יד הזויה קצת-

יד הזויה קצת-

בליינדים 300-600 7 שחקנים. אני מימין לדילר. לפני שני לימפרים אני AQ . עושה גם לימפ כי חושש מהלימפרים. פלופ AK9 לא סוטייד. צק, צ'ק, ציפ לידר מהמר 3000. משמאלו מקפל. אני רייז ל7000 ( נשאר לי 3500 , טעות אני יודע) ציפ לידר חוזר אליי באול אין. מה לדעתכם היה לו? ציפ לידר הוא אגרסיב.

במקומך הייתי מעלה חזק לפני הפלופ

למשהו כמו 3300 או אפילו דוחף אול-אין. אלא אם כן יש שיקולים אחרים שנובעים מאופי השחקנים, כמות הצ'יפים שיש להם ולכמה מקומות משלמים. בכל-אופן אחרי הפלופ הייתי דוחף אול-אין ומקווה לטוב. דבר נוסף - אם אתה ממש חושש מהלימפרים (למשל שחקן מאוד טייט שעושה לימפ מעמדה ראשונה בפעם הראשונה בטורניר) אתה יכול לזרוק את היד שלך לפני הפלופ. אבל AQ זאת בהחלט לא יד שאתה רוצה לראות פלופ עם הרבה שחקנים מאחר ואם תפגע באס או במלכה בד"כ תהיה מחויב להיכנס אול-אין בגלל הבליינדים הגבוהים ביחס לקופה וככל שיש יותר שחקנים הזוג הגבוה שלך מאבד מערכו. בנוסף - אם תפספס את הפלופ מול שחקן אחד תמיד תוכל לבלף ויש יותר סיכוי שלשחקן אחד אין כלום מאשר לכמה שחקנים.

Nebelis

New member
10 J לפי הסיפור...

יכול להיות לו הכל. לא רלוונטי... יכול להיות שהוא שחקן "הפוך" שמהמר עם בלופים ועושה סלופליי שהוא חזק - אז מצב גם לסט קינגים...נתת כל כך מעט מידע שזה כמעט בלתי אפשרי לשים אותו על יד- וגם 4 לימפים? לא משנה מה תגיד לי שהיה לו אני לא אופתע.

למעלה