ידיעות מאגם/על אגם

ביום חמישי זה מגיע!

להיט אנימציה בארה"ב מגיע סוף סוף לישראל! כיפה אדומה הסיפור האמיתי בגרסה האנגלית את קולה של כיפה אדומה תרמה אן האאן הת'אוויי ובגרסה העברית את קולה של כיפה אדומה תרמה אגם רודברג~!!!!!!!!!!!!! כולם ללכת לסרט! בגרסה העברית למי שלא זוכר יחד עם קולה של אגם ניתן לשמוע את קולם של: טל פרידמן מיקי קם ואלי גורנשטיין. ובגרסה האנגלית ( מי שבכל זאת הולך אליה) ניתן לשמוע גם את קולותיהם של: גלן גלוז, ג'יימס בלושי ודיוויד אוגדן סטירס.

לאגם יש יומןןןןןןןןןןן!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אלוהים ישמוררררררררר לא דיברו על זה בעיתונים לא כלוםםםםם לא ידעתיייייייייייי!!!!!!!
אתם קולטים שיש לה יומןןןןןןןןן??????? והוא מהמםםםםםםםםם!!!! יש לו תתמונה הזאת של אגם מסקצ'רס
וכתוב ככהה: יומן א=ג=ם ר=ו=ד=ב=רג (גכאילו כתוב בענק) 2006-6007 אימאלההההההההההה

einav1706

New member
חברים דחוףףףףףףףףףףףףף כנסו../images/Emo206.gif

מקרינים את הפרקים של הנסיכה בהיפ. מי שעוד לא ראה אז יש הזדמנות... קישור למטה!!!!!!!!!!!!!1

אביחי 33

New member
פורום יקר.

מלבד הצבא וכל הציפיות שסובבים סביב אגם רודברג, בימים אלה אגם מתנדבת ללכת לצפון בכדי לשמח אותם כמה שאפשר
כפי שראיתם, היא כבר הלכה פעמיים עם תום בשבוע החולף, והיא הולכת מחר ובכלל בשבוע הקרוב עוד מספר פעמים. אל תשאלו אותי איפה היא תהיה, כי אין לי מושג. בכל מקרה, היא מוסרת את אהבתה אליכם, ולמרות כל הלחץ שהיא נתונה כלפיו, היא תכתוב ב"ה בשבוע הקרוב רק בזמן שיהיה לה, בפורום
שבוע טוב אביחי

אביחי 33

New member
והכי חשוב..

בברכת חיזוק לאנשים הן מהפורום וגם שלא, אשר מתגוררים בצפון וסופגים את רגעי המלחמה האלו, ממשיך לתמוך בכם בכל הלב, ובתקווה לסדר ושקט בארץ :)

שירוש 221

New member
אביחי מאיפה אתה יודע את כל זה ...

מה אתה מתקשר איתה דרך הטלפון הוא משהוא כי עם כןן בבקשה תיתנן לי את המספר אוו משהוא כזה וכןן גם אני יודעת שהיא הייתה ותהיה עם תום היא מזה חמודה שהיא הולכת לשמח ילדים הלווי אלי שתבוא לרמת גןן

אממ הלוואי שלא יהיה ברמת גן../images/Emo204.gif

ו..תצטרך לחכות לפגישה אישית איתה ולבקש ממנה. אביחי לא יוכל לתת לך את המספר בלי אישורה.

פוסה

New member
אני מאחד מאזורי ההתקפות לצערי../images/Emo201.gif

נקווה שהיא תגיע גם לחיפה. אבל בטח היא תגיע למקלט הציבורי ואני במקלט של הבית שלי.. שבוע שקט לכולם

למעלה