ידיעות אחרונות - היום....

A v i s h y 1 7

New member
יוווווווווו

איזה חמודההההההההה ! ! ! ! כפרהההה על שרהההה עכשיו היא גם שוטרתתתת !

חן חמי

New member
יואווווו

איזה סופנית ואללה הייתי מתחלפת עם הבחורים שם מאחורה בקלותתתתתתתתתת יוווו איזה יפה היא חמודה הגברת שהיא רצינית :) תודה.

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif למה לשיר הזה היא מוציאה

קליפ
שתוציא ל"עלם משגע"

חחחחח שרית לא מפסיקה להפתיעה

וואי נשמע שזה יהיה קליפ פיצוץ לדעתי צריך להוציא להסוד קליפ....כי זה מיליון אחוז יהיה הלהיט הבאאאאאאא

שושיתה 1

New member
איי כפרה עליה שריתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ואיי אני היתי בכיף מחילף את האילו מאחורה . זה בטח היה קליפ סופניייייייייייייייייייייייי!!! שרית ימהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מת עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!

וואייייי כפרה עלייהההה

איזה מהממתתתתתתת...אני גם הולכת לראות את זה בידיעות

יווו אני סתומההה

הסתכלתי שקמתי בעיתון וראיתי את זה אבל לא זיהיתי את שרית עכשיו הלכתי לבדוק שנה עד שמצאתי...קיצר הקליפ יהיה מדהיםםםם אהבתי איך שהיא נראת שם חחחח

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אני
חושבת שהולך להיות קליפ מדהים
והתמונה בכתבה מדהימה

חן ס

New member
יאוווווווווווו איזה שלמות!!!!!!!!!!

כפרה עליההההההההה איזה מדהימההההההה אלוהים ישמור אני מתהההההההה עליהההההה יאווו איך ידעתי שיעשו לשיר הזה קליפ כי הוא מדהיםםםםםםםםםםםם כפרה עליה אהובתיייייייייי

Music4Life

New member
אואו, אני ממש רוצה להגיד על זה...

קודם כל, דוד טל - תודה רבה רבה! זאת היתה כתבה מאד מעניינת!!! דבר שני, אני בהלם! שרית תמיד מפתיעה! ממש נהנתי לקרא את הכתבה הזאת! איזה רעיון מקורי לקליפ!! אני משתגעת, מזה מתאים לשרית לשחק את "גיברות העל" שמצילה את העולם...זה רעיון אדיר בעיניי. זה נשמע קליפ מדהים ביוחד, משעשע ומצחיק! אני כבר מתה לראותו... אח השריתהזאת...מה אני אגיד לכם, אין סןף להתפעות ממנה...היא רב גונית!
אני עוד מקווה שהיא נהנת מהצילומים ועושה חיים. ושתחזור אלינו עוד יומיים בשלום!
איזו בחורה!!!!

חן חמי

New member
נראה לי היה מתאים לה

עוד יומיים אבל היא חוזרת אלינו היום ב"ה כבר התגעגענו....

Music4Life

New member
התגעגעתי אליה, כמה שזה דבילי...

כי תודה לאל אני רואה אותה המון בזמן האחרון... וזה לא הכי טוב ממובן מסוים, אבל לא משנה. חן יודעת על מה אני מדברת...נכון???
שתבוא כבר וזהו.

חן חמי

New member
את קצת מגזיימה

חחחחח ראית אותה בשבועיים 3 פעמיים... מה עם אנשים שראו אותה בשבוע 3 פעמיים יום אחרי יום.. אל תתרגלי כי זה יכול להשתנות אצל הילדה. (אני אחת מאלו שראתה אותה יום אחרי יום... חלום :) )

Music4Life

New member
בשבילי זה יעני "יותר מידי"...

זה לא יותר מידי כי אני מצידי ורתה לראות אותה כל יום אבל אני חוששת... נו את יודעת, שלא תחשבו עליי דברים רעים, שאני נדבקת או משהו... לכי לדעי מה היא חושבת... את מבינה אותי בזה! בכל מקרה, אני יודעת שהזדמנות כזאת לא קורה בכל יום שרואים אותה כל כך הרבה, זה ברור. אני שמחה על ההזדמנות הזאת, לא להבין אותי לא נכון. אבל, אני נזהרת לא לבלבל לה את המוח יותר ממה שהיא היתה רוצה, זה הכל.
חחחח!!

Music4Life

New member
או מישהו לפחות מבין אותי!!

סתם...תודה, את תמיד מבינה אותי.
לא חשוב... די שטויות. העיקר שאני מבינה את עצמי ועושה מה שנראה לי שנכון וזהו. ואין בעיה, תחזירי תשובה מתי שנוח.

Music4Life

New member
יווו איך שאמרתי את זה, חשבתי עלייך.

אני יודעת שאת אומרת את זה כל הזמן...ובאמת עלית לי לראש, אבל זה היה מתאים במשפט שאני אגיד, אז סורי שגנבתי לך... זכויות יוצרים!!
חה חה

למעלה