יד לדיון

b.o.b

New member
יד לדיון

מה דעתכם? 18 אחרונים מתוך 256, 75 דולר כניסה בפולטילט. בליינדים 200\800\1600. שחקן מעמדה אמצעית מרים X2.2 הנתונים של השחקן : VPIP 37 , PFR 27 3bet 15 .. 58 hands השחקן מאוד לוס, ראיתי הוא משווה 3בט גדול עם 43ס , פעם אחת בילף אותי כל הדרך וכו'. הוא עם 102K, אני עם 41K. כמו שאמרתי, הוא מרים 3885, שחקן אחד משווה, השחקן השני מאוד מאוד קוליניג סטיישן פריפלופ ולחלוטין לא שמתי אותו על יד חזקה, אני בכפתור עם TT. אני מרים ל11,200. הוא דוחף הכל, השחקן השני פורש. אני לוקח טיים בנק ענק, בסוף משווה. לא משנה מה היה לו, האם אתם הייתם עושים אותו דבר? הריינג ששמתי אותו הוא כזה 99++ AJs++ זה בערך 62% 38% , ובגלל היחסי קופה(נשאר לי 39K מאחור) השוותי. לא חשבתי שיש כמעט ידיים שאני מוביל עליהן כמובן. כאן לא שקלתי בכלל להשוות ולראות פלופ, בגלל אופי השחקנים שנגדי, קשה לשים אותם על ידיים ולכן העדפתי לקחת את הקופה פריפלופ. מה דעתכם?

ראסטה2

New member
אין לך פה

פולד אקוויטי בגלל הרייז שעשית והקופה שמנה אני לא רואה פה אפשרות של ליפול בגלל הרינג' ששמת אותו. אני הייתי משלם ורואה פלופ במיוחד שאני הכפתור ואני הייתי שם אותו על אותו ריינג' פשוט הייתי משחק אחרת

b.o.b

New member
אתה באמת חושב שאין לי פולד אקוויטי?

הרייז יחסית רגיל(אולי קצת נמוך יחסית לסקוויז, אבל יש לי גם יתרון הפוזישין) ורייז יותר גדול הייתי די מחוייב לקופה, מה שלא רציתי להיות(שבדיעבד מצב הסטאקים היו מגעילים והשוותי גם בגלל סיכויי הקופה). העניין הוא ששמתי אותו על הריינג הזה רק אחרי הדחיפה שלו בסוף, פריפלופ כמו שאמרתי הוא יכול להיות עם כל 2 קלפים, אז למה אתה מעדיף לראות פלופ עם 2 אנשים זה לוס, עם יד די שבירה, באותו מצב עם AJ, AQ הייתי עושה רק קול, אבל עם מאד אנד העדפתי לעשות סקוויז, למרות שאני מסכים שאולי הייתי פשוט צריך לראות פלופ ולוותר על היד בפלופ מפחיד במקום ללכת ראש בראש עם הציפ לידר.

ראסטה2

New member
במיוחד צ'יפ לידר לוס

שידחוף עם AQ AJ AK בשקט וישים אותך בסיכון. למרות שפה אני הייתי שם אותו לוס או לא על זוג JJ QQ KK AA או AK ולא פחות מזה. ובקשר לפולד אקוויטי חישוב קצר 1800 אנט + 7700 + 41000 = 50500 עכשיו אתה צריך להוסיף K28 לקופה של 50500 שזה 1 ל 1.8 הריינג' שלו +JJ+, 99, AJs+ נותן לו 62 אחוז ולך 38 אז מין הסתם שאין לך פולד אקוויטי. וגם עם הריינג' שאני נותן לו AK JJ+ אתה חייב לשלם לפי פוט אודס למרות שאתה מאוד גבולי. המהלך שלך גורם לך לשלם לכל רינג' שהוא אם אין לך ריד של ממש על היד ההתחלתית שזה ריד מאוד קשההה!! אתה חייב לשלם למה נגד הרינג' שנתתי אתה 18 אחוז תנצח. המהלך שלך גרם לך לדחוף הכל שזה מהלך לא רצוי לכן שווה לשלם לראות פלופ במיוחד שאתה בכפתור ואם הפלופ יתן לך 10 אתה יכול להוציא כסף מ2 שחקנים! אז מה רע?! ואם לא ונתן לך פלופ מסריח הפסדת רק 4 אלף ואתה עדין חזק במשחק! בהצלחה

eilat11

New member
לא ציינת את המיקום שלך מתוך ה-18

והמיקום שלו...אני מניח שהוא דיי חזק שם אם הוא עם מעל 65BB. ואתה עם 30BB לדעתי זה רק קול שיש לך פוזישן בפלופ ... אגב, הנתונים שאתה מקבל על השחקן , זה מהטרנומנט אאינדיקטור? לא זכור לי שהיא מראה נתונים כאלו...

