יד חולנית מאתמול לניתוח

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
יד חולנית מאתמול לניתוח

במשחק חברי אמש, בליינדים חצי-חצי , אני בSB עם Q8 אוף, עם סטאק של בערך 250 שקל בשלב הזה. כמה לימפים לפניי כולל מהכפתור, פלופ חינם, אני בצ'ק בליינד מרוב שהיד לא מעניינת אותי. בפלופ יורד 568, 2 לבבות ועלה. צ'ק עד הכפתור, שנותן בט של שלושה שקלים. הוא ידוע כשחקן יחסית לוס ומאוד אגרסיבי. אני מעלה ל-8, שחקן נוסף שיושב אחריי משווה, וכך גם הרייזר המקורי. בטרן יורדת Q עלה,, לכאורה בשביל האחרים אני נותן בט של 20 שקל. השחקן שאחריי מקפל. הכפתור יושב חושב, ואומר אול אין, שזה אומר רייז של 83 שקל. כמו שאמרתי, מדובר בשחקן די לוס ומאוד מאוד אגריסיבי, אבל הרחתי פה מהרגע הראשון שמשהו לא בסדר, ולקחתי בערך 3 דקות לקבל החלטה, למרות שמדובר בטופ טו. התחלתי לנתח איזה ידיים מנצחות אותי שהוא היה משחק ככה, וזה מה שחשבתי: אם הוא יושב עם סטרייט מהפלופ, אני מניח שבבורד עם כל כך הרבה דרואוס הוא לא היה משווה בפלופ וחוזר אליי. האם הדאמה הביאה לו גם זוגות? לא הגיוני, אבל אני מנצח את זה. גם עם סט מהפלופ אני מניח שהוא היה משחק אחרת, ולא נותן לנו לקנות דרואו בזול יחסית... היד היחידה ששמתי אותו עלייה שנראתה לי הגיונית בהתחשב באיך שהיד שוחקה ובהיכרות עם השחקן, היא משהו דוגמאת KQ, עם פלאש דרואו חדש/ישן, ולבסוף החלטתי להשוות, עם חשש לא קטן. היריב מראה... QQ.

Kgt1

New member
לכוארה בשביל האחרים - לכאורה בשביל האחרים

בלאנק.

inteli

New member
קשה להתחמק

לדעתי, הוא שיחק את היד שלו בצורה מאד לא טובה וניצח רק בגלל מזל עיוור. אני לא חושב שיכלת לשים אותו על מה שהיה לו, במיוחד שאמרת שהוא לוס אגרסיב ובטח שכבר היו שתי Q בחוץ. מצד שני, אני לא יודע אם הייתי שם 83 שקלים לקופה של 28~ כשאין לי אפילוי את הסקנד נאטס במצב כזה, לפי איך שאני רואה את זה, בכיף יכל להיות לו סט חמישיות או סטרייט מהפלופ. אם היה לו סטרייט - למה שיעלה אותך על הפלופ מחדש עם הנאטס? יש לו שני שחקנים שהוא יודע פחות או יותר איפה הם עומדים, והוא יכול להמשיך לקבל כסף כל עוד הוא לא רואה משהו שיכול לשנות את ההובלה שלו. אלה הידיים שאני לפחות מרוויח בהם הכי הרבה, שאני שואב כסף מאנשים שמשלמים עם פוט אודס לא לטובתם על הפלופ והטרן.. (כמובן שזה מבחינתו, ברור שמנקודת המבט שלך במצב הזה אתה לא על דרואו)

shaywh

New member
קורה, אתמול ראיתי דבר כזה פעמיים האמת.

לא הייתי מקפל ללאג יד כזאת סתם ככה.

Godu

New member
אלף פעמים אמרתי,

הדבר שהכי קשה לשים שחקן אחר עליו זה פוקט פייר שמתלבש לסט. במקרה של שחקן טייט יש מצב להריח שמשהו חשוד, במקרה של שחקן לוס אגרסיב אתה בצרה, השחקנים מהסוג הזה דוחפים הרבה ומקבלים בראש ופעם בכמה זמן הם דוחפים ונותנים חזק מאוד בראש.

Godu

New member
דבר נוסף

שחקן לוס אגרסיב שלא מעלה עם מלכות פרה פלופ מהכפתור מדי פעם כדי לגוון את המשחק זה שחקן טוב שמגיע לו לקחת קופה.

friziblite

New member
שמע כניראה שחבר שלך שחקן ממש טוב

ואינטלי אני לא מבין למה לדעתך השחקן עם המלכות שיחק מאד לא טוב?

Kgt1

New member
האמת שהשחקן הזה הוא די דונק, והוא גם מכוער...

חבל שאתה לא מכיר אותו.

inteli

New member
לדעתי כי

הוא שיחק מסוכן מדי. לפני הפלופ: אני מסכים עם מי שכתב מעליי שאם אתה מוכר כלוס אגרסיב להסוות מדי פעם יד כמו זוג גדול פרה פלופ זה מעולה אבל, לדעתי לעשות לימפ עם זוג גדול אחרי שיש כמה אנשים שעשו לימפ, ואתה על הבאטון זה מהלך מפסיד בטווח הרחוק. כי אתה לא ממש רוצה להיות עם זוג גבוהה בקופה עם עוד 4 אנשים. זה 4 ידיים שאין לך מושג מה הטווח שלהם וקשה מאד לדעת איפה אתה עומד על הפלופ. פלופ: ההימור הראשוני שלו פה היה טוב מאד לדעתי. ההשוואה לדעתי לא כל כך טובה. כי היא לא נותנת מספיק אינפורמציה של איפה הוא עומד.. אם הוא משווה רק להעלאה כי הוא חושב שהוא מול סטרייט אז האול אין דיי טפשי אח"כ. אם הוא חושב שיש לו את היד הטובה\לא בטוח איפה הוא יחסית אז הוא צריך לעשות רירייז. אם למישהו מבליינדים יש את הסטרייט אז היד היתה הולכת בדיוק ככה. טרן: האול אין הזה קצת מוגזם לדעתי. זה יותר ממה שיש בקופה. מי ישווה את זה? רוב הפעמים מישהו שמנצח סט.

friziblite

New member
האמת הוא בחור דווקא נורא יפה

וגם שחקן פוקר לא רע בכלל, רק שיש לו חבר ממש ממש מכוער ושמן כזה אז הוא מרחם עליו והוא מסתובב איתו. לגבי מה שאינטלי רשם: 1. לא השוותי כי לפעמים אתה אומר בוא נגוון ולא מעלה עם זוג גבוהה, מידי פעם זה מסוכן, אבל לפעמים פשוט יש מצבים שאתה אומר שרייס יבוא רע פה. לכן לא היה רייס. 2. לגבי ההשוואה אחרי הפלופ, מהיכרותי עם השחקן, ידעתי שאני טוב עליו, אם היה לו סטרייט הוא רק היה משווה לדעתי באותו רגע, וכנ"ל לגבי סטרייט דרו. 3. האול אין בסוף זה היה אחרי רייס 20, שזה נשמע קצת אבל אצליינו זה דיי הרבה, והייתי משוכנע שהוא ישווה כי הוא חושב שזה בלוף או אולי פלאש דרו, מהיכרותי איתו דווקא לעשות רייס ל50 לדוגמא היה גורם לו לחשוד וחשבתי שאול אין זאת ההזדמנות הכי טובה להוציא ממנו כסף. לדעתי שיחקתי תיד טוב סך הכול, ולפעמים גם קצת מזל יכול לעזור :)

למעלה