילה אחד מהם אפילו היה נשרט? לא מספיק אנחנו חשופים לאובדנים? שגבר בן 18 המכיר את הקורה בארץ ואת האסונות הנוראים הקורים ימצא לנכון לשחק "ברולטה" על חייו בלי אחריות על מה יכול לקרות אם... חלילה - אותי אישית זה נורא מקומם. יש שם משפחה וחברים ואמא שנשאה אותו זמן לא מבוטל בביטנה.. כל מילה מיותרת. אלה היו (כדבריך) שלושה סעיפים על כל מיני. רק טוב

למעלה