בדוק אם מתחת לנקודה הכהה יש בורג חופשי
אין בורג.בדוק אם מתחת לנקודה הכהה יש בורג חופשי
אם כך כנראה הבורג שמחזיק את הידית מוברג מבפנים מתחת לבידוד (שאל את היצרן/משווק)אין בורג.
איפה שהחור, יש בורג הידוק. אם אין, הוא נפל. שים חדש.
איפה שהחור, יש בורג הידוק. אם אין, הוא נפל. שים חדש.
כן.יש להרים מכסה אפור עגול בעמצאות מברג דק מאוד?
מצוין. תודה שעדכנת.הצלחתי. הכן היה בורג למפתח אלן בפנים משוחרר מאחורי מכסה שחיזקתי. תודה.
מצוין. תודה שעדכנת.
הצלחתי. הכן היה בורג למפתח אלן בפנים משוחרר מאחורי מכסה שחיזקתי. תודה.
מנסיון עגום: הבורג הזה ייפתח שוב ושוב כל כמה שבועות, לא חשוב כמה חזק תסגור אותו. בפעם הבאה שזה קורה (אם יקרה) שים קצת דבק חזק על ההברגה.הצלחתי. הכן היה בורג למפתח אלן בפנים משוחרר מאחורי מכסה שחיזקתי. תודה.
מנסיון עגום: הבורג הזה ייפתח שוב ושוב כל כמה שבועות, לא חשוב כמה חזק תסגור אותו. בפעם הבאה שזה קורה (אם יקרה) שים קצת דבק חזק על ההברגה.
פשוט חכה לפעם הבאה שהוא משתחרר (אם תבוא).הגיוני הרי זה בטח מה שקרה אצלי מלכתחילה. אני לא מאמין שאוכל להוציא את בורג אלן ולשים דבר על הברגה. אולי פשוט להזרים קצת דבק פנימה?
התכוונתי להזרים דבק פנימה כשבורג סגור. חשבת שאני התכוונתי להזרים דבק קודם ואז לסגור את בורג?פשוט חכה לפעם הבאה שהוא משתחרר (אם תבוא).
זה מה שאני התכוונתי. כשהבורג כבר סגור הדבק לא יעשה (כמעט) כלום.התכוונתי להזרים דבק פנימה כשבורג סגור. חשבת שאני התכוונתי להזרים דבק קודם ואז לסגור את בורג?
הבורג יושב בהעמקה. דבק חזק לא יהדק פני הבורג עם מה שמסביב?זה מה שאני התכוונתי. כשהבורג כבר סגור הדבק לא יעשה (כמעט) כלום.
אני מסכים איתך, אבל המקרה היחיד שנתקלתי בבעיה הזאת הבורג חזר לסורו בטווח זמן של שבועות, לא שנים. בכל מקרה, כפי שהצעתי, כדאי להמתין ולהחליט בהמשך בהתאם לנסיבות.אני לא הייתי רץ להדביק. תן לזמן לעבור, ותראה מה קורה. הידוק פעם בכמה שנים, זה לא כזה ביג דיל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.