ידי זהב - גשר מיוחד בוייטנם - VIETNAM

SABA ARIE 01

New member
ידי זהב - גשר מיוחד בוייטנם - VIETNAM

קצת סבלנות התירגום יגיע
סבא אריה

SABA ARIE 01

New member
הסבר - גשר רות הזהב - וייטנאם

על ידי שתי ידיים ענקיות, הגשר החדש הזה הוא הישג אדריכלי אמיתי. באמצע היער, מעל גבעות בא נא מחוץ לדא נאנג בווייטנאם, עומד גשר מיוחד מאוד, המוחזק באוויר בשתי ידיים. Nicknamed גשר הזהב, Ca Vang ב וייטנאמית, גשר זה נפתח ביוני 2018 לאחר שנה של עבודה כבר הפך למקום חובה לראות באזור בהא הילס. ומסיבה טובה, הגשר הוא לא האטרקציה היחידה, הנוף ממנו גם מפתה תיירים. ממוקם בגובה 1400 מטר מעל פני הים וכמעט 150 מטר, הוא מציע נוף הנשגב של ההרים סביב Ba Na.

הדסהש1

New member
לילה טוב מחר העדר מהפורום

אני ובעלי יוצאים לטיול עם המועדון
של המתנ"ס לירושליים.נבקר ביד ושם.ובהר השמות ליד הר הרצל.זאת פעם ראשונה שבעלי מצטרף אלי.אפילו רכש הליכון עם מושב כדי שיהיה לו אפשרות לשבת
מידי פעם.אספר רשמים ביום רביעי.או מחר בלילה.חטזרים לקראת 5-6 .זה יהיה יום עמוס..מצפה לזה..

SABA ARIE 01

New member
שלום לך

באותו מחיר נתן להוסיף כמה מילים התרשמות
באלפי תודה
אריה

SABA ARIE 01

New member
מצא חן בעינכם ????

אז מידי פעם אני מוכן לציג לכם כמה שאתם רוצים מצגות בכל התרומים מעל 350 כאלו שיצרתי - לא יגיד יותר "" הפתע ""
תמיד לרשותכם
SABA ARIE 01

SABA ARIE 01

New member
7 תמונות על עיר בירה -סיאול - COREE SUD

זה רק מיקדמה 48 שעות כי לא פשוט לברור התמונות
אריה

SABA ARIE 01

New member
בדרך כלל המצגות נעיים בין 5 ל10 דקות

סבלנות היה נחמד - יש פיטגם בצרפתית שאומר - RIEN NE SERT DE COURRIR IL FAUT PARTIR A TEMPS

תרגום חופשי -- אין צורך לחוץ , צריך לצאת בזמן - הצב והארנב - אנס קריסטיאן
אנדרסן

הדסהש1

New member
חזרנו לפני שעה וחצי מיום עמוס רגשות..

שעתיים וחצי ביד ושם..עשורת שנים לא היינו שם.זה מקום חדש...
אלפי תיירים מכל העמים והשפות..היתה לנו מדריכה מעט ישנונית..
וכל סיפור היה ארוך כאורך הגלות..אסור חלמעשה לצלם שם.אבל עד שלא אמרו הספקתי לצלם כמה דברים..אני מאוד כאב לי הלב מהתמונות של הילדים הקטנים
והספרים שהנאצים שרפו גם סיפרי קודש..רמי הסתדר יפה עם ההליכון זה היה מאמץ בשבילו.אבל הוא הצתישב מידי פעם לנוח..אכלנו שם בקפיטריה צהרים לא משהו
אבל במחיר ששילמנו לאדם 110 שקל זה בסדר.לאחר מיכן נסענו דרך קצרה להיכל השמות קרוב להר הרצל..זה היכל של השמות של כל חללי מלחמות ישראל גם לפני קום המדינה.והמחתרות..רמי מצא את שמו של אביו שנפצע במלחמת העצמאות ונפטר ב 53.. יש בהיכל העשוי בצורת ספירלה לכל חייל אבן בקיר עם שמו ותאריך נפילתו..אלפי שמות.ופתאום ראיתי שרמי עומד ובוכה כמו ילד קטן...מצאתי גןם את בן דודי שנפל ביום כיפור.אחיו של חתני בעלה של יפעת שנפל ב82..ומצאו עוד אנשים את קרוביהם..מרגש והחיילות שהדריכו עשו עבודה נהדרת..לנו היתה בחורה שהיא נכה קשה ביד ימין והיא התנדבה לשירות רגיל..שם היא מדריכה היא עלתה מאיטליה עבור השירות..זה ריגש את כולם...זהו להיום..שנינו נופלים מהרגליים...

למעלה