ידעתם שדפנה ליף גרה בוילת רחבת ידיים בכ.שמריה

ברור עוד כמה יתברר גם שהיא בת של אנרכיסטים

שמלאנים שכל יום שישי נלחמים בבליעין וכל זה למה? כדי שהמהפכה ברשות שתגיע בספטמבר לא תעניין אף אחד וכולם יהיו עסוקים בבוץ בכלכלי.

אני בעד פלורליזם ומאבק בין ימין לשמאל

במידה והמאבק פה הוא בין ימין לשמאל - אני בעד . אני בעד דמוקרטיה והפגנות , אני בעד שהעם יחליט את מי הוא רוצה כר"מ יבישראל - ציפי לבני , אהוד אולמרט, בנימין נתיהו , אביגדור ליברמן , או אחמד טיבי . כל אחד מהמתמודדים ראוי - שהעם יחליט במי הוא בוחר. אני נגד לעשות מאבק שאמור להיות מאבק עממי נגד מחירי הדירות , שמתחת לפני השטח מטרתו האמיתית של המאבק היא פוליטית . פוליטית הכוונה - אצל מי יהיה הכסף? אצל ביבי נתניהו או אצל אחמד טיבי ? אצל אביגדור ליברמן או אצל ציפי לבני . מי יחלק את העוגה בצורה נכונה יותר - שהם יבחר למי הוא יותר מאמין !!!

naf86

New member
לא נכון

ההורים שלה גרים בכפר שמריהו. היא גרה בתל אביב.

ההורים לה במאון העליון

אני לא מאמין שהיא נמצאת במעמד הביניים. היא המון מעל . היא (כנראה) רוצה להיות עוד יותר מעל אז היא מנסה להיכנס לפוליטיקה. סורי אבל זה לא אמין. אני כן אאמין לה במידה והיא תחוקק (או שמישהו אחר יחוקק) חוק ששכר ח"כ יהיה לא יותר מ 100 לשעה (שזה גם יפה מאוד) . אז אני אדע שכל מי שנכנס לפוליטיקה המניעים שלו טהורים. כעת נראה שהמניעים שלה אינם טהורים בניגוד ל- נתניהו , ברק, רבין שתרמו למדינה המון וסיכנו את חייהם לפני שהם נכנסו לפוליטיקה - פה יש בחורה שרוצה - בתמיכתם הכלכלית של אבאמא - להיכנס לפוליטיקה ע"ח העניים - ולהבטיח לעצמה פנסיה לכל החיים של 30 אלף שח. בחורה שמסתירה שהוריה מהמאון העליון , היא לא אמינה בעיני

naf86

New member
איך אתם יודעים שהיא מקבלת תמיכה מההורים?

האם למישהו פה יש גישה לחשבון בנק? איך אתם יודעים שההורים שלה במאיון העליון? זה שהם גרים בכפר שמריהו לא אומר שהם מיליונרים (אולי קיבלו את הבית בירושה?). היא מעל גיל 18, לא גרה אצל ההורים אז מבחינתי היא אדם עצמאי.

