ידעתי שזה מה שיקרה....

חרוזית

New member
ידעתי שזה מה שיקרה....

קודם כל אני מביעה התנצלות כלפי מי שנפגע מדבריי (שלגיה...... זה מכוון אלייך) אבל גם אני בסערת רגשות כן כן גם 3 שנים אחרי !!!!!!!! אני מקבלת חלק מדברייך לגבי חרוזי אך כמו שתשימי לב לתגובות שבאו אחרי הודעתי תוכלי לראות שיש כאלה שגם מסכימים איתי. בכל מקרה יש מישהו שמוכן להמליץ לי על ד"ר אבי נוח , האם זה עולה כסף הייעוץ אצלו ומה בדיוק הפרוצדורה המתבקשת..... תודה מראש ושוב סליחה

רוייקו

New member
את יכולה לפנות גם לאבינוח..

שמעתי עליו עד כה דברים טובים, בסה"כ, רק שאינני מאמין, באופן אישי, בטבעת השוודית, באותה מידה שאני סומך על האמריקאית. אני מבין את סערת הרגשות שלך בנוגע לפרופ´ חרוזי. התקופה הממושכת שהיית מאושפזת בבית החולים לא נעימה לאף אחד. אני הייתי מאושפז 8 ימים בוולפסון וזה היה ניראה לי נצח נצחים. אני זוכר שהשתחררתי משם רק במניפולציה, לכן, אני בהחלט מבין את התחושה שלך לגבי הסיבוך שהיה לך. אני לא יודע מה בדיוק היה לפני שלוש שנים. הבנתי רק שהייתה בעיה בעיקר עם הטבעת. מה היה עם הסיכות ? היה לך דליפה ? מה בדיוק קרה ? למרות הכל, אני חושב שלפרופ´ חרוזי נסיון עצום בניתוחים נגד השמנה וניתוחי בטן בכלל.

webaction

New member
ד"ר אבינוח

אני עברתי את הניתוח לא יודע מה ההבדלים בין הטבעות רק יודע דבר אחד ד"ר אבינוח הוא אדם מקסים הוא יודע לעודד ולהרגיע לפרגן ותמוך אפשר למור עליו אבא יותר מרופא אם יש מישהו שעזר לי נפשית להגיע לניתוח ולעבור אותו זה ד"ר אבינוח. אני חי כבר 3 שנים עם הטבעת ללא כל בעיות ולהפך ירדתי כבר מעל 100 ק"ג מידת המכנסים שלי היתה 78 עכשיו 60 . בקיצור מנכות של 100% (רק היום אני מכיר ומבין שהיית נכה) ל 0% נכות. ד"ר אבינוח כמה שאני יודע לשיחה ראשונה אינו גובה תשלום כדאי להתקשר אליו ולדבר איתו הוא מקבל בת"א באסותא ובבאר שבע בסורקה . גשי תדברי איתו ובהצלחה.

שלגיה**

New member
חרוזית-לא נפגעתי מדברייך

יש המון דרכים להביע ביקורת ! גם אני בימיי במחלקה חשבתי שאני רוצה להרוג שם את כל האחיות מרוב עצבים.....אבל הכל היה אצלי בראש ולא העזתי להוציא החוצה את הרגשות הללו,אלא אמירות מתונות יורת. רק הסגנון של דברייך היה לא לרוחי. אין קשר אם מסכימים איתך או לא ,גל כתבה לך כבר בהקשר לזה שחשבת ש"הותקפת" על ידנו,יש על כל 100 מרוצים 10 לא מרוצים ! ולהיות מרוצה זה מדד שונה אצל כל אחד. שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך אצל איזה מנתח שזה לא יהיה ובאיזו דרך ניתוחית שתבחרי,העיקר שתגיעי להשגת המטרה שלך-להרזות ולשמור על ההישג. שלגיה. אגב למה השם חרוזית?

