'ידיעות' מיטב ההגיגים 2006

shongold

New member
המון איזכורים על אמירות ..ג'קו

לא באופן מזיק הפעם, כי עם לוקחים אמירות של אחרים יחד עם אמירות שלו..זה נשמע מרגיש..אחרת. אם למשל ניקח את נושא הסקס...ונתחיל מירון לונדון: "שלשום התעוררתי בבוקר והיתה לי זיקפה, זו היתה חוויה מאד מרגשת"... ומכאן לעבור לאמירות הידועות של מיודענו...בהחלט משעשע אז...יש את..עשיתי סקס עם בחורה שיש לה מצלמה...ואנחנו כולנו יודעות את הממשך.. ועוד "לצאת מהבר עם מישהי , ללכת לים שיכות מת, לעשות סקס, לחזור הביתה זה רוקנרול. אבל זיונים בים זה נורא..ואתן יודעות בעל"פ את ההמשך היה דיון מקיף על הנושא..אתמול.. להרגיע את מי שעוד צריך להרגיע..אז זה גם במסגרת אמרותיו של סקאזי "בחורה אחת במיטה כבר לא עושה לי ..." את ההמשך כונלו יודעות..אפילו ג'קו הגיב על כך... מלחמות לשון: כמובן יש איזכור על "רמי קליינשין הוא מהאנשים האלה שגורמים לך ______ השלם את החסר. וזאת במסגרת של אנשים כמו חנה מרון אסי דיין מירי מסיקה נינט כאשר אמיר פרי למשל מפורטרט על המסיקות: "קשה לי עם אנשים שהשאיפה שלהם היא להיות רמי וריטה"... או דב נבון: "ארץ נהדרת צריכה להיות יותר נוקבת...לפעמים אני מקווה שעם כל הצחוקים נשים גם חצי זין בתחת"...בקיצור אתן מבינות שהאמירות של אייזנברג ..אפילו מחווירות כאן.. על נינט: כל הבדיחות שקשורות בה..אבל ג'קו יצא כאן אוהד מושבע "התרגשתי מאד לעמוד ליד נינט בגמר, זה כמו שאתה נכנס לחברה ומעמידים אותך ליד המנכ"ל"...הוא היחיד שיצא חבר כל השאר בירידות עמוקות מלבד אביב כמובן. וכל השאר: הציטטה הידועה: "בלי נשים אין גברים, בלי גברים אין הומואים, בלי נשים אין לסביות...." לג'קו במסגרת הזאת נתנו את הבכורה אח"כ יש את ישי ברגר מיוסלט יאיר גרבוז..ומידענו השנון אלון מזרחי אם לעשות ספירת מלאי..ג'קו לוקח בגדול!@ טוב גם יש את אביב קשה להתחרות איתו...ספרתי הם תיקו..

רנה6

New member
עוד אזכור...

בוקר טוב, שון...אוף את חרוצה....אני רצה אצה לי בשמחה כדי לחלוק אתכם אזכור על ג'קו שלנו והנה אני רואה ים של אזכורים...מקווה שלא חוזרת על אף אזכור כאן, על כל פנים ב 7 לילות ...עיתון " ידיעות אחרונות" כמובן ישנה שיחת סיכום וגלילי אומרת ככה :....קחו למשל את ג'קו, מה הבן אדם כבר אמר? תראו מה עשו לו. תקעו אותו במנזר בלי חופשות, בלי הפוגות ובלי אפשרות יציאה"

a d i d a s 2 1

New member
יופי שנזכרו כולם....איףףףף

שמים לגדי רגל ואחר כך מתפלאים למה הפכו אותו צולע... שיר את באה היום?

דורית41

New member
אהלן!בוקר טוב

גם אני קוראת ידיעות אבל ראיתי במינימרקט בעמוד הפתיחה של איזה מוסף של מעריב שיש תמונה של ג'קו....מניחה שגם במעריב יש אי אלו אזכורים.... (אגב, אזכורים -הפכו לחלק משפת הפורום לצד-ההמנון של דידקה,איףףףף, רמי בעעעעע,תגובות, זויות בים, הפוסטמה-כלומר הללי,(אבל תודו שלאחרונה היא ממש אתנו,),מה עוד?-תזכירו לי). צ'או בינתיים,אם אני כן מגיעה להופעה אני כמובן אעדכן טלפונית).

