ידעתייייייייייייייייייייייייייייייי

ידעתייייייייייייייייייייייייייייייי

ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הראל זכההההההההההההההההההההה אלוהים אני מאושרתתתתת תודה יווווו אנשים זה גדול קלטו הוא זכההההההה ידעתייייייייי חייבת להוציא את זה ידעתי ידעתי ידעתי אנשים תודה שהצבעתם לו אלוהים הוא זכההההההההה ישששששששש אלוהים ישששששששששששששששששששששששששששששש ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ידעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ואנשים אל תקללו תפרגנו לו אלוהיםםםם

ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי
ישששששששששששששש
ידעתיייייייייייי

וואי כמה פרגון כמה תגובות../images/Emo4.gifטוב נו

אני אמשיך לי לשמוע *לבד* את שימי נר על החלון
ואני אראה לי את הקטע שהוא זוכה וכל פעם מחדש אקפוץ משמחה
ואם עוד חודש תזכרו להגיב שיצא הסינגל- תודיעו לי
אני יבוא לראות מעניין...

אם עוד פעם אחת אני רק רואה/שומעת

את המילה-נר/חלון את השם(או שתונה של)-הראל מויאל או את שם השיר"שימי נר על החלון" אני ישתגע
אני יקיא
אני יתחרפן
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo4.gifאז תתרגלי כי את תשמעי אותו הרבה

ושיר לא לדאוג אני בטוחה שסקעת גם יצליח
רק חבל שאת מפרגנת כל כך למויאל...

ברור שאני שומעת אותו הרבה,בכל חור

תוקעים את השיר הזה
ואני לא מפרגנת למויאל כי אני פשוא לא יכולה לסבול את הבנאדם וזה היה עוד הרבה לפני הגמר, בגלל זה חבל לי שהוא שכה
מילא עדי

אל תדאגי..

גם אני מפרגנת
גם אני שומעת כל יום, כל היום, את השיר "שימי נר על החלון
וכנ"ל לגביי הקליפ
גם אני נדהמת כל פעם מחדש מהיכולות הקוליות שלו
מהביצוע המושלם שלו
ומהמראה הכובש שלו| וגם אני עדיין לא מעכלת את הזכייה שלו
אל תדאגי, את לא היחידה

DevilishAngel

New member
אני מאוד שמחה להגיד ש...

לא ראיתי אף פרק של "כוכב נולד 1"/"כוכב נולד 2". וכשכן ניסיתי לראות את זה, נרדמתי. אני לא באה נגד זה, אני פשוט אומרת שזה משעמם בטירוף

תודה ../images/Emo51.gif תודה ../images/Emo51.gif תודה

אני לא היחידה לא רואה את זה בגלל שזה מרדים !!!!|סמל משתחבה|

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo45.gif קצת שפיות.

תכלס זה משעמם, אבל לומשנה עכשיו. אני רק משתגעת מתגובות של אנשים, אחרי הכל זו רק תוכנית טלוויזיה.. נראה לי שהמעריצים של סקעת לקחו את זה יותר קשה ממנו, וזה ממש עצוב

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifחחחחח (רותם נכון?)

איזה חולה חח
שמחה בשבילך שהוא ניצח
אני מעדיפה ת'קול של סקעת אבל שניהם שרים יפה

למעלה