ידעתם על זה?! דודי לוי ושייגעצ ביחד זה הופעת חלום חבל שאין לי כסף לזה
נ ניו יורק רפיח New member 26/5/05 #1 ידעתם על זה?! דודי לוי ושייגעצ ביחד זה הופעת חלום חבל שאין לי כסף לזה
ג גוטשה New member 27/5/05 #2 ידענו, ידענו. אבל אני לא יכולה באותו יום וזה :/ ולא הייתי הולכת למופע שמנחה אותו הרוי הזה 0:
ב בצה17 New member 27/5/05 #4 כן באמת יפה :> ד"א הקליפ עם דן תורן רק אני חושבת שהוא קצת על הפנים? ולא ממש מתאים לאופי הלהקה....?
נ ניו יורק רפיח New member 27/5/05 #5 לא מתאים לאופי של שייגעצ מתאים לאופי של דן תורן, כי זה שיר שלו שהוא כתב
ט טולייצ New member 28/5/05 #8 טוב שלא חורשים על הפירסומת לזה בערוץ 24. וכמה חבל,אני אהיה ביום הסטודנט בב"ש,אני לא מפסידה פגישה עם יונתן
טוב שלא חורשים על הפירסומת לזה בערוץ 24. וכמה חבל,אני אהיה ביום הסטודנט בב"ש,אני לא מפסידה פגישה עם יונתן
ט טולייצ New member 28/5/05 #9 אגב... מי שהולך תורם לי. הנה משהו שלא ידעתם עליי [גם אני לא על עצמי] יש לי בעיות שמיעה אבל זה עדיין לא מוכח חח..אני סתם פאטתית לאחרונה..
אגב... מי שהולך תורם לי. הנה משהו שלא ידעתם עליי [גם אני לא על עצמי] יש לי בעיות שמיעה אבל זה עדיין לא מוכח חח..אני סתם פאטתית לאחרונה..
פ פרקשון New member 28/5/05 #11 חחחח כן! בן אמר לי "הנה יונתן של טולייצ!" הוא גם הבסיסט של ירמי קפלן זה הוא מי שהתכוונת אורטל?
ט טולייצ New member 28/5/05 #13 ../images/Emo2.gif אני לא יודעת משהו על זה! מישהו במקרה צילם אותו?? הוא נראה ככה?
פ פרקשון New member 28/5/05 #15 מה פתאום בן! היא דיברה על ההוא בלבן בכלל לא דומה לבסיסט של פיטר שאמרת לי יופי הטעית אותי!
נ ניו יורק רפיח New member 28/5/05 #16 אבל אבל אבל זה בול הבאס שניגן עליו אתמול ו.....בתמונה הוקדמת הוא יותר דומה לו... זה הבסיסט כן?
פ פרקשון New member 28/5/05 #17 זאת אותה גיטרה באס אבל בן אתה לא עוקב יונתן בתמונה פה זה ההוא עם הלבן וכמו שאתה רואה הוא לא בסיסט
ט טולייצ New member 28/5/05 #18 אני סבורה כי אתה טועה ../images/Emo4.gif גם לג'נגו יש בס כמו של אבי,זה לא אומר שהם אותו אדם..
I invAsion New member 28/5/05 #12 \: ../images/Emo103.gif יש משהו הרבה יותר טוב - היהודים, ברי, אביב ומשינה (?)