יד כשאלה.

modz0r

New member
יד כשאלה.

טוב, מעניין אותי מה אתם הייתם עושים במצב הזה ולמה, אחר-כך אני אגיד מה קרה בפועל. Full Tilt Poker Game - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em Seat 1: ($30.70) Seat 2: ($7.06) Seat 3: ($25) Seat 4: ($17.50) Seat 5: ($8.94) HERO : ($25.76) Seat 7: ($27.40) Seat 8: ($28.71) Seat 9: Seat 9 ($5) Seat 5 posts the small blind of $0.10 HERO posts the big blind of $0.25 The button is in seat #4 *** HOLE CARDS *** Dealt to HERO [Jd 8s] Seat 7 calls $0.25, Seat 8 calls $0.25, Seat 9 folds, Seat 1 folds, Seat 2 calls $0.25, Seat 4 calls $0.25, Seat 5 folds, HERO checks *** FLOP *** [7s Js Qd] HERO checks, Seat 7 checks, Seat 8 checks, Seat 2 checks, Seat 4 checks *** TURN *** [7s Js Qd] [Jc] HERO checks, Seat 7 checks, Seat 8 checks, Seat 2 checks, Seat 4 checks *** RIVER *** [7s Js Qd Jc] [6d] HERO bets $1, Seat 7 calls $1, Seat 8 raises to $5, Seat 2 folds, Seat 4 folds, HERO ???, Seat 7 folds אתם הירו - מה אתם עושים עכשיו?

ereuveni

New member
דבר ראשון מהמר בטרן

0.75 עד דולר כדי שאף אחד לא יוציא לי פלאש בריבר. אולי זה היה נותן לנו כאן גם עוד קצת מידע. במצב הנוכחי משווה בריבר ואני מניח שמפסיד את היד הזאת (בטח למשהו אקזוטי כמו פול האוס עם J6) כי אחרת לא היית שואל...

shaywh

New member
כשיש ים של לימפרים

שראו קלפים חופשי, סט הוא דבר מאוד אפשרי. פוקט 6 או QJ בסלואו פליי (בכוונה לעשות צ'ק רייז בפלופ ואחרי זה המשך הסלואו כשהיד השתדרגה בטורן) הם בהחלט ידיים אפשריות. אם היה מדובר על חלק גדול מהכסף שלי אולי הייתי זורק את היד, במיוחד אם הוא לא עשה רושם אגרסיבי עד עכשיו. בסכום כזה עם יחס של בערך 1 ל2 הייתי משווה ורואה מה קרה. הנקודה העיקרית היא שאין ערך לרי-רייז במקרה כזה, רוב הסיכויים שלא תרוויח עוד כסף מיד נחותה ורק תפסיד סכום יפה אם יש לו יד טובה. אופציה של AQ KQ שישווה לך RR פחות נראית לי במצב הזה. פשוט J אצל הBB זאת אופציה סבירה וברורה יחסית.

זונע

New member
בחיים לא רי-רייז

הייתי משווה פה בידיעה שאני אפסיד כנראה.

Papito

New member
עושה רי רייז

על סך 14.35$, כמו שאני רואה את זה הוא מחזיק AQ כאן

ereuveni

New member
ממש לא סביר

1. AQ בד"כ יעשה רייז לפני הפלופ 2. בפלופ כזה גם היה מהמר ולא נותן קלף חינם אני חושב שהיד הכי סבירה שהוא מחזיק זה זוגיים (Q6) או סט נמוך יותר (66, או 77). הסיכוי שהוא מחזיק את ה-J האחרון הוא נמוך וגם הוא שיחק את ה-QJ שלו ממש ממש לאט (Slowplay). אני חושב שהיה עושה עליך הרבה יותר כסף אם היה מהמר גם בטרן.

modz0r

New member
אז כאמור, השוותי

ומאוד התבאסתי לראות שיש לו QJ. בזמן שזה קרה כמעט ועשיתי רירייז, אבל לשמחתי לא עשיתי את הטעות הזאת.

רירייז היתה טעות גדולה פה

הייתי משווה למקרה שזה בלוף או מישהו שמחזיק בQ כי אם תעשה רירייז והוא דופק לך אול אין כמעט בטוח שתשווה לו והקיקר שלך על הפנים

למעלה