"ידיעות ירושלים" המטריד מינית כשריאל לחקירה

dkhkv5

New member
"ידיעות ירושלים" המטריד מינית כשריאל לחקירה

היום פורסם בעיתון "ידיעות ירושלים": א. מבקר המדינה והיועץ המשפטי לממשלה העבירו את חומר החקירה של כשריאל בעניין הטרדה מינית חמורה של מנהלת לשכתו לראש אגף חקירות במשטרה ניצב יוחנן דנינו. ב.על מ"מ של כשריאל גבי בר-זכאי שפעלה לשכנע שמיניסטים בתוך כיתות בתי ספר במעלי אדומים להצביע לכשריאל ורשימתם למועצה. הבחירות בעוד שלושה ימים ולטעמי כשריאל ובר זכאי אינם ראויים לקבל את אמון מצביעי מעלה אדומים.

../images/Emo46.gifנו ,מה יהיה ?????

הבנו את הרעיון !
יש עוד נושאים לדבר עליהם בפורום העיר , לא ייתכן שהפורום יפעל רק ל"עידכוני ההשמצות" של בני כשריאל או כל מועמד אחר. אם תרצה להיות פעיל בפורום ולהעלות נושאי דיון אחרים -נשמח לשוחח ולא - אנא ,חסוך מאיתנו את הרוטינה המעיקה הזו. שבת שלום

ZiV GiLbOa

New member
הבחירות המוניציפליות מעסיקות בימים אלה

את כולם ולא רק אותנו. הפורום זה המקום הכי מתאים להתבטא בו בנושא הבחירות. ביום שלישי זה מסתיים, לא נשאר עוד הרבה זמן!

מיכאל155

New member
ענת תרגעי-בעיות הנוער במעלה אדומים בוערות

ענת, ביום ג' הקרוב יתקיימו בחירות לראשות עיריית מעלה וכרגע זה מה שמעניין אותנו. אם לא מעניינים אותך הנושאים שעולים ע"י הגולשים אז תתפטרי. יתכן שאם היית קשורה לעיר מעלה אדומים זה כן היה מעניין אותך. לידיעתך, לנוער במעלה אדומים אין מה לעשות מלבד לשוטט ברחובות ולכן חשוב לנו להחליף את ראש העיר.

מיכאל 155 -לידיעתך אני מאוד רגועה

בוא נראה -
כתבת את אותן הודעות -בפורום איכות השלטון , פורום חוק ומשפט ופורום מפלגת הליכוד.... משום מה אף אחד לא הגיב לך שם ,או שיש לאמר -לכם ,כי באופן מוזר אתה ו-dkhkv5 מופיעים תמיד אחד מתחת לשני , ובאופן מאוד "מיקרי" שניכם נרשמתם לתפוז באוקטובר 2008 ,אופס....
אתה מופיע כבחור בן 21 ואילו dkhkv5 מופיע כבחורה בת 69 מתל אביב....... צירוף מקרים מעניין ,אתה לא חושב ?????? הפורום אינו מהווה במה לאנשים שפותחים כרטיסים רק כדי ללכלך וללכת ! ואני ,לידיעתך ,מאוד קשורה לעיר מעלה אדומים -אפילו בעבותות ! ואם כל כך לשוב לך לשנות את העיר -אולי תספר לנו מה אתה עושה כדי לשנות משהו בעיר ? התנדבת במקום כלשהו ? עשית משהו טוב לתושבי העיר ? משהו ? חוץ מלספר לכל העולם ואשתו כמה העיר שלנו וראש העיר שלנו לא מתאימים ! אז לפני שתשלח אותי להתפטר - תבדוק בציציות שלך עצמך. i rest my case

מיכאל155

New member
ענת החוקרת-אני חייל קרבי המעוניין בשינוי

ענת, אני טנקיסט שמגיע מעט מאוד לחופשות במעלה אדומים. בני כשריאל לא עשה ולא יעשה דבר עבור הנוער במעלה אדומים. כל רצוני היה שיתרחש שינוי בהנהגת העיר. רפי בן חור היה ראוי להבחר ואני בטוח שתושבי העיר יבינו זאת בעוד מספר חודשים.

למעלה