דורית41

New member
יוווו-דידוש-מקסים!ואת ענקית!

איך פספסתי את זה עד עכשיו?אה...לא הייתי בבית.

a d i d a s 2 1

New member
וואו זה ישן

השיר מימי קשת ההזוים...זואי חיברה ואני עצבתי כאות הוקרה לפיצול שלי זה ממש ישן, זה היה גם בקומונה חחחחח משהו הזוי

דורית41

New member
אני יודעת שלא עיצבת היום-

התכוונתי.... איך לא ראיתי את זה מהבוקר עד עכשיו.

kapit5

New member
אדידס איזו יצירתיות../images/Emo2.gif

כל הכבוד-היפראקטיבית שלי

רנה6

New member
מאוד מאוד רוצה...

אני לא רוצה להתייחס לגדי ששמו לו רגל, כי שוב יתחיל פה ויכוח, אבל לשאלתך...יתכן מאוד ואגיע...תלוי גם במצב המיגרני שלי....עושה הכל כדי להגיע...

a d i d a s 2 1

New member
יופיייי יום טוב....

ולמה שיתחיל ויכוח?? בסך הכל רק בנושא הזה יש לכולנו כמעט את אותן דעות... יום נפלא!

rifkin1

New member
איפה בדיוק הדיון ששון

הזכירה אותו? הדיון שמדבר על האמירות של ג'קו בקשר לסקס וים???...

kapit5

New member
בוקר מקסים לכולן

אני מקווה שכל החולות בדרך להחלמה . אני עפה ללימודים מקווה שכשאני אחזור אני אמצא הרבה איזכורים לג'קוש בעיתונים. מה קורה בערב?איפוא ניפגשים ?למה וכמה? נובה-מקווה שתבריאי כי אין לי חשק לעשות את כל הדרך אליו וחזרה לבד בדד

a d i d a s 2 1

New member
כיבינימאט הלכתי לישון ב-4...

וקמתי בשבע וחצי.... סעעעעעעעעמק! כפית קודם כל צריך לדבר עם מישהו מהמועדון ליידע שקבוצה מסוימת תגיע מאוחר יותר.... דבר שני מי שכרגע באהזה אני תות קארינה את...יאנה נדמה לי...ללי ובעלה... ליבי, הילה, זואי, ומון ליין בספק.... אם שכחתי מישהי מצטערת... בכל אופן לדעתי נזרום לאיזור בסביבות ה-12... נשב באיזה בית קפה ונלך למועדון.... אחלה יום לכולן..

shongold

New member
ובמסגרת מבקרי המדינה

תמונת ג'קוש במרכז למעלה..איש השנה בספורט..ג'קו על הצניחה החופשית בקריירה...היי לקחת בהומור כל החלק הזה של העיתון זו המורסקה. נמצא בחברה טובה...אולמרט ביבי נינט ואביב פרץ ..ונסראלהה שמפתיע את כולם ומתעקש להשאר בחיים זאת במסגרת הפתעת השנה. או כמו אשת השנה במוזיקה מיכל אמדורסקי שהחליטה להתמקד בטלויזיה ולחסוך מאתנו אלבום חדש... זה הראש זה הכיוון...

a d i d a s 2 1

New member
חחחחח איש השנה בספורט...

תודה שון סופ"ש רגוע יום נעים ושבת שלום... ספורט אתגרי כפרהההההההההה על ג'קו!!:)

shongold

New member
ובמוסף השבת של 'מעריב'

תמונות של 'גדולי הדור' של השנה ג'קוש מקום טוב ..בין נבחרי השנה מעין תמונות פספורט - תמונה ידועה מתוקתוקה שלו

למעלה