יד מדהימה שהיתה לי אתמול

alon107

New member
יד מדהימה שהיתה לי אתמול

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם ביד מדהימה שהיתה לי אתמול. קיבלתי 8,9 יהלום ועל הפלופ יצא 7, 10 ואס כולם יהלומים. הגיע התור שלי ועשיתי אול אין חבר שלי שהיה אחריי השווה , שנינו פותחים את הקלפים ולתדהמתי הוא מראה לי מלך ומלכה יהלום. כך שעכשיו הסיכוי היחידי שאני אנצח אותו זה אם יצא בטרן או בריבר 6 יהלום, הנסיך יתן לי גם סטרייט פלאש אבל לחבר שלי יהיה רויאל פלאש אם זה יצא. בטרן יוצא 2 עלה ונחשו מה יוצא בריבר..... נסיך יהלום!!!! פשוט לא יאומן לחבר שלי היה רויאל פלאש ולי סטרייט פלאש מ-7 עד נסיך. חבר שלי צילם את היד ואני מקווה לעלות תמונה שלה יותר מאוחר.

רוגרי

New member
לא מאמין לך

ואפילו מוכן לשים על זה 50$ מתערב שלא רק שלא תעלה תמונה אלא אפילו לא תגיב להודעה הזו

alon107

New member
אין לי שום אינטרס לשקר

חבל שאני לא יכול להתערב איתך ה-50 דולר הכי קלים שאני יעשה חחח וחכה לערב אני יעלה את התמונה

LOL

איך בדיוק תמונה תוכיח שאתה לא משקר?!?!? בכל מקרה, למה לא להאמין לבחור? יד בהחלט מדהימה, מקווה שאף אחד לא סידר את החבילה וניסה לרמות אותך... נתקלתי באופן אישי בדברים כאלה בעבר... שיחקתי עם מישהו שבמשך הרבה מאוד זמן רימה והיה מסדר את החבילה. באחד מהפעמים השחקן שנגדו היה עם KK ונכנס אול-אין על פלופ של K73r. הרמאי סירב לחשוף מה יש לו עד שהריבר הביא עוד 3 ורק אז הוא חשף 33 לרביעייה... ועוד סיפור מצחיק - היה פעם שהוא סידר לעצמו פלאש עם אס ולי פלאש עם מלכה. אבל הוא לא שם לב שהוא סידר לי בטעות סטרייט פלאש וניצחתי את היד למרות שהוא רימה...

Kgt1

New member
חולני בהחלט. אבל אם תשחקו מספיק ידיים תראו גם

מספיק דברים חולניים...

alon107

New member
כמו שהבטחתי הנה התמונה :)

עוד משהו שמאמת שזה באמת קרה, לפי מה שזכרתי יצא 2 עלה וטעיתי כי כמו שרואים בתמונה יצא 2 תלתן, אז זה עוד דבר שמוכיח שאני לא המצאתי את היד הזאת מהדמיון שלי.

Shaycus

New member
מעניין מה ההסתברות

כאילו אאל"ט ההסתברות לרויאל פלאש היא 1 ל250,000 נראה לי שההסתברות לדבר כזה היא יותר בכיוון של 1 למליון :)

shaywh

New member
קרה לי פעם דבר של אחד לשלוש מיליון

קיבלתי שלושה סטים רצופים, יד אחרי יד, כשרק התחלתי לשחק. הסיכוי לקבל סט ביד רנדומלית, וחישבתי את זה עכשיו הוא אחד ל144.6180555..... זה בחזקת שלוש נותן קצת מעל 3,000,000 אם תרצו משהו ידידותי יותר, הסיכוי לקבל עוד שני סטים בפעם הבאה שיהיה לכם אחד הוא בערך אחד ל20,914

