יד ושם החדש

Juramento

New member
יד ושם החדש

היום הדרכתי לראשונה קבוצה ביד ושם החדש. בגלל שזו הפעם הראשונה שלי ביד ושם החדש חשבתי שיהיה לי קצת קשה כי אני לא מכיר את המוצגים וגם בגלל שהדרכתי בספרדית...(קבוצה ממקסיקו)אבל היה מדהים! הם היו כלכך קשובים, ודיברתי עם בטחון ובשפה גבוהה ולא שפת רחוב(כמו שאני מדבר בדרך כלל חחח) והכל פשוט חזר לי וסיפרתי גם עם המסע שלי לפולין ועוד כל מני אקסטרות כמו על ההבדלים בין גטו פתוח לסגור, בין מחנה אחד למשנהו, בין אנטישמיות קדומה למודרנית ועוד...והיה מדהים!! אני מקווה שאני אסיים את לימודי ביד ושם אני יהיה מדריך מהשורה!

כל הכבוד אתה עושה עבודות קודש

בהצלחה בהמשך מחזיק לך אצבעות שתצליח להעביר לכמה שיותר אנשים את הדבר הכי נוראי שקרה לעם היהודי ולאדם החופשי עלי אדמות ושתצליח להעביר את המסר החשוב!!! מחזיק לך אצבעות

Juramento

New member
תודה רבה

תודה על המילים החמות, מאוד חשובה לי התמיכה שלכם. רק מלראות את קבוצת הילדים הללו(שהם לא יהודים אגב) כל כך מתעניינים ושואלים ומבינים, אך באותו הזמן שואלים כל כך הרבה שאלות שכדי לענות עליהם צריך להקדיש יום שלם...דברים שלנו הם מובנים מאליו כמו למה לא ברחו היהודים מן הגאטות? או למה לא ברחו מאירופה עוד קודם?...אבל זה מרתק ללמד ילדים שהידע הקודם שלהם על השואה הוא 0 את הכל מההתחלה, בלי סטריאוטיפים על המושג שואה וכדומה..היה מרתק.

אלון.........

שסיפרת לי שאתה הולך להדריך ביד ושם הבנתי שזה משהו גדול, עכשיו אני מבינה שזו שליחות......... מקווה שתצליח ותעביר את מה שאתה יודע בצורה הכי טובה שיש ותזכור תמיד שאני וכולנו כאן (אני מניחה) תמיד כאן בשביל לעזור.......... אוהבת המון המון המון עלוה

Juramento

New member
עלוה

כשסיפרתי לך שאני הולך להדריך ביד ושם גם אני לא הבנתי את המושג "שליחות" במלוא מובנה. אבל היום הבנתי. הבנתי שעם הידע שלי ועם התשוקה שלי להעביר את המסר הזה כהד שמהדהד באוזני מליונים... אני עוד אעזר בך, זה בטוח... אוהב המון!

אלון....

קודם כל כתבת את השםש לי נכון עם ו' אחת שזה כבר הישג חחחחח (בשבילי חח) אני שמחה שהבנתא ת המושג שליחות ועוד בשפה אחרת שזה בכלל הישג מחכה לרגע שתתצטרך עזרה אני תמיד פה בשבילך אוהבת..........

Juramento

New member
גיא, עלוה

תודה חברים, אני לוקח אתכם בחשבון בפרוייקטים בהמשך. תהיו בטוחים. אוהב

למעלה