חרוזית

New member
שלגיה

טוב אז ככה : 1.זוהי דרכי להביע ביקורת , אם ז ה ה י ה ק ו ר ה ל ך אני בספק אם לא היית מקימה קול צעקה (ואני לא מכירה אותך אבל רק מלקרוא את תגובתך אליי - אני כבר יכולה לנחש איך זה היה נראה ) 2.זה שלא העזת להוציא את הרגשות החוצה - זה עסק שלך - אני לתומי חשבתי שהפורום נועד לשם כך - ולפעמים יש גם דברים שלא כ"כ נעימים לשמיעה- כנראה שאני עליתי בגורל לספר את הדברים הללו. 3.סגנון דבריי ? - לדעתי היה ברור ומובן - בכל מקרה הוא היה ל ר ו ח י 4.למה חרוזית ? - משום שבהתחלה לא "גיליתי" את שמו של אדון חרוזי מיד בהודעה הראשונה ובכל זאת רציתי להיות בטוחה שאנשים פה יידעו בלי כל ספק על מי אני בדיוק מדברת. אני רואה שזה עבד (ותאמיני לי אני רחוקה מלהיות קטנונית בד"כ אלא שכאן זה מקרה אחר לגמרי) בכל מקרה ולעניינינו - תודה לך על האיחולים החמים - מאחלת לך השגת המטרה והרזייה מהירה !!! כל טוב !!!

lir42

New member
חרוזית יקרה

נכון שהפורום נועד לעזרה תמיכה ולומר דברים שמרגישים ורוצים אך יש דרכם לעשות זאת וצורות שונות ההתקפה שלך היתה מיותרת יכולת לומר זאת בדרכים אחרות. לי אישית היו המון תלונות שהייתי מאושפזת ואמרתי זאת לאחיות כאשר ראיתי לנכון אבל בצורה נאותה ויפה שיהיה לך בהצלחה והשגת מטרות קלות ומהירות לירי

buaz

New member
היי

אהלן, אם את כאן ויכולה לתת לי את הטלפונים שלך אני אשמח. פשוט שכחתי אותם בבית. מה זה ניפוח? יש פה כל כך הרבה דברים שאני לא מבינה. ביי אנה

חרוזית

New member
אנה יקירתי../images/Emo20.gif

האם ההודעה שלך הייתה מכוונת אליי בעניין הטלפונים ? לגבי אבי נוח אני שמחה לבשר לך שקבעתי תור ל-12/12/01 לי ולחברתי בצהריים וזה ל א ע ו ל ה כ ס ף !!!!!!!!! תהיי בקשר ושוב תודה על שיחת העידוד אתמול. חרוזיתוש

SARA120

New member
לחרוזית

הדברים שקרו לך השפיעו עלי עמוקות!אם מותר עוד להגיב בנושא,אני אשמח.

חרוזית

New member
היי שרה

תודה רבה על ההזדהות האמת שכתבתי כבר כמעט כל מה שעבר עליי ויש גם כמה הודעות שמיועדות לרוייקו ושם אני ממשיכה לפרט מה בדיוק קרה לי גם אני עוקבת אחרי הודעותייך כמו לגבי כולם ומאחלת לך ולכולכם הצלחה רבה חרוזית

SARA120

New member
שוב לחרוזית

אין צורך לחזור על הכל
רק רציתי לייעץ שאם הכל עוד "גועש"ולא נותן מנוח,אז אולי כדאי להתיעץ עם עו"ד שמתמחה בדינים כנ"ל-ודי ברמיזא לחכימא! שלך בידידות.

חרוזית

New member
שוב לשרה - את מקסימה../images/Emo24.gif

אם עד עכשיו התלבטתי אם עשיתי בשכל כשנכנסתי לפורום - עכשיו אני בטוחה שכן. והכל בזכותך !!! לגבי עניין העו"ד - חשבתי על זה והתלבטתי רבות בנושא אבל החלטתי שלא להכניס את "ראשי הבריא למיטה החולה" כלומר , התייעצתי עם הרבה מנותחים של חרוזי שחלקם הגדול תבע אותו אבל עדיין מחכה (ולפעמים גם 4 שנים אחרי) לפיצוי... ! - אין לי כוח (נפשי בעיקר) לעבור שוב את הכל (ואפילו אם רק מדובר בתיאור העניין) !!! הרבה מחבריי ומחברותיי הרימו גבה (ואפילו את שתיהן) בפליאה ובתדהמה למשמע אוזניהם/ו אבל אני החלטתי שאני לא מוכנה לזה (תרתי משמע) יש לי עוד 4 שנים לשנות את החלטתי .... אני איידע אותך... תודה רבה על ההזדהות - את באמת מקסימה.

למעלה