ידעתי שהסרט שאני רואה מוזר יותר מכרגיל

ידעתי שהסרט שאני רואה מוזר יותר מכרגיל

טוב אז ראיתי Imaginarium of Doctor Parnassus הסרט היה עמוס יותר מכרגיל בסמלי אילומינטי מלא מלא אבל מלא פעמים הרצפות דמקה עוד סמלים הזכוכיות השבורות והמשולש עם העין וכולי. הית לדג'ר השחקן מת בסרט כמה פעמים עד שהוא מת סופית וגיליתי שהמהלך צילומי הסרט הזה הוא מת שזה אומר שהם הקריבו אותו ( כלומר הרגו אותו כקורבן לשטן), בשביל המשך ההצלחה של הוליווד הסרט וכדומה ומאחר ובגלל זה ראו אותו מת 3 פעמים בסרט ללא הצלחה לפני המוות הסופי. הם עשו את זה הכי ברור שאפשר עם הסימבולים כל עוד הוא לא מת היה לו על המצח הציור של האילומינטי כלומר המשולש עם העין כלומר הם עדיין בחרו להשאיר אותו בחיים בסצינה שהוא מת מחקו לו את הסימן מהמצח ואז השטן לקח אותו ( גם פה יש מוטיב של עסקאות עם השטן בסרט).
יש לציין שזה עושה תחושה חרא לראות סרט ולהבין שהשחקן לא סתם מת תוך כדי צילומים אז אני קצת עצובה

קישורים

https://www.youtube.com/watch?v=JHZI-ZQ0-wQ 
מצרפת תמונה של המוות הסופי של קית בסרט אחרי שניסו להרגו 3 פעמים
עצוב פשוט עצוב

הוא "מת" כי תכלס רצחו אותו בזמן צילומי

הסרט שראיתי. בסרט מראים בדיוק את סיבת המוות שזה רצח על ידי התעשייה. בסרט מצאו אותו לראשונה תלוי חשבו שהוא מת אך הוא "שב לתחייה". ניסו להרוג אותו עוד פעם ללא הצלחה. בפעם האחרונה השטן בא לאדון ששכחתי את שמו פרנסוס או משהו כזה ועושה איתו עסקה ביתו תמורת מותו של הית לדג'ר (שכמובן בסדרה יש לו שם אחר ותפקיד אחר). השטן אומר לפרנסוס שיש כישוף שמגן על לדג'ר (שכחתי איך קוראים לו בסדרה), מפני המוות. ללדג'ר יש מתחילת הסדרה את סמל האילומינטי על המצח מצוייר בצבע אדום. המשולש עם העין. כשהורגים אותו בפעם האחרונה מורידים לו את הסימן מהמצח שזה אומר שהאילומינטי לא מגנים עליו יותר וחייו לא חשובים עוד אלא למען הקרבת קורבן דם לשטן. לדג'ר מת והשטן מרוצה

עניתי לך למעלה כן מת באמת גם הסרט

עורר בי אי נוחות כי נכון שתמיד בסרטים יש סימני אילומינטי אבל הסרט היה פשוט מפוצץ בהם וזה עשה לי לא נוח לצפייה

למעלה