Wish Master13

New member
ההסתברות

ההסתברות שבהוצאת 7 קלפים (2 ביד שלך ועוד 5 משותפים) יהיה לך רויאל סטרייט פלאש היא 1 ל-30,940. ההסתברות למצב שלך בכלל מטורפת. קשה מאוד לחשב מה ההסתברות שלאחד יש סטרייט פלאש ולשני יש רויאל סטרייט פלאש, אבל אני אחשב מקרה יותר כללי, ש8 מתוך 9 הקלפים במשחק (2 לך, 2 לחבר שלך ועוד 5 משותפים) מכילים 8 קלפים מהמספרים 7,8,9,T,J,Q,K,A מאותו suit ועוד קלף מ suit אחר כאשר הקלף מה suit אחר נמצא בקלפים המשותפים. במקרה זה שחקן אחד ינצח את השני עם פלאש יותר חזק, עם סטרייט פלאש או עם רויאל סטרייט פלאש. הסיכוי שמצב כזה יקרה הוא 1 ל 42,450,870. שים לב שהמצב שקרה לך כלול פה, אבל הסיכוי שסטרייט פלאש יפסיד לרויאל הוא הרבה יותר גבוה (קשה להעריך, אולי אפילו אחד לכמה מאות מיליונים). כך שהיד שיצאה לך היא בהחלט נדירה מאוד (ולכן הטענה cold deck בהחלט סבירה).

Shaycus

New member
אה?

אתה אומר שההסתברות לרויאל פלאש היא 1 ל30 אלף? אז או שאתה טועה או שבערך 15 אתרים שבהם ראיתי שההסתברות היא 1 ל250 אלף טועים

יכול שאני טועה אבל אני חושב שפעם בדקתי את זה

1 ל-30 אלף זה בטקסס הולדם ו1ל-250 זה בפוקר הקלאסי שבו אתה מקבל 5 קלפים ביד...

Shaycus

New member
לקוח מ ISRAPOKER

רויאל פלאש ( Royal Flush ) תיאור : חמשת הקלפים הגבוהים ברצף ומאותה חליפה דוגמא : A,K,Q,J,10 - כולם תלתן הסתברות : 1 ל : 3,000,000 נראה לי קצת מוגזם האמת אבל 1 ל30 אלף אני די בטוח שזה לא המצב

תקרא שוב פעם את ההסבר לעומק

הם מדברים על הפוקר הקלאסי שבו אתה מקבל 5 קלפים. שם הם אומרים שהסיכוי לקבל רויאל פלאש מסוג מסוים (לב נניח) הוא 1 ל3 מיליון. והסיכוי לקבל רויאל פלאש מכל סוג הוא לכן 1 ל750000. בכל אופן, הסיכוי בטקסס הוא הרבה יותר גדול כי יש לך 7 קלפים שאתה יכול לשחק מתוכם ולא רק 5.

Wish Master13

New member
אני לא טועה, חישבתי לבד

זה בסה"כ מתמטיקה פשוטה. אם אני עכשיו אקח חבילה ואפתח 7 קלפים אקראיים, הסיכוי שיצא רויאל פלאש הוא 1 ל-30,940 בדיוק. לעומת זאת, אם אני אקח חבילה ואפתח 5 קלפים אקראיים, הסיכוי שיצא רויאל סטרייט פלאש הוא 1 ל 649,740 בדיוק. אתה יכול לראות בדיוק איך עושים את החישובים פה (כולל טבלת הסתברות) http://en.wikipedia.org/wiki/Poker_probability#Frequency_of_7-card_poker_hands אין שם חישוב לרויאל פלאש, אבל אם תשים לב שהם מחשבים את הסטרייט פלאש יש שם 2 מחוברים - השמאלי הוא לחישוב רויאל פלאש בלבד והשני הם לסטרייט פלאש שהוא לא רויאל. המחובר השמאלי הוא בדיוק 4324 כלומר ההסתברות לרויאל פלאש היא 4,324/133,784,560 כלומר 1 ל-30,940.

eilat11

New member
אני זוכר שכתבו ב-WSOP שמישהו זרק

יד כמו של (89) כשלימשהו היה רויאל פלאש...אני לא מאמין לזריקה כזו עד שאני רואה.

LamLamos

New member
גם לי היה משהו דומה ..

היה לי סטרייט פלאש גבוה מהטרן ולשני סטרייט פלאש נמוך

למעלה