ידיעות: דניאל מורשת מופיע ולירון לבו עצבני

Yarinv

New member
ידיעות: דניאל מורשת מופיע ולירון לבו עצבני

מופע השירים של דניאל מורשת עוז זהבי וליאת בלו הם לא היחידים בחנוכה הקרוב שיתרוצצו בין הבמות ברחבי הארץ, דניאל מורשת יופיע בפסטיבל שירי הילדים (הקונטרה לפסטיגל) בו מופיעים בין היתר נינט, מרינה מקסימיליאן בלומין
, קרן פלס ועוד כוכבים ומיוצגי טדי הפקות למיניהם. דניאל יופיע וישיר לצד ישראל בר-און, זוכה העונה האחרונה של "כוכב נולד", בשירו של בר-און, "זיקוקי דינור". הרבה
!
מופע האימים של לירון לבו בגיליון של מוסף תרבות של העיתון מעריב שיצא לאור היום פורסם ראיון עם לירון לבו (אדי). אלא שמה שהיה אמור להיות עוד ראיון שיגרתי של שחקן הפך לתיאור של הכתבת איך הראיון הפך לסבל כאשר לכל אורכו לירון היה עצבני במיוחד והטיח בה צעקות והאשמות על השאלות, הראיון ועבודתה הלקויה ככתבת. בסוף אפילו הכותבת יצאה מביתו בבכי. לא נעים

Daniel44862

New member
../images/Emo207.gifיש דבר אחד שגיורא שכח ממנו------->

איך אנשים שחיי'ם ב1909 מדברים כמו אנשים ב2009?! "שיואו" "חתיכת משוגע" "ראיתה איזו צרחה היא דפקה"

porky169

New member
כנראה שיש סיבה../images/Emo134.gif

אולי הם באו מהעתיד או משהו?

מה לעזאזל עבר על לירון לבו? ../images/Emo185.gif

קראתי ת'כתבה והזדעזעתי. הוא דיבר כאילו הוא על סמים, באמת. הוא התנשא והתעצבן ו..איכס..מגעיל לחשוב שהבן אדם הזה באמת ככה. מקווה בשבילו שזו מעידה חד פעמית, כי אני חשבתי שהוא אדם נחמד. יש מצב שגם הוא אגואיסט ומניאק, כמו הרבה מחבריו הסלבריטאים.

בלתי אפשרי ../images/Emo185.gif

מכמה סיבות שהראשונה בהן היא זכויות יוצרים. דבר שני, זאת כתבה ממש ארוכה..ייקח זמן לשכתב אותה מילה במילה. אבל אני יכול לתמצת: ידוע שבדרך כלל כתבים מסלפים דברים ורוצים לייצר קצת אקשן, אבל ממה שאני קראתי לירון לבו יצא כבנאדם עלוב. מלא סימני קריאה נכתבו בראיון מה שמעיד על הצעקות והזלזול שלבו הראה בכתבת. על כל שאלה, הוא התקיף אותה. הכתבת סיימה את הכתבה במילים "לאחר 5 שעות מייסרות, יצאתי בוכייה מביתו של לבו. לאחר מכן התקבל אצלי SMS ולירון שאל אם מחר נוכל לעשות את זה שוב. למחרת בבוקר הוא הבריז" (לא הציטוט המדוייק-אבל הרעיון המדוייק) אם זה אמיתי-פשוט מבזה.

London 76

New member
כמו הית' לדג'ר

הוא ממש מושפע מהדמות שלו.. מקווה שהוא לא עשה לה את הקטע של הסכין והאצבעות..

למעלה