ידעתם שזה הולך להגיע...

CitizenErased

New member
ידעתם שזה הולך להגיע...

Invincible הקליפ החדש של מיוז וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה כל מה שיש לי להגיד. באמת. הקליפ הוא נראה לי אחד הזולים ביותר שהם צילמו. פשוט *נראה כאילו* לקחו איזה מתקן דיסניוורלד וצילמו בתוכו חח אבל האמת שבצפיה שניה הוא לא רע בכלל ויש שם המון מסרים חבויים, כמו למשל סימן מצרי שמשמעותו הוא "בלתי מנוצח" (הרי לכם, Invincible) ועוד כמה. אבל כן, זה עדיין קליפ מצחיק חח http://youtube.com/watch?v=XhzBwJH0Qds ומן הסתם יורידו את זה מהר מיוטיוב אז הנה לינק רשמי של וורנר, שלא עובד הכי משהו אבל בכל מקרה... http://streamos.warnermusic.com/wmedia/wmiuk/muse/invincible_hi.wvx תהנו
פחחחח

ממש אוהב את זה

כמה שזה פשוט - ככה זה יפה. אין ספק שהשיר המדהים עצמו תורם, כן? אבל בכל זאת... זה רעיון מקורי.

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif בהתחלה שנאתי...

טוב לא שנאתי, אבל חשבתי רק כמה שזה מטופש ומאעפן חחחח אחרי צפייה חוזרת וקריאה של כל מה שגילו בפורום הרשמי, על סמלים וכאלה, דווקא ממש נהניתי. אני חושבת שזה מנסה להעביר מסר בצורה לא רצינית מדי וזה מצליח בזה איכשהו
וזה גם מאוד משעשע באותו הזמן חחחח הדבר היחיד שאני עדיין לא אוהבת זה המבטים האובר-דרמטיים והניסיון הבלתי פוסק של מאט לעשות miming, כשהוא ממש רע בזה חח הוא צריך פשוט להתנהג כמו שהוא בהופעות, רק בזה הוא טוב חחחחח

yaelrs

New member
מה? קליפ ממש יפה! ../images/Emo99.gif../images/Emo192.gif

הקליפ הכי יפה שיצא מBH&R, לדעתי. וזה דווקא דיי מצחיק כי אני ממש שונאת את השיר הזה... הכי אהבתי לקראת הסוף, כשהדובים המרושעים מתים
[שאגב, ממש הזכיר לי את האלה של רדיוהד] לא מאכזב בכלל

CitizenErased

New member
אחד הניחושים שזה באמת...

הדובים של רדיוהד חחחחח סתם קצת הומור שנון של מיוז אמממ אגב אם זה יעניין אותך כתבתי חפירה קצרה על הקליפ בפורום החדש ואני עוד עוקבת אחרי הפורום הרשמי כי הם עולים על כל מיני דברים מסתוריים חח

sapir lee

New member
חמודי חח

דווקא קליפ נחמד מאוד אבל לא הבנתי מה הקשר לשיר עצמו... וזה הזכיר לי כשהייתי בדיסנילנד בפריז במתקן דומה. אהבתי את ההופעה שמשדרים כל הזמן בערוץ, אז ציפיתי מהקליפ הזה ליותר... אבל בסך הכל קליפ חמוד

CitizenErased

New member
הקשר לקליפ...

מראים לך מלא צרות של ההיסטוריה חח בין אם זה במצריים, ויקינגים, מלחמת העולם הראשונה/שניה, 9/11, התחממות כדור הארץ... ואז מראים לך את העתיד הדיי משעשע (דובים-רובוטים גדולים אוכלים אנשים? עב"מים? דינוזאורים מתקיפים? חחחחחחחחח איזה מיוז זה) אבל גם אחרי כל זה אנחנו נשרוד כי בלעבלעבלע together we're invincible למרות שבגלל כל הצרות מראים לך שבסוף נחזור למצב של האדם הקדמון

sapir lee

New member
אוקיי

אפשר לקרוא לזה קליפ פואנטה חחח, צריך עוד פעם לראות כדי להבין....אז אני אראה עוד הפעם, עכשיו שאני מבינה ת'קטע...

"חהחה זה רוכב על דינוזאור"../images/Emo115.gif

איזה קליפ מוזר.. אבל נחמד מאוד ואני חושבת שהוא יראה נהדר על מסך הTV. השיר
אהבתי שבסוף אז הראו את הזוג קדמונים הזה.. ביחד, בלתי מנוצחים.

איזה קליפ חמוד../images/Emo223.gif

לי הוא דווקא הזכיר את הסירה הזאת שיש בעיר המלכים באילת שבסוף יש את המפל הייתה שם הרבה השקעה חוץ מבחלק של הצילום אבל אהבתי.. והמפלצות האלה שיוצאות בסולו ממש הצחיקו אותי

M a a y a n K

New member
סופסוף...

כל היום אני קוראת תגובות על הקליפ, אבל רק עשיו ראיתי... אני ממש אהבתי!!!
המסר ממש יפה...

lestatgirl

New member
אני היחידה שתעמוד בפיתוי ותחכה

שזה יגיע לטלויזיה? אני מרגישה כמו בימי הביניים עכשיו..

למעלה