יד באומהה...

eilat11

New member
יד באומהה...

אני יושב עם 25 דולר ב-10-25 סנט מקבל ליד Js9s9dkc הייתה העלאה ו-3 השוואת אני מידל פוזישן פלופ 9cTsks צ'ק צ'ק, אני מהמר חצי קופה, (הקופה הייתה 3 אני הימרתי 1 וחצי) שחקן אחרי מעלה ל-4.5 ברור שהוא עם הנאטס... מה הייתם עושים?

bang01

New member
יש לך הרבה אאוטס

לפלאש ולפול האוס, וההעלאה לא הייתה נורא גבוהה. לדעתי (ואני לא חזק באומהה, אגב) אפשר להשוות ולרדוף אחריהם. אם בפלופ בא T או K הייתי מהמר ומקפל אם הוא היה שוב מעלה עלי.

הייתי מעלה בחזרה

אני מסכים שכנראה יש לו את הנאטס אבל מה שיפה באומהה שאם יש לו רק QJ בלי שום אפשרות להשתפר היד שלך טובה יותר. יש לך 15 אאוטים מידיים כדי לנצח אותו (9 עלים, 3 עשיריות, 2 מלכים ותשע) + 3 מלכות לספליט + אופציות ל- runner-runner פול האוס. הרצתי את היד שלך מול היד שלו (בהנחה שיש לו רק QJ ללא אפשרות להשתפר) ואתה פייבוריט של 2:1 (!), שזה די הרבה. הבעיה העיקרית היא אם יש לו בנוסף לQJ גם יכולת להשתפר כמו KK, JJ או פלאש דראו יותר גבוה משלך... אבל ברוב המקרים היד שלך תהיה יותר טובה ואין שום סיבה לא להעלות אותו בחזרה.

eilat11

New member
אכן זה מה שעשיתי.

העלתי לגובה הקופה (מה שגרם לאול אין כמובן), בסוף אכן לא היו לו עוד אפציות להשתפר - החזיק בנאטס. אבל בכל מקרה הפסדתי את היד כי לא בא כלום... קורה פשוט רציתי לדעת אם לדעתכם להכניס את כל הכסף במצב הזה זה EV+ אגב, היום עפתי מקום 10 (לפני הפינאל טייבל) בתורניר 8+0.8 שהשתתפו בו 180 שחקנים כאשר קיבלתי בפלופ את הנאטס (רצף עם KQ) והפסדתי לראנר ראנר פלאש (הולדם כמובן) כל כך כואב. יום עם הרבה בד ביטים, אבל בכל זאת הבנקרול המשיך לעלות

adi cb14

New member
הייתי משווה ורואה איך הוא משחק אחרי הטרן אם

הוא מפציץ אותך זה כי הוא בטוח שהוא נאטס ואתה קצת פחות מזה. אחרי המון משחקי אומהה לומדים בדרך הקשה שלהיות חזק זה לא מספיק הרבה מאוד פעמים.

2המרפא

New member
אית מהידיים שאתה חייב להכנס בין אם יש לו את

זה או לא. כמות האאוטס שלך אדירה במיוחד אם כל מה שיש לו זה QJ בלי יכולת לשפר כמו הנאטס פלאש דראו או פוקט K. סטטיסטית אתה פיבוריט סט תחתון, סטרייט פלאש דראו אין מה לעשות זאת יד שאתה חייב להתאבד עליה.

למעלה