יד מטורפת שזרקתי בטורניר היום

liranmessi

New member
יד מטורפת שזרקתי בטורניר היום

קיבלתי פוקט קינגים בליינדיים 25-50 העלתי ל400 הבא אחרי העלה ל1000 העלתי בחזרה ל1500 והוא עשה אול אין אחרי שתי דקות של חשיבה זרקתי את היד שאני מראה אותה ואמרתי לו שיש לו זוג אסים הוא היה המום והראה לי אותם בחוסר חשק חח ולא האמין שזרקתי את הקינגים הוא ביקש לראות מה היה יוצא שנינו היינו מקבלים סט מתוך 25 בסופו של דבר יצאתי ראשון 1000 ש"ח דנדשים

כל הכבוד על הקיפול

אני אישית לא מאמין בלקפל KK לפני הפלופ. אמנם מדי פעם תפסיד ל-AA, אבל מהנסיון שלי בד"כ היד שלך תהיה טובה... ואל תשכח עוד משהו - זה שהשוות עוד לא אומר שהפסדת את היד, יש לך 19% לנצח ועם כל הכסף שכבר יש בקופה זאת לא השוואה כ"כ גרועה כמו שהיא נראית...

sgracie

New member
קרה לי משהו דומה בקאש גיים לא מזמן

ישבתי עם 5,000, קיבלתי KK, מישהו העלה ל-200 (ישב עם 9,000) אני העלתי ל-500, הוא העלה ל-2,000. חשבתי איזה שתי דקות וזרקתי, גם אני אמרתי לו שיש לו אסים, הוא הראה אותם, אז הראיתי את היד שלי וכולם נגנבו

darkAI

New member
אתה לא יכול ישר להניח שיש לו אסים. זה נורא

תלוי בשחקן ובאיכות המשחק. אני זוכר יד נורא דומה במשחק ביתי שהיה לי עם העלאה אחרי העלאה. מתברר שהיה לו יד די בינונית. כששאלתי אותו למה לעזעזאל הוא שיחק ככה לפני הפלופ - הוא אמר שהוא חשב שאני מבלף[...] לא חסר גם אנשים שיעשו את המהלך הזה עם KK, QQ ואפילו JJ. ולא חסר פעמים שראיתי אנשים עושים את זה גם עם AK. אבסורד, אבל זה מה יש. בכל מקרה - אם הייתם Deepstack או משהו, קרובים לכסף[ובהנחה שאתה בטוח נכנס לכסף עם שארית הצ'יפים שלך]אני יכול איכשהו להסכים את הקיפול הזה. מצד שני אם היה לך איזה 2100 צ'יפים, הייתי נכנס. יש לך סיכוי של אולי 1 ל-4 שזה אסים בהתחשב בטווח הידיים שהוא יכול לשחק ככה וואפילו אז, אותו סיכוי שתנצח מולם. כמובן שאם זה שחקן נורא טייט שלא מעלה כמעט שום דבר - זה כבר עניין אחר.

Shaycus

New member
כל הכבוד על הקיפול

אני לא חושב שקיבלתי פוקר קינגים בחיים שלי ולמען האמת אני לא חושב שזה גם יקרה, סך הכל הסיכוי שיתמודד מולך A A הוא קטן, ורק בשביל ההרגשה של הפספוס באם הוא יבלף אותך זה לא שווה את זה סתם שאלה, כמה היה האול אין שלו? כאילו כבר היה לא מעט כסף בקופה.. ברור שאם האול אין שלו היה עוד 15,000 אז זה משהו אחר

2המרפא

New member
סחטן על הקיפול אני לא מסוגל לקפל

קינגים. היה לי את אותו המצב באיזה טורניר אמרתי לבנאדם ``אני יודע שיש לך אסים ואני לא מסוגל לקפל אז הרווחת``. בסוף תפסתי פלא בריבר עם האס השלישי שלו

liranmessi

New member
אז ככה...

הייתי הצ'יפ לידר עם 25 אלף הוא היה שני עם 15 אלף והוא שחקן שמרן. שמתי לב למשחק ולהעלאות שלו. ודבר אחרון נשארנו חמישה אחרונים וארבעה מקבלים כסף אז הבנתי שיש לו את האסים ולא כדאי להיכנס. וליפול בגדול בסוף

darkAI

New member
25 אלף צ'יפים ובליינדים רק 25-50? מוזר.

מה זה היה, super mega turbo? חח ובמקרה שזה אכן כך - קיפול נכון.

liranmessi

New member
אתה תצחק אבל היה אחד שהיה לו רק 1500 יעני ההת

ההתחלתי ובגלל שהוא חבר אז נתנו לו שתי ידיים עם הבליינדים ההתחלתיים שהוא עשה אול אין בשני ועף בכל מקרה העלנו חזרה ל300-600

למעלה