ידעתי !!! זה אודו

itstzar

New member
ידעתי !!! זה אודו

טוב לא אודו, רק השחקן ששיחק אותו בDS9 (רנה משהו) אי אפשר לטעות בדיקציה שלו (האבא של הבחורה בספינה הנטושה)

RocketMan

New member
כן...

כל החברה מ DS9 עושים חלטורות באנטפרייז... וואיון שיחק את האנדורי, אודו שיחק את האבא של הבחורה בספינה שהתרסקה אני מחכה לקירה ולסיסקו...

hirshfe

New member
למה חלטורות???

אולי גם גורדי לה פוג או בשמו האמיתי מר. ליוור בארטון חילטר בDS9 ובאנטפרייז שביים פרקים?

Bajoran Preist

New member
קשה להפרד מהסט של סטארטרק

כן, וואיון שיחק את האנדורי אפילו פעמיים! מעניין אם הוא יהיה דמות קבועה... זה אפשרי? והוא דרך אגב שיחק בפרק הקודם שך אנטרפרייז את הפרנגי שארצ´ר השפיע עליו.ודרך אגב, למי שלא יודע, ג´פרי קומבס(וואיון)שיחק גם את הפרנגי בראנט בחלל עמוק תשע! לא היה לי שום מושג, עד שראיתי בפרק "Dogs of war" בח"ע9 בכתוביות שהוא משחק את שניהם. :) ואם זה לא מספיק, אז לא רק ח"ע9 "מחלטרים" אלא גם ניליקיס מוויאג´ר שגם הוא הופיע בפרק באנטרפרייז עם הפרנגים. אי אפשר שלא לזהות את הלסת שלו. ואת אודו היה אפשר לזהות גם לפי הפרק בח"ע9 שסיסקו חלם על בני ראסל ובו ראו, בין היתר, את "אודו" בלי איפור.

itstzar

New member
אז מה אתם אומרים...

אתם אוהבים שיש הופעות אורח של שחקנים מסדרוק טרק אחרות או לא? אני אישית נהנה לזהות אותם

Bajoran Preist

New member
למה לא?

אני חושב שזה די נחמד, וגם אני נהנה לזהות אותם. למשל זכור לי גם פרק בוויאג´ר שבו "נוג" שיחק צעיר קאזון, אם אני לא טועה בעונה הראשונה. אולי תנאי מסויים לתחלופת השחקנים והדמויות היא שינוי בגזע, וכך היה עד עכשיו בכל הדוגמאות. אבל ת´אמת, לא אהבתי את וואיון בתור האנדוריאני, במיוחד אם הוא יהיה דמות קבועה. אני אומר להרוג אותו(והפעם זה יהיה סופי, אם אתם מבינים למה אני מתכוון). זאת במיוחד משום שצורת הדיבור שלו כל כך ברורה, וכך עשוי להווצר בלבול תת מודע בין הדמויות. כלומר, אני רואה דמות אחת וחושב על אחרת. חוץ מזה, לא אכפת. אבל נשאלת השאלה- מה, חסרים שחקנים? :) נ.ב נזכרתי בעוד דוגמא! למרות שלא בדיוק. טום פריס מוויאג´ר שיחק בפרק של הדור הבא בתור צעיר מהאקדמיה, וטובוק היה אחד מקבוצה של חייזרים שניסו להשתלט על האנטרפרייז.

marlo

New member
לצעירים שבכם..אודו.

אודו במקור שיחק בקומדיה נפלאה בשם בנסון,סוף השבעים תחילת השמונים.ולא מזמן הוא שיחק בסרט המאמלל של מל גיסון, הפטריוט.

marlo

New member
ודרך אגב הרופא

הרופא שמשחק באנטרפרייז,הופיע בפרק מגניב בבית הלבן.וגם שם בדמות אנושית רגילה לחלוטין הוא הי רגוע וקול להפליא.

itstzar

New member
בתור מי בשיוק הוא שיחק שם?

לא זכור לי, והייתי זוכר

marlo

New member
אודו שיחק בבנסון

אבל הדוקטור של האנטרפרייז שיחק בפרק אחד בהופעת אורח ,בבית הלבן. אם תרצה ואתה עוקב אחרי הסדרה אז אני אפרט לך באיזה פרק....דווקא פרק מצחיק בהיסטריה

נו אז, גם Q היה

בבית הלבן אפילובכמה פרקים אני חושב ובידיוק באותו שבוע אני זוכר Q 2 היה בסדרה "אז ועכשיו" (חלטוריסטים), כמו כן השבוע 2 משחקני אנדרומדה ושרה (מסטארגייט) שיחקו ב-7 ימים בדרכ מעבירי שחקנים מסדרה לסדרה בעלת אופי דומה(או באותה חברה)

marlo

New member
מה שלום הדוקטור הקטן אנדר?

הרבה זמן לא קראתי את הסדרה.

Esmena

New member
אגב-אופטופיק- אנדר.

האם עניין העטיפות לגילאים שונים לא יוצא קצת משליטה?

marlo

New member
וספר ההמשך לסדרה

אבל אם יהיה לי שאלה....אני יודע למי לא לפנות.

Esmena

New member
אגב אנדר בעברית

מישהו יכול לספר מאיפה צמחה האגדה שהאנטרפראייז שהופיעה על הכריכה המוקדמת בעברית ועוררה כ"כ הרבה כעס אינה טעות אלא בדיחה פנימית מתוחכמת-"אנדרפראייז"? דרך אגב, אני חושבת שהעטיפה הנוכחית מדהימה. כל הכבוד לאנשי הדג

למעלה