ידיעות יוצאים ידי חובה בסיקור הטור

ידיעות יוצאים ידי חובה בסיקור הטור

לעיתון ידיעות אחרונות יש ריבוע קטן שמסקר את הטור. חבל רק שמות הכמה שורות הבודדות שיש שם- חמש עסקו בטור (מי המנצח ומאיפה לאיפה), עוד שורה על זה שחיפשו סמים אצל ארמסטרונג בחדר, ושאר הריבוע (שקטן גם ככה) עוסק בענפי ספורט אחרים. למה אי אפשר לכתוב עוד קצת על הטור ואת הענפים האחרים לשים במקום אחר

כי הטור לא מענין אף אחד חוץ מהרוכבי

ם אתה מסכים איתי שהרוב בישראל מעדיפים לראות כדורגל כי מה אכפת להם מתחרות שיש אותה כל שנה אלא הם מקבלים כדורגל כל השבוע. זה ענין של תפיסה. תיראה שבהתחלה סמו טור שלם ובסוף גם בטח...

מאדמאן

New member
לא מסכים

יש עכשו מאות ואלפים שתעניינים בטור. במיוחד בשלבים הנוכחים. כמות הטלפונים שאני מקבל למשל, עכשו היא בערך פי 20 מהמקובל אצלי ולכן יש לי מספר נוסף לעבודה ולחברים. ההתעניינות התחילה בשנה שעברה ועכשו זה כבר הערצה/אובססיה/מחקר - זה דבר שלא הכרתי בחמש השנים האחרונות.

אבל זה הרבה ממכרים ורוכבים

אם תיקח את כלל הספורטאים =בישראל או מתעניני ספורט, אחוז המתענינים בטור הוא הרבה יותר נמוך.

מאדמאן

New member
גם מזה וגם מזה

זה נכון מה שאתה אומר אבל יש גם כאלו שלא רוכבים ושלא עוסקים בכלל בספורט והם מצודים למסך משעה חמש בערך והם מקשרים בלי סוף. אישתי מחייבת בהנאה ואומרת לי לא פעם, העניין הזה חדר כאן ... אההה... הפרנסוו'ית שלי טוענת שעוד בערך מאה שנה הישראלים יהפכו לבני אדם... סנובית !!!

רוני רז

New member
במדור הספורט -בתוך העיתון לשבת

של "מקור ראשון" ישנה כתבה גדולה על הטור.

מאדמאן

New member
העיתון הכי רציני בארץ

אוריינטציה ימנית אבל הרמה בעיתון הזה היא הגבוהה בארץ. עוד יהפוך לעיתון החשוב ביותר בארץ חוץ מהארץ...

yaelh8

New member
אם כבר מדברים על הטור

מה תגידו על זה שב ONE - פורטל הספורט של ישראל (עלק!) לא מצויין פסיק אחד בנוגע לטור

למעלה