b.o.b

New member
צודק

אני בערך 6\18 והוא היה הציפ לידר. לגבי הנתונים, כן זה מהטורנמט אינדיקטור. כן אתם צודקים, אני מניח שקול עם פוזישין היה מהלך טוב יותר.

eilat11

New member
6\18...לא שווה לך בכלל להתעסק איתו

בשלב הזה. זה קול ולהתפלל לפלופ שיציל אותך מאול אין\סט.

eilat11

New member
ועוד יד לדיון... טורניר טורבו נרשמו 2600

שחקנים. 4 דולר כניסה . בליינדים 15000-30000-3750 15 אחרונים, אני מדורג תשיעי עם ערימה של 550K. המקומות אומנם דיי צמודים... צ'יפ לידר עם 850K בחור מהמידל פוזישן שזה עתה הפסיד יד גדולה מאוד דוחף מטילט 200K, מיד אחריו דוחף מישהו עם תדמית מאוד לוסית 600K שמכסים אותי וכמעט את כל השולחן. אני יושב עם AK בerly אם אני לוקח את הקופה הזו אני עולה ל-1.4M מה שמקרב אותי מאוד לזכייה בפרס הראשון או השני, שבאמת ישפיעו לי על הבנקרול. מה אתם הייתם עושים בהנחה שכימעט בוודאות אין לאף אחד מהשחקנים האלו יד שמרסקת אותכם (AA או KK)

shaywh

New member
AI and nh gl gg all gn

לא הבנתי את המיקומים בשולחן, איך אתה בעמדה מוקדמת ודוחפים לפניך ממידל פוזישן?

shuval

New member
כמו בדיון שפתחתי למטה: שונא AK

גם אם לבחור שדחף 600K יש רק 22, אתה מולו 50:50 (ובטח יש לו יותר. מה היה לו? TT/JJ?). אם גם זה שהרים 200K ייצטרף לחגיגה, הסיכויים שלך צונחים דרמטית. רוב הסיכויים שלא תפגע בכלום ותפסיד. לא חבל? אישית (ואולי אני טועה) אני מעדיף להיות האגרסיבי עם היד הזו, ולא להיגרר אחרי אחרים. הייתי נותן לשני החבר'ה האחרים להילחם אחד בשני ומחכה להזדמנות טובה יותר. שובל

b.o.b

New member
האמת מצב די גבולי

אבל כמו שאמרו קודם, אני מעדיף שיהיה לי לAK פולד אקוויטי ולכן נגד שני שחקנים, שאחד מהם עם סטאק שמכסה אותך אני כנראה הייתי פורש שם, למרות שבעמדה שלהם, לראשון כמובן לא הייתי נותן שום קרדיט ובגלל הריד שלך על השחקן השני, אני חושב שקול יכול גם להיות מאוד רווחי פה, ולאחר דילמה עם עצמי, אני חושב ש2 האופציות בסדר גמור כל אחת מהסיבות שלה, כמוך כולם ראו שהשחקן דחף מטילט ולכן יכולים לבודד אותו עם A8++ KQ ++44ואז אתה בהזדמנות מעולה להגיע ל1.5M.

eilat11

New member
לא erly כמובן... late position

והשחקן השני יכל לעשות את אותו המהלך עם AJ+ 77+ לכן השוואתי.. השורט הראה A6 כמו שציפיתי אין לו כמעט סיכוי לקחת את היד השחקן שכיסה אותי הראה TT, לא הגיע שום דבר. אבל אני שלם עם ההחלטה שלי, לדעתי שווה לי להכנס לרייס במצב כזה שאם אני לוקח אותו אני מדיח 2 שחקנים ושולט פינאל טייבל (סביר מאוד להניח שאני מגיע לשלושה האחרונים בלי יותר מדי בעיות). 100-200 דולר לא מה שיעשו אותי שמח, הפרסים הראשונים של 1000+ הם אלו שאני מחפש.

למעלה