אדם שיש לו וילה בעפולה הוא עשיר

לא כל שכן שיש לו וילה בכ.שמריהו - אחת הקרקעות היקרות בישראל. מה זה משנה איך השיגו את העושר ? מה זה משנה אם הם התעשרו בירושה או לא ? ג ם שרי אריסון קיבלה את עושרה מירושה - זה הופך אותה למעמד ביניים ?! אני מסכים שדפנה היא אדם עצמאי . אבל בתור בת של מליונרים , אני מניח שהיא לא רעבה ללחם. והיא רחוקה מלהיות במעמד ביניים. נראה לי לא אמין שאדם עשיר יתמוך במאבק שדופק אותו עצמו (בדיוק באותה מידה שעפרה שטראוס תראה לא אמינה אם היא תתמוך במאבק) ואתה יודע מה - אכן זה שהוריה עשירים זה לא מנוע מהם לתמוך במאבק ואכן אין לי בעיה שדפנה ליף והוריה יתמכו במאבק, אין לי בעיה שגם יצחק תשובה יתמוך במאבק אין לי בעיה שגם ביבי נתניהו יתמוך במאבק ואין לי בעיה שנוחי דנקר יתמוך במאבק לכולם לא מותר לתמוך במאבק. וכולם תומכים ומדברים בלה בלה בלה , אצל אף אחד זה לא בא מהלב - זה בא מתוך אינטרס. כ"א והאינטרס שלו. ומה שהכי מפריע לי זה השקרים. זה מפוצץ אותי. כשפורסמה המחאה אמרו שמדובר בסטודנטית שאינה יכולה יותר לעמוד בעומס שכ"ד . וכזעקה ספונטנית מהלב היא מוחה . שורה תחתונה : פורסם שזו מחאה ספונטנית של זעקת העם והאמת שזו מחאה שתוכננה היטב ע"י בני עשירים. ושוב , אני בעד שבני עשירים יתכננו מחאה- רק שלא ישקרו ויגידו שזה היה ספונטני מהלב ומתוך עומס כלכלי אישי

naf86

New member
אבל זה ההורים שלה, לא היא

זה משנה מאוד, כי אפילו ילדים של עשירים רוצים להיות עצמאיים. נכון, היא יכולה בקלות להישען על הכסף של ההורים, אבל זכותה לנסות להסתדר לבד בחיים. אז אם היא לא מסתמכת על הכסף של ההורים, אז היא בהחלט נופלת למעמד הביניים. אם היא לא מסתמכת על הכסף של ההורים, אז היא כן סטודנטית שלא יכולה לעמוד בעומס. אז היא הגיעה למצב שהיא הבינה שהיא לא מסתדרת לבד בגלל המצב המטורף בישראל. אז במקום להיות אנוכית ולברוח להורים, היא בחרה להילחם. אז היא כן מסודרת, אבל יש עשרות אלפי אנשים שאין להם הורים עשירים.

אני מסכים איתך בעיקרון

המאבק הוא אמיתי ונכון האינטרס של מובילי המאבק חשוד ביותר (בהתחשב בכך שהתקשורת לא פרסמה מידע זה - כנראה בהוראתה של דפנה) באופן אישי וסובייקטיבי - ברגע שמעלימים ממני מידע חשוב <ובמילים גסות יותר : משקרים לי בפנים> זה גורם לי להירתע ולא להאמין לאדם הדובר איתי. אני עוד זוכר שלפני כמה שנים כששלי יחימוביץ' נכנסה לפוליטיקה היא אמרה ב 7 ימים : " אני אישה אמידה מאוד , אני מרויחה מעולה בתור אשת תקשורת , אני מרויחה 6 ספרות . החיים הכלכליים שלי מעולים ואין לי שום סיבה להיכנס לפוליטיקה , אני נכנסת לפוליטיקה מתוך אדיאולוגיה ולא בשביל שיהיה לי ג'וב טוב בכנסת . אני נכנסת בשביל לשנות ולהשפיע כי הבנתי שבתור אשת תקשורת ההשפעה שלי מוגבלת ובתור חכית אוכל להשפיע יותר " שלי יחמוביץ' התייחסה למצבה הכלכלי. דפנה ליף לא התייחסה למוצאה הכלכלי (כבת עשירים). ולכן שלי נראית יותר אמינה- והיא גם הוכיחה את עצמה כח"כית אמינה ב 2 הקנדציות האחרונות. לסיכום, אני תומך במאבק - איני תומך במובילי המאבק

רוני 2226

New member
רק כל הכבוד לה ...

שלמרות שהיא מליאנית אכפת לה מהסביבה שלה, ויצאת טיפה מהבועה של עצמה ,הלוואי שלעוד מליאנים היה אכפת מהאנשים ומהשכבות החלשות יותר. יישר כוח דפני ליף!!!!

למעלה