ידיעה שתעניין אתכם נמצאת בשער האחורי של ידיעות אחרונות מהיום.
L lunaluna1 New member 25/11/06 #2 אממ... אין לי ידיעות אחרונות... האם תרצה לשתף אותנו? האם זה על מגדל אייפל (25 מ') בירושלים שהולך להבנות? (זה היה אבל לפני יומיים אם אני לא טועה)
אממ... אין לי ידיעות אחרונות... האם תרצה לשתף אותנו? האם זה על מגדל אייפל (25 מ') בירושלים שהולך להבנות? (זה היה אבל לפני יומיים אם אני לא טועה)
F Florean Forteskio New member 25/11/06 #3 מדובר בכתבה על מגדלי יוקרה שייבנו בשנים הקרובות עקב מחסור בשטחים בי-ם. המגדלים ישמשו למסחר מגורים, משרדים ועוד. מקווה שעזרתי
מדובר בכתבה על מגדלי יוקרה שייבנו בשנים הקרובות עקב מחסור בשטחים בי-ם. המגדלים ישמשו למסחר מגורים, משרדים ועוד. מקווה שעזרתי
E elhaya New member 25/11/06 #4 בשעה טובה אני מתרגש... סוף סוף יתווסף גם קצת יופי מודרני. אולי גם ישתפר מעמדה של ירושלים בעיני אזרחי ישראל בעקבות זה. שמתם לב שצעירים כבר בקושי מדברים על ירושלים לאחרונה?
בשעה טובה אני מתרגש... סוף סוף יתווסף גם קצת יופי מודרני. אולי גם ישתפר מעמדה של ירושלים בעיני אזרחי ישראל בעקבות זה. שמתם לב שצעירים כבר בקושי מדברים על ירושלים לאחרונה?
ה הדם שלי הוא ירוק New member 28/11/06 #8 אל תדאג...הם יבנו את זה רק במקומות לא קדושים ועם כמה שפחות חשיבות הסטורית...