ידעתם שמישהי מה"קבועות" כאן מתחתנת השבוע?

ידעתם שמישהי מה"קבועות" כאן מתחתנת השבוע?

אם לא יהיו וידויים- אני אתחיל להפיץ רמזים...

יהבוליק

New member
ידעתי שמתחתנת, לא ידעתי שהשבוע!!

חבובית מזל טוב!! ( אני צודקת, נכון? )

מישהי מהקבועות, החשובות והאהובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב ליפעת חבובית המדהימה שלנו ולבחיר ליבה גלעד המהמם שתמיד תזכרו להגיד אחד לשניה
ברכות גם לילדות: החמוסה והכלבה
דבי לא עשתה - אז אני אעשה: קולולולווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווייי

ניסתי לצלם תמונות פפרצי כדי להעלות לכאן אבל

זה היה תוך כדי ריקודים והכלה כל הזמן זזה. תצטרכו לדמיין לבד מה היה בחתונה או לחכות שיפעת תחזור.

simba6

New member
מ ז ל - ט ו ב

חבובית, גלעד זכה ובגדול!!! מאחלת לכם המון מזל, שמחה ותהנו מהחתונה ומהדרך יחד ושתדעו רק טוב ואיך אפשר בלי - ישירות מסבתא עזיזה קולולו קטן בקבלת פנים וקולולו גדול אחרי החופה (2 פרקי חובה ברמזור מהעונה שעברה) חיבוק גדול סימון

מזל טוב גם ממני

ואני רוצה לברך אותך בברכה שאותה ברכו אותי כשהתחתנתי. זאת הברכה היחידה שאני זוכרת מבין כללל הברכות שהיו מצורפות למתנות ולצ'קים: "שתישארו תמיד חברים" כבר אז הבנתי את חשיבות הברכה למרות שהייתי רק בת 19 וחצי.

תודה רבה לכולם!!!

הייתה לנו חתונה קסומה ויפה, עם הרבה אהבה ושמחה! עדיין לא יצאנו לירח דבש ממש (רק נחנו כמה ימים בצפון- במצפה עמוקה, ביער בירייה, מומלץ מאוד- מקום יפיפה ומיוחד...), אבל עוד כמה חודשים מתכננים לנסוע ולטייל בחו"ל. עדיין לא קיבלתי את התמונות ואני לא רוצה לספר מה היה לפני שיש לי משהו להראות... אבל יש לי טיזר קטן מצילומי אותו היום כדי שיהיה לכם למה לחכות... תודה רבה על הברכות והאיחולים
*ל"אח הגדול"- ראיתי שניסית לצלם
, חשבתי שצילמת וידאו... (אם יש משהו, אני אשמח לראות...)

למעלה