יד לניתוח

Wish Master13

New member
יד לניתוח

שיחקתי עם חברים פוקר. בליינדים 0.1\0.2 שקל. היד שלי היא 6s 7h. היה לי 15 שקלים. הייתי סמול בלינד והשוויתי ל0.2. אף אחד לא העלה. פלופ: 8h 9d 10d. אני מעלה ל-1. 2 שחקנים מתקפלים. שחקן לפני הדילר מעלה ל-5. הדילר מתקפל. אני הולך אול אין. פה זאת הבעיה. יצא לי סטרייט בפלופ. לא שיחקתי אגרסיבי מדי אבל המטרה שלי הייתה למשוך כמה שיותר אנשים וכמובן להגיע לאול אין. אנחנו פותחים את הקלפים (לשחקן שנשאר יש משהו כמו 20 שקלים). יש לו 8d Qd. טורן - קלף נמוך לא יהלום. ריבר - Kd. האם הייתם משחקים אחרת? אולי הייתי צריך רק להשוות את ההעלה שלו ואז לשחק אחרת כך שבריבר הייתי מתקפל אחרי שהייתי מזהה את האפשרות לפלאש? אני מרגיש ששיחקתי נכון אבל הגעתי למשחק במטרה לא להסתכן ולהשאיר דברים למזל, ואני מרגיש שבסופו של דבר הפסדתי בגלל חוסר מזל.

Shaycus

New member
אני חושב ששיחקת טוב

סך הכל לא העלית פי פלופ עם יד לא משהו בלשון המעטה, העלית כמו שצריך אחרי הפלופ כדי להיפטר מידיים מטורפות אפשריות בהמשך וזה שהוא עשה את הרירייז עליך זה קצת לא מובן לי למען האמת.. אתה בטח מכיר אותו יותר טוב ככה הוא משחק, ממש אגרסיבי? סך הכל הוא עשה רירייז די מטורף (למרות שהבליינדים שלכם קצת מצחיקים) אין לך מה להרגיש רע לפעמים מפסידים למזל, הרי שמבחינה סטטיסטית אחרי הפלופ היד שלך היא ללא ספק פייבוריטית

Wish Master13

New member
תודה. ולמה הבליינדים מצחיקים?

אנחנו שמים כל אחד 20 שקל ומחלקים צ'יפים בשווי של 20 שקל ומתחילים עם בליינדים נמוכים (0.1/0.2).

Shaycus

New member
עזוב תתעלם ממה שאמרתי

זה לא דבר נכון או יפה להגיד (אני פשוט השוותי את זה לעצמי וזה נראה לי די מצחיק לשחק על בליינדים של 10 או 20 אגורות כי סך הכל הייתי נכנס לכל יד עם בליינדים כאלה אבל זה דבר לא נכון להגיד כי אצל כל אחד ה"רמה" עולה בצורה אחרת וסכום בליינד שלי שונה מאיך שאתה מסתכל על סכום בליינד, מקווה שהבנת למה התכוונתי ממש לא בקטע של להעליב)

Godu

New member
לדעתי הבליינדים נמוכים יחסית ל buy in

זה פחות משנה על כמה כסף אתה משחק, יותר חשוב היחס בין ה buy in לבליינדים. אני משחק בעיקר live cash ואצלנו כל הזמן מתלבטים לגבי הבליינדים. לדעתי אתם צריכים לפחות להכפיל את הבליינדים ל0.2/0.4ולראות איך זה משפיע ואם יש צורך להעלות גם 0.4/06 (בלי לשנות את הכניסה של ה20 שקלים) תדעו כשזה מצליח כשפחות אנשים יתחילו להגיע לפלופ. אבל תן לי לשאול שאלה אחרת לגבי הכסף. מה המספר ה rebuys שראית מישהו עושה בערב ?

למעלה